Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
 Hug

Аз готвя мусака, ще обядваме и ще отидем до Русе да приберем Д. от един РД. Тъкмо да си напазаря малко. От тая нощ като е почнало да вали, май няма намерение да спира. Напускали сме топлото в къщи. Crazy

Тедко, оздравяхте ли? Имало пак чревен вирус сега. ooooh!

Джуджи, като каза яке, трябва да си търся нещо връхно, обаче много мразя да си пазарувам дрехалаци за мен. Все не намирам нещо, което да ми хареса. Rolling Eyes

# 151
  • Пловдив
Добро утро  Hug

Този чревен вирус е поразил и Л., снощи повърна, а сега я боли корема Sad.
Аз като че ли вече съм здрава, само гласът ми е малко странен.

И тук е студено. Добре, че чак вчера привечер дойде студа при нас, та поне през деня успяхме да си направим една дъълга разходка, направо пукнах от жега. Но сега ми е едно такова уютно у нас, вътре е топличко, а вън духа вятър Simple Smile

# 152
  • София
Кипре, дано бързо се оправи малката  Hug!
Хая, сестра ми прави едно бисквитено руло, много подобно на твоята торта. Единствената разлика е, че намазва бисквитите с шипков мармалад, а след това със сметановото кремче и ги лепи изправени. После ги реже напреки и се получава един много приятен ефект. Обаче твоя вариант е по-лесен  Peace.
А ти с миксер ли разбиваш сметаната или я бъркаш ръчно? Аз я разбивах с миксер и така се втечни, че после направих голямо мазало, докато я нацвъкам по бисквитите  ooooh!.

# 153
  • Пловдив
Ехо...как сте, момичета?

Спонджи, бе много рано тая сутрин, бРу...Неделя е, ден за почивкааа.... Hug

Джуджи
, сняг ли има по планината?! Ми не е ли мнооо рано още..хммм...аз се чудя що така се позастуди и тука, та се наложи да затворя вече прозорците...И все се надявам да се стопли пак... Циганско лято чакаааам...
Вчера беше разкошно време, бяхме на село, направихме със свекито 50 компота от круши и обрулихме дървета с орехи... bowuu

Кипре
, да се оправя бързо дечко...Акъл нема да давам, ти сичко си знаеш... Wink

# 154
  • София
Тук е страшен студ. Или поне така ми се струва, защото температурите наистина паднаха рязко! От вчера непрекъснато вали и е мрачно.

# 155
Вени, как с миксер бе душа, кЪ ша цапам аз миксер за туй, с лъжицата, врътвам 10 ина пъти да се омашат нещата и айде на бисквитите.

Бенджи, ма то циганското лято си замина вече, време е за есен-зима.
Аз да ви кажа и ботушките си извадих  Blush

Пол, аз якето си го поръчах по нета от спортдайректа за 12 паунда, демек около 30-35 лв. Преди 3 години си купих много хубаво и топло яке от Тера Нова за 50 лв. Имам и едно скиорско от 2005г. ама е скъпо 200лв. го плащах тогава, но не го нося ежедневно, а го обличам за планина, ски или за много студено време. Все ще намериш нещо, стига да търсиш.

# 156
  • Пловдив
Джуджи, според синоптиците, тепърва идва:

http://vremeto.bg/city.php?city=2140

До вчера бях със сандали, ква есен, ква зима?! Рано им е още да идват...

Де са другите, бРе? Май много народ вече не пише тука..не че аз съм супер редовна, де... Simple Smile

# 157
Джуджи, според синоптиците, тепърва идва:

http://vremeto.bg/city.php?city=2140

До вчера бях със сандали, ква есен, ква зима?! Рано им е още да идват...

А дано познаят, аз има нямам много доверие, за 1-2 дни напред познават, ама за повече, ТЦ!

# 158
  • Пловдив
Хора, не издържам повече!!! Пишем домашна от сутринта! И има още мнооого! И на всяка дума  -грешка!!! Изяжда букви, няма изобщо усет за родния си език, бърка букви.... #Crazy Сега реве, щот вече се развиках, замерих го с тетрадката, до сега опитвах с добро, ама и аз имам нерви! Сега ме чуха вече целият блок! Излязох от стаята, за да не го ударя наистина...
Крие, че има домашни, сега намирам четири стари ненаписани домашни?!? А ходи и на занималня...
Не можел това да напише, не можел онова..бил се изморил, гладен бил, ходело му се до тоалената, вода му се пиело..сега пък му се спяло вече!!!! На никого не го пожелавам това... ooooh!

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 17:00 от *Бенджи*

# 159
Ей ме!
Отидох на работа сутринта и на обед се прибрах скоропостижно Rolling Eyes Баткото и той повърнал, малкия скъсал нервите на татеН... чак свеки беше дошла, щото ми се изправиха косите, като ги чух по телефона Tired Ще си пусна утре един болничен... Чак се псувам що аджеба отидох днес ooooh!
А малкия ми вика: "Мамо, а мен като ме хвана ДЖипа и повърнах на масата..." hahaha Душица мамина!
Да са живи и здрави!
Кипре, и вие да се оправяте бързо Hug
Гудзи, да минава бързо и при вас!
Счупих си телефона...
Оооох, Бенджи! Такава картинка бяхме с големия ooooh! Ако ще те успокоя сега, вече в 8-ми клас, нямам този проблем Laughing

# 160
  • София
Мале, навсякъде екшън  ooooh!!
Тедко, нИ го стискай, да не ти повърне, само го гушкай  Hug!
Бенджи, уелкъм в групата  ooooh!! Моя не крие домашни, но понякога забравя за тях или ги редуцира. Аз викам вече пет години  Crazy. Не мога да не се изнервям, колкото и да искам! Веднъж така се ядосах, че метнах учебника (исках просто да го хвърля), обаче уцелих детето малко под окото  Embarassed Embarassed . Чувството е отвратително  Blush. Опитвам се да съм малко по-спокойна, защото виждам, че той се стресира от мен, а не от ученето. Аз искам всичко да е перфектно, а това понякога няма как да стане. Оставяй го да се бъхта сам, ти само помагай... Дори да не ти харесва как е написал или направил нещо.
За правописТа нЕма да отварям дума, щото трябва да ревна с глас. За сметка на неграмотния български, то по английски няма никакви проблеми, не знам как става тая работа.
Хора, имам отвратителен цистит! В цикъл съм и мисля, че си го докарах от едни превръзки  Sick. Пари, щипе и откачам! Ако знаете илачи, кажете ми, че и на лекар не мога да ида в това цъфнало състояние!

# 161
  • Пловдив
Вени, при цистит на мен ми е помагал чай/сок/компот от червени боровинки и чай от царевична коса /продават я в билковите аптеки/...Чувала съм и за чай от мечо грозде, но предполагам, че няма да имаш вкъщи. Нещо от боровинки е по -вероятно да ти се намира...Много и постоянно се пие, не еднократно, + мнооого вода. И се нагрей, сложи си нещо топло на кръста...

# 162
Вени, вземи си Уринал. Гледам Бенджи ме изпреварила... и то е с боровинки.

Тедко, нИ го стискай, да не ти повърне, само го гушкай  Hug!

Не го стискам, бре! На грипа вика "джип" Mr. Green

# 163
  • София
Мерси, момичета  Hug! Ама нямам нищо от боровинки  newsm78. Лоча лайка, гореща, правя си промивки със смрадлика и си стоя на топло, даже до аптеката не ми се излиза. Ама ще ида, че и хляб нямаме  Mr. Green. Надявам се да го пресека тоя цистит, защото в момента не усещам толкова болка, колкото дискомфорт, а и не ми се пият антибиотици.
Ох, Теди, пък аз помислих, че на ДжиПи-то детето вика джипка и е повърнало при нея  hahaha.

# 164
Добър ден и от мен  Hug

Сутринта бях на курс и усетих студа  Mr. Green Егати гадното време, преди няколко часа спЕ  Crossing Arms

Гудзи, бре ми те тия от Приморски, са на центъра, демек от глЕмото добро утро  Wink Затова са таквиз гадни  Laughing

Вени, нИнам душко таквоз чудо никога не ми е ставало. Не мога да помогна с нищо.

Тедко, овладявай положенито, че повтаря тоз мръсник "джип" Мишо нали го повтори след около 2 дни след като си мислих, че всичко е под контрол  Mr. Green

Бенджи, разбирам те  Hug в същото положение съм  Tired
Не можел това да напише, не можел онова..бил се изморил, гладен бил, ходело му се до тоалената, вода му се пиело..сега пък му се спяло вече!!!! На никого не го пожелавам това... ooooh!
1:1, а най ме е яд , че с него не мога да изляза на глава, виж сестра му е др работа. На нея като и скръцна и мълчи, стиска зъби и действа, а на него и да скърцам и да викам му е все таа  ooooh!

Пол, купи ли си нещо? Ела се фръцни  Grinning ?

Хая, аз тази торта все ще я правя и все забравям, но съм решила др път ( тези дни ) като реша нея да спретна. Инак днес правих ябълков сладкиш, стана супер   chef

Общи условия

Активация на акаунт