Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Балчик
Хубавелки  Hug
пък да мина да ви " видя "

Кипре  желая ви приятен вояж  Peace

Полами  мъж е все пак Н  Joy
гоооолям сладур , много целувки от мен Heart Eyes

Реа  каква торта правИ с крема сирене ли ?

Пак болни дечица  ooooh!
чакам една пратка с мехлем от чаено
дърво и бил страхотен за хрема , ще
пробвам и ще споделя. Приятелка ми го изхвали Peace

Миналата събота ходихме до кръстова гора
петък срещу събота , нощувахме там в
нещо като голяма оранжерия  Joy
гооолям студ , но бяхме предупредени и
се екипирахме за зима. В оранжерията
беше веселба имаше група жени от
Симитли , не бях чувала на живо такъв диалект
след всяка дума вкараха "ке" Joy
Бяхме на нощна литургия , на сутринта
ходихме до аязмото "Очното" е няма
такъв баир , но красота , красиви са Родопите
изгрева беше прекрасен.

# 301
Рени, живи, здрави всички и все такива поводи за черпня да имаш  Grinning
Инак аз бях лИбипитната  Wink

Пол, ми Ник мъж ли е кво е, че удари с юмрук у масата и , че каже кво му е на душата  Joy Сладуранчо , той да го цунеш от Мисо  Heart Eyes

Боб, много хубаво преживявание си си направила. Предполагам, че си си отпочинала на чистия и хладен въздух  Peace
Иначе - да сладкиша с крема сирене, ама го направих с Маскарпоне и понеже ми беше купийката 0,250 сложих и сложих малко и от нашето крема, ама стана оки  Peace Ядесе с една дума  Grinning

Норче, Вийчето я хващам понякога, че посещава фейса, но тук не идва. Не знам защо. Rolling Eyes
Ахам, ясно  Confused

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 22:40 от Реа

# 302
  • София
Дребният както вечеряше, и изведнъж изръси - ибаси майката Shocked Shocked Shocked. Ахнах! И започна да го повтаря безспир и да се смее с глас. newsm78
Пол, какво си му сготвила, та се е принудил да реагира чак така  Joy  Hug!

Рени, живи и здрави да са всичките ти близки, които празнуват   bouquet.

# 303
Люско, значи все пак отиде да ти намръзне дупЕто. Crazy Ама много хубаво ни го разказа. Blush

А на дребния не знам какво му стана. Crazy Мъжът ми обикновено доста псува, обаче сега не е в къщи, та предполагам, че Н. си го домъкна от градината точно това. Whistling Нацелуван и нащипан е. Heart Eyes

Норче, на тоя покрив ако знаеш откога му се каня. #Crazy
Венче, дали не е от яденето наистина? Crazy Омеших му два вида манджи. newsm78 hahaha

# 304
  • София
Венче, дали не е от яденето наистина? Crazy Омеших му два вида манджи. newsm78 hahaha
Всичко ще си кажеш ти  hahaha!

# 305
Всичко ще си кажеш ти  hahaha!

Ми казах си. Crazy От това ще да е. Mr. Green

Преди няколко дни се зачетох по старите теми отпреди две години. Много хора пишеха, много хубаво си общувахме. Малко ми липсва. Blush
Норче, ти тъкмо беше дошла. Flutter
Чи какво , викаш, прави Мисо? Heart Eyes

# 306
Чи какво , викаш, прави Мисо? Heart Eyes
Ми ко мачка покрива  Mr. Green
Мрънках до сега да си вземат душ, много ги мързи днес, ама аз надделя, още не се давам  Crazy

Преди няколко дни се зачетох по старите теми отпреди две години. Много хора пишеха, много хубаво си общувахме. Малко ми липсва. Blush
Норче, ти тъкмо беше дошла. Flutter
И кво излезе, че аз съм най - серизона от "новите"  Wink

Пол, не тъжи ще дойде народа - зима иде  Grinning

# 307
  • Пловдив
Здравейте, банда!  Hug

Спонджи, мноо яко! Сигурно е било доста студено...Ентусиастки!
Дано да помогне затова, за което сте ходили!

И аз искааам на Кръстова гора. Ако знаеш от колко време й се каня... Ама лятос...Flutter

Рени
, при теб няма празно  -всеки ден - купон!   ura
Да са ти живи и здрави рожденичките!

Джес може би няма възможност да влиза в мамата..не е влизала от 3.10...

Пол, и аз тва си мислех..толкова хора не пишат вече тук...Стеф не пише, Жу и тя...
Мозилката...кво ли стана с нея?! Дали не замина у немско... newsm78 Не е влизала от края на август у форумо...
Ми Джулката...

И още...да не изброявам всички... Rolling Eyes

# 308
Ми Бенджи, а ти днес май за първи път ни отразяваш....  smile3534
Я кажи ко ще правиш у НОИ-скУ. Аз си мислих, че се ходи един път и край или всеки месец? Утре ще ода да се регистрирам  Laughing

# 309
А, то който и да дойде, и да се върне, вече не е същото. Факт. Което не пречи да си ви обичам все така, и да ми липсват някои изчезнали. Heart Eyes

Норче, ти пък къде се турЯш при новите? Mr. Green Ако си дошла септември, ние се обособихме само няколко месеца преди това - март, април може би. newsm78

А вие тоя покрив не го ли омАахте вече? Само ме дразниш. Mr. Green Ама ще се въздържа да му диря рецептата сега. Утре ми се ще да направя питка за Петковден. А майка ме подсети, че трябва да си прибера цветята отвън. И това трябва да свърша. Whistling

Бенджи, здрасти! Hug
Ми какво да ти кажа. От личен опит знам, че като не пиша два-три дни, и после съвсем нямам какво да ви напиша. Губи се връзката много бързо. Трудно се влиза в разговора. Някои се чувстват пренебрегнати. Whistling Просто не може във всеки пост да изброяваш поименно всеки. В края на краищата всеки си пише каквото го вълнува. На мен ми е хубаво да си споделям разни неща с вас. Съвет да потърся, от мъжа ми да се оплача. Mr. Green Често си говорим за децата, а който няма, не може да вземе отношение и му става скучно. По същият начин за манджите. Не на всеки му е интересно. Ей на, като си говорите за книги, рядко се обаждам, просто защото нямам време да чета и авторите са ми абсолютно непознати. А едно време без книга не заспивах. Но не се оплаквам де. Всеки си има различни интереси. Важно е да не се чувстваш пренебрегнат, като видиш ли, не са те споменали в два-три-пет поста. Peace

# 310
  • Пловдив
Хихихих.. и аз за тва ши хода...утре тряя бившият ми работодател да ми върне тр. книжка...

Ама май тука не съм се "похвалила": оня ден ми звънят от офиса..били се усетили, че ми дължат още едно обезщетение?!  Whistling А когато ми връчиха заповедта сами казаха, че уж нямам право на него...А според НОИ - имам и да си го търся. Та аз точно умувах кво заявление да пиша и как да си ги искам тия пари...И ми се обаждат да ми кажат, че ще ми ги дадат и да им занеса тр. книжка...
То не съм ги взела още де, само да не е някой номер, че наистина ще ида до ИТ... Thinking

И тряя да ида до НОИ да се регистрирам.
А ще ходя и на подпис в БТ...

Абе, Реа, откак не работа и ич не ми стига времето... Mr. Green

# 311
Абе, Реа, откак не работа и ич не ми стига времето... Mr. Green
Абе и при мен така  Mr. Green, а ти се чудиш, що нЕмам време да си измия прозорците  Flutter

Е ти нали ходи до НОИ да се регистрираш? Аз що така разбрах  newsm78 А бе няма значение, утре сме по задачки - закачки.
Сигурна съм особено щом са ти се обадили , че всичко ще е оки  Peace Вече мисли как ще ги  Whistling

Пол, много си права за всичко, но пък къде 10-на там и 5-ма  hahaha
Душата, търсиш ли ски писта за мен и теб  Mr. Green, а?

# 312
  • Пловдив
Дам. Ходих и ме върнаха - трябвало да мине месец и да си взема обезщетенията от раб. и тогава да ме регистрират. Не можело да получа пари от две места в един и същ месец... bowuu За съжаление... Whistling

# 313
  Oффф, Поли, сори! Четох ви много набързо / почти 5 страници/ и съм се омотала нещо  Embarassed.
  Да се похваля,, туршийката ми става много добре. Малко съм прекалила със солта, но според мъжо е  ОК, щото иначе щяла да се развали. Утре вечер мисля да врътна едно агнешко с праз и да извадя от домашната туршия, а може и по чаша винце да ударим. Мотаят се от Нова година 2 бутилки. Така и не стигнахме до тях  Mr. Green.
  Аз напоследък нямам никакво време за комп. По цял ден съм на стаж, вечер бързам да сложа масата, да видя децата, къщата, а докато направя последното тримата вече са окупирали трите компа в къщи и за мен няма място  Rolling Eyes.
Лека от мен, аз минавам през банята и лягам, е утре съм на фитнес рано рано  Tired.
  Абе, като ходите до НОИ, може ли да ги питате дали човек, който 1 година е бил в неплатен отпуск има право да взема обезщетение за безработица? Плиййййййййз  Heart Eyes!

# 314
Хо-хо-хо Бенджи, мноо яко  ooooh! Яка простотия  Mr. Green

Абе при нас вали, а при вас?

Утре ми е последният ден от курса, та един ангажимент ще ми отпадне. Да си призная, беше ми втръснало вече от юли месец съм и двата курса един след друг ми дойдоха в повече  Mr. Green. След курса програмата ми е дълга и шИрока.  Wink

Рени , ако не забравя въпроса ти ще питам, ама нека и Бенджи да помни  Grinning
Стажа ти до кога е?
Аз днес също гледах едно агнешко бутче, но взех доста свински неща и накрая като я помолих да ми измери бутчето и то излезе 35 лв се отказах  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт