Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тони, па да не ги пипа, бре  Joy!
ПП: ей ся ходих да проверя - нищо няма в лЕво под дюшека, пък  Crossing Arms!

# 661
Аз ако имам парите, ще разбера дали имам и кураж. Mr. Green Засега си оставам само с мерака. Twisted Evil

Венче, всичко ще е наред! Peace

# 662
  • Варна
Ми аз туй му викам. Аз да се разхубавя, пък ще намеря кой да ги пипа. Joy
Еей, някой е бръкнал преди теб, значи.

# 663
  • София
Венче, всичко ще е наред! Peace
Hug Hug Hug

Ей, никога няма да ми останат излишни парици за цици! Това мойто пак си е скъсало спортния екип (разбирай анцуг, ма не съм сигурна как се пишеше тая дума  Mr. Green). И маратонките гледам е подкарал към нови  ooooh!.

# 664
  • Пловдив
Здравейте, драги!  Hug

Гледам за цици си говорите...
И моите са малки, ама си ги аресвам и големи не ща. Пари да ми дават няма да си турна силикон.... bowuu

Вени, и мойто е такова малкото...постоянно нещо скъсано на коляното, или закачено на оградата /дет се опитвал да прескочи?!?/, или окапано /омазано/ с няква манджа в стола и не се изпира... ooooh! Вече се специализирах в лепенето на самозалепващи кръпки и прихващането им покрая, така че, да не се разлепват... Wink

# 665
  • София
Утре ще ходя да му купувам една граматика по английски, а до книжарницата има кинкалерия и ще взема някаква емблема. Само не знам как ще я зашия, че хич ме няма  Mr. Green, но ще пробвам, че не ми се хвърля!
Нямам препарат против петна на пазара, който да не съм пробвала  ooooh!. Голямо прасе е, значи!

# 666
Ама, Вени вече има такива дето се лепят с ютия.  Mr. Green

# 667
  • Пловдив
Аз тия имах предвид: гладиш ги отгоре и се залепват, но при пране в пералнята, след няколко пранета почват по края да се отлепват, та ги пришивам още като ги залепя...  Mr. Green Не е трудно, като са залепени, само се хващат на няколко места по края за по -сигурно... Flutter

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 21:50 от *Бенджи*

# 668
  • София
Ками, знам, ама не издържат на прането  ooooh! и действам като Бенджи. Ако хвана свекърва ми, карам я да ми ги мине на машината. Иначе с някаква несъществуваща шивашка техника гледам да ги застопоря за плата.

# 669
А добър вече, драги!

Преди малко се прибрахме с децата. Кали водих да и стегнат шините, а Мишо у Джъмбо за да му купя завършителните части на костюма за Хелоуин. Днес ме изненадаха, че утре им е празника за Хелоуин в у-ще.  Mr. Green Знаете, че нашето у-ще прави голяма забава за този празник ( знам, че темата не на всеки му харесва, но за мен е важно децата да се веселят и да се забавляват независимо какво празнуват  Heart Eyes) Та утре сабалЕм , чЕ правиМ вещерски пръсти и евентуално мъфини  Rolling Eyes с паужина  Twisted Evil

Камче, днес понеже ми беше по лесно да погледна вещерските пръсти от темата, че погледнах една стара тема дека съм се вихрела с пръстите, та се хилих дето все си ме наричала Пея, ама не разбрах нарочно ли или не  newsm78

Тони, лудница у вас  hahaha

Пак за цици се дума  hahaha няма да забравя как Бенджи това лято обясняваше за жабчето  Heart Eyes Joy

Камче , според мен набор 2003 са ужасни вредители  Mr. Green Все имат за кво да мрънкат и да искат. Познавам доста от тоз набор  ooooh!

Пол, как е настроението? Wink

Еееееееееее одавана не ми се беше случвало : Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 670

Камче, днес понеже ми беше по лесно да погледна вещерските пръсти от темата, че погледнах една стара тема дека съм се вихрела с пръстите, та се хилих дето все си ме наричала Пея, ама не разбрах нарочно ли или не  newsm78

Нарочно беше, естествено.  Mr. Green Помня че някой те беше нарекъл така и аз после се бъзиках.  Hug

Камче , според мен набор 2003 са ужасни вредители  Mr. Green Все имат за кво да мрънкат и да искат. Познавам доста от тоз набор  ooooh!

Малко не те разбрах.  Rolling Eyes

# 671
  • Варна
А моите наблюдения върху набор 2004, е че са също толкова големи мрънкалници и непазещи нещата си.
Ей на мойта калпазана, днес на обед вземам я от училище и гледам коленете ѝ целите у прахоляк и мизерия. На черния клин две големи прашулясали петна  Twisted Evil #Cussing out. Дръпнах ѝ едно конско, ама да видим колко ще ѝ държи влага.
Рейче, у фейсбука и пратих намигване.

# 672
Тони, нещо си ми пратила във фейса? О, не на мен, аз не използвам туй чудо ФБ  Embarassed

Камче , според мен набор 2003 са ужасни вредители  Mr. Green Все имат за кво да мрънкат и да искат. Познавам доста от тоз набор  ooooh!
Не си мЪ разбрала оти туй не беше предназначено за тебя  Wink а за Кипрето  Grinning Кога ще ми се обадим МА жена?  Rolling Eyes

Вени, как е СофИ? Какво става с нея?

# 673
Охоооооо, накацали сте всички.

Цици  Whistling имам си в повече, не че свършиха някаква работа след раждането, но и аз искам силикон, ама нямам пари  Crossing Arms Вени, пак да предложа да ти дам малко от моите.

Чакайте да се похваля, детето е по пижама с чувала на дивана в стаята ѝ и четат книжка с баща си. А няма 9,30ч. А аз дойдох в кухнята да оправя миялната  Blush и седнах на компа и се зачетох иииии.............

Не мога да се вредя да публикувам  ooooh!

# 674
  • София
.....Дръпнах ѝ едно конско, ама да видим колко ще ѝ държи влага.
На набор 2000 влагата му държи от 5 минути до 1 час максимум (ма тва значи освен да съм чела конско и да съм го биала, примерно  hahaha).

Реа, наистина всяка година имате такова парти, все показваш готини снимки и нахилени деца  Party. Нека се веселят децата, не намирам нищо лошо, разбирам какво имаш предвид. Наша работа е да им разказваме, че освен Вси Светии, на 1-ви ноември празнуваме и празникът на будителите.

Ей, Софи! В неделя спахме в сестра ми, а в понеделник я гледах малко. Вика ми "бати", представяте ли си  Shocked  hahaha! Много е смешна. Опитва се да говори, да имитира, абе смях. И, хора, това няма две години, а яде само, при това по-чисто от Марти  Laughing! Е, вярно, че яде, яде, па земе та обърне чинията, ама това са подробности  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт