Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Камче, мързеше те, ама видя ли ,че бързо става  Wink Joy Споко, детска стая няма оправена, а ако има е неестетсвено явление  tooth Добре се е получила стаята - браво   bouquet

Хая, лягай и почивай. Книга вземи или списание ако не можеш да заспиш важното тялото да почива......утре е петък  Grinning

Аз също ще спра тоз комп и ще си лежа пред ТВ-то.
Приятна вечер  Hug Hug Hug

# 121
  • Пловдив
Де сте днеска, бРе?   Confused

# 122
  • Пловдив
Ми на работа, къде  Mr. Green. Болна съм - сополи, схваната... Ужас. Довечера и гости ще имаме с преспиване, ще им преотстъпим спалнята, пък ние ще спим на един надуваем дюшек - добре, че ми е запушен носа, щото мирише на гума  hahaha

# 123
Па тури кафето и ни викни бре  Grinning

Кипре, що не правиш гостите на тавана да нанат  Joy И ние имаме надуваема спалня, за сега не съм спала цяла нощ на нея, но съм я пробвала. Не е лошо, а най готиното е, че после като спадне я прибирам в кутията.

Сготвих за днес и утре  Crazy
След малко ще продължа   chef Чудя се за заека  newsm78 Сварих го с черен пипер и даф. лист, сол....обаче от сега нататък какво да правя  newsm78 Дали ще стане ако го сложа в гювеч с гъби, настъргани домати, моркови, лук,1-2 картофа, 1 чушка с малко мазнина и вино ако имам? Купих сутринта и зелен боб. Никога не съм готвила суров зелен боб, обработва ли се преди да се сложи да се готви по някакъв начин? Сматах и него да го сложа в гювече, дали според вас ще върви с др неща?

# 124
А добър ден!
А. повръща, снощи беше с Т... всички екстри + сополи Rolling Eyes Бяхме на доктор и човекът ме пита искам ли болничен, а аз чувам "бонбонче" ooooh! и го питам "Ама може ли?" Shocked щото си мисля за детето ooooh! а той вика " Да бе! Дай ЕГН!" Викам си "Баси! Вече и за бонбон ли искат ЕГН!" ooooh! Whistling hahaha Crazy Ми така е, като не съм се наспала, уморена съм и т.н. Tired
Рейски, какво стана с К.? Ходихте ли?
И аз чета в момента на А. Ф. и съм си изтеглила на ПСП-то "На изток от рая" Grinning
Изчезвам!

# 125
  • Варна
Айде аз да го турна. Кафето, де  Mr. Green
Ох, като разглобена съм. От сутринта водя и прибирам деца. Само се моткам из улиците и нищо не свършено в къщи. Сега ми се спи, обаче трЕбЕ да готвя, щот мойте пирани снощи ометоха всичко и днес всичко отначало.
Ей, чудя се аз ли малко готвя, ние ли много ядем, ама всеки ден вися на печката? newsm78Писна ми! Crossing Arms

# 126
  • Пловдив

Кипре, що не правиш гостите на тавана да нанат  Joy

Щото то не е таван в истинския смисъл, ами е пространството м/у гредореда и керемидите, т.е. за нищо не става, освен за подслон на гадинки  Close. Въпреки че нашата тази нощ я нямаше, дано да не изненада гостите нощес  Simple Smile.

За манджите съм пас, не ям нищо от изброеното Simple Smile.

Бързо оздравяване на малчо, Теди  Hug!

# 127
Тони, мерси за кафето. И на мен ми се спи, но май няма да лягам......чудя се още на заека  Mr. Green
Ходих в Раята за тротонетка, ми егати цените бре  ooooh!
Купих от Хипо Peace

Кипре , имах предвид, гостите при гадинката да ги сложиш, да им предложиш забавно преживяване Laughing Дребка учи ли?

Тедко, бързо ще мине, споко  Hug

# 128
  • Варна
Кипре , имах предвид, гостите при гадинката да ги сложиш, да им предложиш забавно преживяване Laughing Дребка учи ли?
Joy Да не повтарят гостито, а.

# 129
  • Пловдив
 Joy

Ми трябва да учи, Рейче, има вече 2 шестици в бележника от входните нива, ама то предполагам, че целият клас са така. Обаче пак беля вкъщи, наляла вода в афтършейфа на баща си и сутринта беше лудница  Mr. Green.

# 130
Кипреееееееееееееее,  Joy, а какво е направила с истинският афтършейф? Или само е разредила  hahaha
Браво за 6-ците. Мишо има само една по Музика. В тяхното у-ще голям зор тези оценки, хич не пишат. А Кали е наредила всички оценки в бележника, без 2-йка  Crossing Arms

# 131
  • Пловдив
Разредила го е. Като я питам защо, вика, че е паднал в мивката и водата сама е влязла вътре  hahaha.

Вашето училище е жива казарма, бре  Shocked

# 132
  • София
Разредила го е. Като я питам защо, вика, че е паднал в мивката и водата сама е влязла вътре  hahaha.
Ми ти нали не мислиш, че го е разсипала и го е допълнила полсел  Whistling? Нееее, не е възможно! Със сигурност сам си е паднал и се е напълнил  Laughing!

Ей, умрях от глава днес! Обядвах, пих аналгин, душ си взех и пак не ми минава  Thinking!

# 133
  • Пловдив
Сега остава да удариш и едно малко  Mr. Green

# 134
Разредила го е. Като я питам защо, вика, че е паднал в мивката и водата сама е влязла вътре  hahaha.
Ми ти нали не мислиш, че го е разсипала и го е допълнила полсел  Whistling? Нееее, не е възможно! Със сигурност сам си е паднал и се е напълнил  Laughing!
Ей, умрях от глава днес! Обядвах, пих аналгин, душ си взех и пак не ми минава  Thinking!
Joy

Вени, пий нещо по силно.

Общи условия

Активация на акаунт