Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Уау! Кипре, браво на вас! Hug Завидях ти не за друго, ами как с размах сте го решили и организирали. Поздравления най-искрени! Peace И да не забравите да снимате, ей. Crazy

Тони, аз бях забравила, че и ти си от Варна. Значи голям късмет сте извадили, че не сте усетили нищо. Whistling

# 241
  • Пловдив
Да бе, и аз чак си се учудвам, щото по принцип съм много нерешителна, ама за такива магарии май много лесно се навивам  Mr. Green

Ох, това земетресение го четох в новините днес. Хубаво, че не сте го усетили.

# 242
  • Варна
Кипре, поздравления и от мен! Аз много обичам да пътувам, ама ще почакам още малко децата да порастнат.
Мацки, аз сега се чудя какво да оферирам на мъжо : Нова година в Бг, някъде всички на AI или да пътуваме след нова година до Мадрид при братовчедка ми  newsm78.

# 243
  • Пловдив
Тони, аз съм за Мадрид Simple Smile. Една нова година така се натресохме на братовчеда в Рим и си изкарахме страхотно!!! Хем спането без пари, хем НГ там, хем разглеждаш. Иначе кво - идеш някъде и се наядеш и напиеш... а може и гладен да си останеш.

# 244
  • Варна
Вие с коя компания летите? Сега разгледах София-Мадрид-София за петтимата 750Е. За тия пари в Бг може наистина и гладни да си останем.

# 245
  • Пловдив
С Райънеър, те летят само от П-в. Виж сега, може и с прикачване да летите. Тези цени на коя компания са?
И децата ли ще взимате? Ние досега ходим без, а и като гледам скоро няма да я вземем  Mr. Green. Прекалено много ходим и нито ще издържи, нито ще и е интересно.

ПП: Ето, цъкнах произволно на Уизеър - примерно за 5.01 тръгване и 10.01 връщане, излиза за 5-ма ви 412 лв., даже не е евро! Сега не знам как стои въпроса с багажа, но мисля, че не оскъпява много...

# 246
  • Варна
Да, с децата, че няма на кого да ги преотстъпя да им се порадва  Wink. И аз Wizz гледах, но от 27.12 до 05.01., че и новата година да хванем. Скромна съм нали?

# 247
  • Пловдив
Хехе, нормално е за тия дати да е скъпо. Ама пък за 31.12 ви намерих за 117 лв., ако ви стиска да летите тогава Simple Smile. Ние на 31 летяхме и имаше реална опасност да изкараме НГ във въздуха, защото имаше мъгла и полета закъсня 5 часа  Simple Smile. Но иначе цените са доста по-евтини тогава.

# 248
  • Варна
И щяхте да имате най-нетипичната и запомняща се нова година. Но аз с хлапетата не бих рискувала. Последните две нови години посрещахме в къщи по обесними причини. Но преди това бяхме на Троян и почти толкова ни струваше тридневния пакет за двамата с мъжа ми. Та не ми се струва,  чааак толкова скъпо. Сега гледах оферти из планинските курорти - пак същите пари идва/за всички ни/.

# 249
  • Пловдив
Да, права си, с деца е по-добре да не се рискува, особено пък с три, да ти са живи и здрави Simple Smile

# 250
Ух, че ми е хубаво да ви чета за самолети, планиране, екскурзии. Blush Ние никога по празници не ходим никъде, защото мъжът ми работи, а и аз много често. Но, какво да се прави.

Ще ходя да нанкам. Blush

# 251
Кипре, намери ми работа  Mr. Green Да гледам за полети тук и там  Heart Eyes Разкажи ми за тази компания пловдивската, моля ! Не съм я чувала и тя ли е като Wizz?

Пол, лека до после  Hug

Кали преди 10 минути я ухапа и дома оса. Нещо специално слагаше ли се?

# 252
Норче, домат ако имаш подръка. newsm78

# 253
Норче, домат ако имаш подръка. newsm78
Имам - да! Да го намажа ли?

# 254
Отрежи кръгче и го подръж малко. Къде я ухапа?

Общи условия

Активация на акаунт