Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Рени, няма нищо, споко. Crazy
Малии, като те чета, аз каквато съм мързелива, ако бях с трима мъже в къщи...... #Crazy, сигурно щях да ги строявам да ми вършат поне половината къщна работа. Crazy Майтапа у лево, обаче добре, че имам голяма щерка. Blush

Норче, нищо не търся, ама тези дни може да се завра у екскурзионният форум. Mr. Green
И тук вали. Иначе не е много студено - 12 градуса.

# 316
  • Пловдив
Аз готвих днес прясно зеле с домати и го изядохме...всичкуту..  chef

За утре нямам вече идеи никакви...децата искаха пак от бърканата пица, пък аз исках нещо готвенко..ама кат си свърша ангажиментите, ши му мисля.

Реа, тук днес беше прекрасно време: слънчево и топло, лято направо, 22 -25гр...бях по тениска къс ръкав и с колело из града.  bowuu И следобед по някое време като заваля, та още вали без да спре. Утре точно като имам много обикаляне, няма да мога да съм с превоза си и шъ тряя да се надявам на гр. транспорт.... Laughing

Рени, ако не забравя ще питам.
Ама виж Спонджи може да даде акъл...а и тука има поне две теми, дето отговарят счетоводители, може да питаш и там. Аз редовно ги "притеснвам" с разни въпросчета... Laughing

# 317
Аз готвих днес прясно зеле с домати и го изядохме...всичкуту..  chef
Огладнях заради теб пак  Mr. Green, ама нЕма да кусна нищо пък  Crossing Arms

Пол, и тук е топло все още, но този дъжд мноо го мразиМ Twisted Evil

Пожелавам ви лека и спокойна нощ, аз се метам у леглото, че всяка сутрин ставам в 6:30ч да водя децата и ми се доспива по това време  smile3507 smile3524

# 318
И аз лягам, че съм на два часа сън. Whistling

Лека на всички! Hug

# 319
 wavey

Де се изпокрихте пак? newsm78
Аз доста работа си свърших днес, а сега правя питка. newsm53

# 320
  • София

Пък аз правих курабии, ама станаха като питки за хамбургери  hahaha! Една бройка би могла да засити сто килограмов мъж за закуска  Joy.

# 321
  • Балчик
Привет привет
аз за днес приключих със
служебният фронт , преминавам
сега към домашният  Mr. Green
Гоооляма битка ще падне  Mr. Green
Днес е Петков ден , ако имаме именници
да са ни живи и здрави , разбрах че
празнува и Параскева , баба ми така се
казваше  Heart Eyes
Трябва отново да пълня хладилника  ooooh!
пак е празен горкият.
Ох да си допълня поста , че ме прекъснаха
Вени  Joy Joy Joy курабихамборгери  Joy

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 17:26 от спондж боб

# 322
  • София
Спонджи, ама аз вЕрно мога да ги цепна през средата и да им сложа кръгче салам и то от големия  hahaha!
Ние пазарувахме тия дни, че и у нас положението в хладилника беше ужасно  ooooh!.
Ей, баща ми е именяк, а аз съвсем бях забравила. Добре, че майка ми ми се обади тайно да ме подсети, та не се изложих прекалено много  Blush.

# 323

Пък аз правих курабии, ама станаха като питки за хамбургери  hahaha! Една бройка би могла да засити сто килограмов мъж за закуска  Joy.

Ъ, баш ти пък няма да ги измислиш такива спИциални. hahaha Ай на бас, че мога да изям поне три. Mr. Green
Качих едно кило напоследък. Това ПМС, дето ме държи две седмици направо ми е..ва мамата. Sick Утре съм на работа, което ще рече на плодове, та има надежда. Rolling Eyes Ама първо да омаАме питката. Crazy
Люско, помня, че баба ти почина наскоро. Пиша го в случай, че някой реши да честити. Embarassed Иначе аз лично не познавам именници.. Но пък четох, че се правела питка. Та затова. Blush

Венче, да е жив и здрав татето ти! Hug

# 324
А добър ви ден или вечер вече  Hug

Вени, не се притеснявай душко, аз също така не мога да преценявам и всичко ми е огромно  Joy А да не ти казвам, че всичките ми опити за курабии са били неуспешни. Моя свекър също има имен ден днес. И честито на татко ти. Добре че Пол ме подсети.

Нашия хладилник и той празен, нещо ще да е заразно това  Whistling Няма нищо за ядене - нищо ново  Blush И ни дадоха да учим едно стихче събота и неделя и дано не забравя  ooooh!

Бааааа цял ден няма никой сега не мога да публикувам.

# 325
Джуджи, да е жив и здрав и вашият именяк! Hug

# 326
Джуджи, да е жив и здрав и вашият именяк! Hug

Мерси Пол  Hug ще му предам  Joy

Чакам мъж ми да се качи (ратоварва голфО, щот' ще го даваме за брак) и да видим к'во ще го ядем тая вечер.

# 327
Ми аз така да се промъкна    tiptoe и на патерици да честитя на Рени всички празници! Да са ти живи и здрави всички и мъжлето саааамо да те радва Grinning
Честит имен ден на татето на Вени и на свекъра ти Хаяско! Да са ви живи и здрави!
Аз пък правих негърчето и "покрива" естествено Mr. Green
Вени, как е М.? Ние сме още на диета, заинатила съм се Crossing Arms Утре ще го захраня... ако не е още тази вечер, че напира да яде Praynig После ще чакаме голямото а...о Mr. Green
Рейски, още чета "Денят след утре". Много ми харесва! При всеки удобен момент съм с ПСП-ито Crazy И видях за кафето... То добре, че някой журналист е пътувал скоро та чак и репортаж са направили Tired Проблемът е отдавна и все се носи в медийното пространство... Но никой нищо не прави! Аман от недосегаеми Tired

# 328
  • София
Мерси, момичета  Hug
Хая, честит празник на свекър ти! Иди до Троян да си купиш нещо хубаво и да му предадеш нашите поздрави  Wink  Hug!
Тедко, М. сякаш е по-добре. Онзи ден беше само на солети, вчера яде само варени картофи и бисквити, но днес направих пилешка супа. На обяд както я изяде, така я издриска (простете за натюрела  Blush) и каза, че го боли корема. Сега вечеряхме и съм в очакване дали ще има реакция  Mr. Green.
Твоя сладур щом се чувства гладен, пък дай му мъничко храница да видиш как ще му подейства  newsm78. Иначе не е ли поне малко по-добре?

# 329
Вени, ние ходихме скоро и си похарчих парите  Blush Ще му ги предам, ама някой друг път.

Дано децата се оправят по-бързо, тоя вирус се появява всяка година, мами**та му.

Общи условия

Активация на акаунт