Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Хубава - да  Mr. Green

Хора при вас оправи ли се времето? Майка ми ми каза, че във Видин греело слънце  Rolling Eyes

# 226
Набързо да черпя, че мъжо е рожденик:
Норче, и аз по тази рецепта правя рибената чорба. Винаги става супер  Mr. Green. Аз обикновено слагам сом, пастърва и някой котлет шаран или толостолоб.
Ох, днес ми скъсаха Д-то от работа в Агенцията  ooooh!. Сега пека еклери, а след малко отивам за дреб. Хубава вечер!

# 227
Рени, да ти е жив и здрав мъжа. Много да те радва и слуша.   bouquet
На колко става?

Аз си сипах едно червено винце и се затоплям, че днес бях много време на вън и измръзнах cold

# 228
Ренка, да ти е жив и здрав мъжо. Много да те слуша и глези!   bouquet

# 229
Добър вечер, сладки!

Бях на работа. Сега гледаме листопад. bowuu

Рени, да ти е живо и здраво мъжлето! Много да се слушате и радвате един на друг!  bouquet Hug

Ще я пробвам тая чорба. Flutter Но първо на дневен ред са едни пълнени чушки.

# 230
  • Пловдив
Рени, жив и здрав да е половинчо! И да те слуша!  Hug

# 231
  • Пловдив
Да ти е жив и здрав, Ренка  Hug

hahaha Ич не си любопитна.

Грея се с чай от бял равнец Simple Smile

# 232
Здравейте момичета,  Hug
от доста време не бях чела форуми /нарочно- бях си забранила,щото пръсках доста от времето си с тях/,сега съм под юрганчето ,излегнала се блаженно и наваксвам Mr. Green
Радвам се ,че всички сте добре Hug Peace

При мен нищо интересно  ooooh!- по цял ден се въртя в къщи,  все има хиляда неща за правене. Сменях гардеробите,което ми е направо отвратително  Sick
Тичам следобедите да водя малкия по разни спортове
Абе,кво да ви пея тази песен,като ви е до болка позната Sick Mr. Green Sick

Умирам от кръст,ама то ще е и вече от ЕГН-то.  hahaha Sick Мисля да се запиша на йога -само този курс ми липсваше във финансиите,ама викат че ще се оправя Thinking Rolling Eyes Sick

Кипра Маца ,нали щеше да идваш до Милано тия дни бе,кво стана  Rolling Eyes

# 233
Добро утро, слънчовци  Hug

Слънцето наистина изгря   Nature Sun With Face
Тази нощ е имало около 23ч земетресение, което аз не съм усетила. Бях си вече легнала. Не искам да гледам новини, така, че подробности не знам.

Фифи, а здрасти. Всички ще се "съберем", когато още повече застудее и няма да имаме какво да правим.
Аз също тия дни съм се заела с леко преобзавеждане на ДС. Смених щорите, взех нов стол, вчера пък купих полилей, защото всичко от тези неща беше счупено. ooooh!
Моят мъж беше в Firenze скоро. Нямам идея даже къде е  Embarassed

Ренка, празнувахте ли? С какво изненада любимият?

Кипре, ама ич не съм любопитна бре  Wink

Имам една кайма и се чудя как да я използвам  newsm78 Пълнени чушки, мусака и кИфтаци скоро правих, някой някаква идея ? newsm78

# 234
  • Варна
А, добър ден!
Рейче, много убаво кафенце и какъв летен изглед.
benighted, да ти е жив и здрав милото и още сто такива празника да посрещнете заедно!

От вчера големия е на ясла до обед и аз съм само с дребното. Днес се прибрахме и ми е едно тихооо, чак се чудя дали не съм оглушала. Laughing

Рецепта за/с кайма http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509672.msg15871824#msg15871824

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 09:50 от antonia

# 235
  • Пловдив
Добър ви ден  Hug

Фиф, в събота летим  Peace

Рейче, снимката е чудничка Simple Smile.
Firenze е всъщност Флоренция, в северна Италия е, ако не се лъжа е м/у Милано и Венеция  newsm78

# 236
Кипре, много си запозната с Италианското бре  Grinning Аз що съм пропуснала, че пак ще ходиш? А?

Тони, мерси за идейката. Ти правила си си тази рецепта? Хареса ли се у вас?

Момичета, още малко слънчеви снимки, че после минавам на снежни  Wink

# 237
Привет!

Норче, аз сега пълних чушки. Иначе имам намерение да натъпча и една глава карфиол с кайма, но не ми е много ясно как ще го направя. Crazy Яхния с кюфтета ти предлагам /пак/, но твоят човек пак ще те откаже сигурно. Mr. Green

Кипре, аз пак изпуснала. newsm78 Какъв е повода този път?

Фифи, ти безработна ли беше? newsm78

Тони, много е странно без децата в къщи, нали? Crazy И аз се чувствах така в началото малкият като тръгна на ясла, но много бързо ми хареса да оставам сама и да не се налага да се обаждам на никой даже като ходя до веце-то. Mr. Green

Уф, трябва да излизам, а така да ме мързи. Embarassed Чух и аз за земетресение, и доста силно се е усетило. ooooh! Тук не. Rolling Eyes

# 238
  • Варна
Да, правила съм я. Добавям и тиквички, или каквото и колкото има в хладилника. Харесва се, само че заради щерката съм я кръстила "котидж пай", че е много капризна. Прости манджи не ядем, трябва да са със засукани имена. Whistling

Поли, и аз си мисля че бързо ще "свикна" да съм без децата поне до обед. Joy

Мхм, имало земетресение, силно било, усетило се, ама аз спах като пън и чух по новините. Мъжо и той, децата също, само дребния църкаше. Ама неговия зор беше от друго естество/беше наа..н/.

# 239
  • Пловдив
Рейче, Италия ми е слабост  Heart Eyes. Искам да я обиколя цялата!

Не сте изпуснали, просто не съм писала. Без повод е този път. Всъщност, толкова много ни хареса последния път, че още като се върнахме на другия ден се разровихме за евтини билети и намерихме за тази дата. А билетите са наистина без пари, 27 евро отиване и връщане до Милано, и то от пловдивското летище!!! Съчетахме го и с пътуване до Венеция единия ден, там билетите за влака са по-скъпи от самолетните ни, но мисля, че си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт