Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Кам, снимахте ли в градината? Аз така и не оставих един фотоапарат там, а само оставих почерпката и си тръгнахме. Какво са правили, не знам. Но пък имаше подарък от градината вечерта. Flutter
Снимах, Пол, обаче се оказа, че на апарата са му свършили батериите и само с телефона.  ooooh! Иначе аз след партито си го прибрах защото иначе щеше да плаче много.  Confused

# 211
Камче, макар и правени с телефон, снимките пак са отразили настроението на децата. Crazy Видях ги. Flutter

# 212
  • Варна
Мацки, вие нали скоро обсъждахте сушилните. Я споделете моля какво да гледам, да търся. Разглеждам сега из нета ама пусто нищо не вдявам какви програми и екстри да търся.

# 213
  • ПЛОВДИВ
Лъвички, да знаете, че съм жива, но имах малко проблеми с мамчето, но вече нещата се оправиха.
Поли1, мерси добре съм. Чак сега успях да седна, че от както съм влязла в офиса не съм се спряла.
Камче, да ти е жив и здрав малкия юнак и много да Ви радва.

А този букет е за теб:

# 214
Кам, честито ти рождениче, много здраве и малко плач в градината   bouquet  bouquet  bouquet

Голяяяяям студ, сутринта още не бяха пуснали парното в градината, но явно са се задействали и като я прибирах беше топличко вече. Дребната ходи с голямо желание на градина, но аз това и очаквах. Дано е здрава през годината, защото много се радва. Сутрин става, мие се, облича се и ме чака на вратата, като войник, а аз си мислех, че ще ми е трудно. Взех я преди 30 мин. и не е спряла да ми говори какво са правили, какво са яли, а какво са си играли, как е спала на 2 ри етаж на креватчето.

Трябва да се пазарува, да се готви  ooooh! пфуууууууу, писна ми.

Аз документи проверявам по 100 пъти, навик от работата.

Вени,  hahaha Joy как не се сети да си вземеш книга или вестник, ми ти четка, че да търкаш, ми никога нямаше да се сетя. Това на шега, а на сериозно, бързо да се оправяш.

Аз си сипах от лекарството  Blush детето си гледа филмче и чакаме мъжа ми да се прибере от работа след малко.

# 215
  • София
Хая, сетих се! Ама понеже си бях пуснала топла вода да ми тече на краката и се образува пара, не посмях да вкарам в банята нито Киндъла, нито книга  Joy. Обаче сутринта познайте как си пих кафето  hahaha hahaha hahaha!
Аз трябва да тръгвам за Марти, пфу, как не ми се кара по центъра..., ама няма начин. Бай и до после!

# 216
Тони, аз нИ разбирам от сушилни  Confused

Пол, не съм казвала за заека, щото никой не ме питал - сварих го малко с дафинов лист, сол и черен пипер и после в гювеч го метнах със зеленчуци. Харесахме го Peace Шарана ще го пържа, а опашката и главата + 2 скумрий ги направих на супа.

Камче, след 1 ч ще погледна снимките  и после ще коментирам Heart Eyes

АдИ отивам да го пържа, че мъж ми ще се прибира.

До скоро  Hug

# 217
Тони, има тема за сушилни тук във форума, потърси я. Аз не мога да дам съвет, защото моята е много стар модел, но пък ми върши страхотна работа, както вече бях писала. bowuu
Норче, става ли ти хубава супата? Напиши ми, когато можеш рецептата, че имам едни глави във фризера и ще трябва да ги сготвя.
Фрапе, да се оправя майчето ти! Peace Ако е здравословно де. Щото може и да не съм разбрала. newsm78
Джуджи, парно ли ви пускат в градината? На нашите им пускат духалки някакви, май от тези, които се качат по стените, но беше топло като отидох да взема дреб. Много ме издразни госпожата. Да сме ги учели да си обуват чорапите сами. Оправили сме другото..... ooooh!  Къде вика мъжът ми, да им спестим на госпожите още едно усилие. Whistling

# 218
  • ПЛОВДИВ
Поли1, за сега всичко е наред да чукна на дърво, но се наложи да полежи малко в болница по собствено желание. Аз пак да си похваля моето мило, че ми беше голяма упора и подкрепа миналия месец. Всеки път когато се чувахме по телефона ме питаше дали е добре майчето ми.?  Embarassed Heart Eyes Скоро, ще снимам 3-те парфюма и пръстенчето от Лондон подарени ми от него през 5-те месеца от както сме заедно.

# 219
Пол, имат парно на газ в градината. Аз бях писала, но си забравила. Директорката е много напориста и прави ремонти всяка година, нашия филиал е най-добре обновен.

# 220
  • Пловдив
Кам, Честит ти малък голям мъж! Жив и здрав! Лека адаптация е ДГ и много игри!

Рени
, радвам се, че се появи, точно мислех, че и ти си ни зарезала, кат доооста други лъвички... Hug

Гери
, дано излезе нещо скоро...как така те уволниха? Ти не беше ли на тр. дог.? По кой чл.? Ще имаш ли право на борса?

Фрапенце, това е най-важното: че вече е добре... Hug

Реа, метни насам рецептата...рибената чорба ич я не умея, пък вкъщи я аресват...

# 221
Аз съм правила рибена чорба поне два пъти, единият път с майка, вторият - не помня. newsm78 Но не се сещам кое как се прави. Май се сварява рибата, пък после се вади, обира се само месото и се връща обратно. newsm78
Джуджи, няма лошо. А мен пък много ме дразнят като вземат да просят за де що се сетят. Close

# 222
Мойто мъж е голям фен на рибената чорбЪ и винаги ми я харесва. Но той купува глава от сьомга и ребра, демек това дет' е останалО след като са направили филетата и има мнооооооооооого месо по него. Има една мацка от готварския и от нейния блог съм си взела рецептата. Знам, че най-важното е да се сложи девесил. Няма как да не стане. ЧойбЪ е.

Пол, нявсякъде си има недостатъци по градините. Едни искат пари за обновяване на базата, други пък искат помощ от родителите - кой има принтер, кой може еди какво си, мъжа ми например от РС се прибра с развалено дистанционно, което да поправи. При нас няма пералня и ни дават всеки петък чаршфите да ги перем вкъщи. Миналата година събирахме пари за нови чаршафи, че старите са от моя набор сигурно и бяха захабени и с дупки. Но пък по едно време бяха взели да прекаляват с исканията си и родителите се размърмориха та сега леко ограничиха този вид рекет. Но пък аз съм доволна от градината и смятам детето ми да изкара там още 3 години и не се сърдя. Там ни беше първо желание за прием и голям късмет извадихме, че ни приеха.

Оооооо, Рени, пропуснала съм те. Много ти се радвам на ентусиазма  Hug

# 223
Ето по тази рецепта правя супата/чорбата и винаги ми се получва супер http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=4826. Понеже мен никога никой не ме е учил аз намерих тази рецепта.  Whistling и се оказа много сполучлива.
Рибните неща сега дет се вика ги научавам, щото моят баща не яде риба и подобни и у дома не се готвеше  Grinning
Пол , инак купих 2 скумрий + главата и опашката на шарана , хубаво е да има повече от един вид риба, но да се от ароматните  Peace слагала съм +миди и няколко скариди за вкус...

Изчезвам ,че едвам гледам до сега учихме по ЧО  Mr. Green + др.

# 224
E, Убава работа! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт