Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Където морето целува небето...
pepsun_ къде ги сложи тези 6 килограма бе? Дънки си взех едни плътни от Конти, но за сега съм си и с моите и не съм ги носила. Две блузи от lc waikiki и една жилетка много готина от Манията. Туниките си нося от миналата зима. Имам няколко доста дълги плетени. В аутлета на Теранова има големи номера и не е нужно да ги взимаш от магазин за бременни. Палто ще взема от сестра ми, която бременуваше миналата зима. Добре, че е по-едра от мен и ми става, а тя го носеше в началните месеци. От такива магазини препоръчвам само дънки, клин за бременни и сутиен. Ех родих се с този сутиен ви казвам, но да не ви говоря колко е страстоубийствен. Гледам да не се събличам пред мъжо, че не е за гледане  Laughing.

# 661
Ами дрехи аз си взех от Безистена /дънки, блузки/, от Lc Waikiki /рокличка лятна и 1 блузка/, от Конти /клин, чорпогащник 80 ден, сукман дънков/ и от Миро Стил /рокля с вълна, сутиен за бременни/ като бях в Пловдив. Имам и подарък 7/8 дънки и джинси. И си нося сега горници и якета, които ми стават /силно казано стават/ и имам и пончо и така Simple Smile. А за сутиен за бременни - разкошно удобен, но иначе  Embarassed както е казала Сузито - страстоубиец от всякъде Simple Smile

# 662
Ами сложила съм ги на дупе...  Sad
Да май ще се огледам по тези магазини за жилетки и пуловери.
А къде се намира магазин Конти, защото в сайта имат адрес само на магазин в Пловдив
Имаш късмет - моята кака бременува и двата пъти лятото и не мога нищо да взема от нея Sad
И аз се замислям за такъв сутиен, но май ми е рано още

# 663
Конти се намира под стоматологията в едно тунелче - отпред магазина е sex shop, а навътре е за бременните магазина - то има и една бременна манекенка Simple Smile

# 664
  newsm08 още тази седмица ще посетя магазина

# 665
  • Burgas, Bulgaria
момичета според калкулаторите съм 4г.с.+2дни.... дали ще се види нещо на видеозон  newsm78 newsm78

# 666
Не е ли по-добре да изчакаш още малко поне в 7 седмица да влезеш.

# 667
  • Burgas, Bulgaria
то така е най-добре, само ,че Добрева умницата казала на етърва ми ,че след аборт вероятността от извънматочна бременност е много голям и сега само това ми се върти в главата ......
от друга страна може да заради този мисед да ми изпишат друго освен Дуфастона ....оффффф....

# 668
момичета според калкулаторите съм 4г.с.+2дни.... дали ще се види нещо на видеозон  newsm78 newsm78
Аз отидох в 5-та,6-та г.с и се видя само сакчето и че има бременност,която не е извънматочна.Предполагам има значение и ехографът на който те гледат. ThinkingБеше към 10-ят ден от закъснението ми.Ходих при Парушева,защото знам,че е с добър ехограф,а и за Миринчев ми дадоха час след 2 седмици.В 8-та г.с се видя и сърчицето.
Ако искаш питай тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615374.45

# 669
  • На морето!
то така е най-добре, само ,че Добрева умницата казала на етърва ми ,че след аборт вероятността от извънматочна бременност е много голям и сега само това ми се върти в главата ......
от друга страна може да заради този мисед да ми изпишат друго освен Дуфастона ....оффффф....
Не се вкарвай във филми предварително, де. Положително мислене и здрава храна сега. А за ЖК така или иначе е още рано, чак след 9 г.с., сега ще отидеш само за установяване на бременността.

# 670
Аз бях в 7 г.с. при Георгиев с вагинален ехограф - видя че е 1 зародиш, вътрематочна, плоден сак и сърчице Simple Smile

# 671
мадам тиква аз също забременях след мисед, но изчаках и отидох в 6-та седмица, видя се плодния сак както и сърце. Пих до 13 г.с. Дуфастон по лекарско предписание и да чукна на дърво тези дни трябва да се роди и бебчо. Съветвам те да не се притесняваш, не мисли най-лошото, а си изчакай поне до 6 - 7 г.с. и отиди на лекар. Всичко ще е наред.  Peace

# 672
момичета според калкулаторите съм 4г.с.+2дни.... дали ще се види нещо на видеозон  newsm78 newsm78
мадам тиква, при мен точно в 4г.с. и 2дни се видя плоден сак,
вътре в матката, ходих при д-р Парушева. Peace

# 673
И при мен се видя в 4-5 г.с. на преглед при Георгиев с вагинален ехограф.

# 674
Здравейте!
Добре дошли на всички новозаписали се в темата - само за два дни голямо оживление е настъпило! Hug
Танче, имаш готовност с новата тема, нали, че може утре вече да ни трябва?!  bouquet
По списъка за пазаруване - още не сме се сдобили с нищо/освен, ако не се брои прах и омекотител за бебе, та да прибера придобивките от приятелки/. Утре ще е следващия ден за обиколки с милото - още разглеждаме. Иначе вчера бях в Quality-то на Кирил и Методий и едни колички ми се загнездиха в главата - май бяха немски - видяха ми се стабилни, маневрени, с обръщащ се кош в двете посоки, с цяла дръжка, големи гуми. Гледах комбинираните с порт бебе/вместо зимен кош/, чувалче за следващата зима, дъждобран за порт бебето и друг за летния вариант - излизат около 600-650лв. Седалката е широка и доста дълга/предвид, че ще се ползва и за втората зима/.
http://www.qualitykidsfashion.com/index.php?option=com_content&a … 54&Itemid=106   трите на първия ред. Не знам дали някой има отзиви за тях, ама като ги помисля още малко ще питам и в темата за колички. Та ако се окаже в началото на декември, че няма да ми дадат обещаната количка за сега съм се запалила по тези.

Общи условия

Активация на акаунт