Идва есента, а с нея туптеж на МАЙски сърчица

• 32 585
  • 708
  •   1
Отговори
# 600
Мерси, момичета!
krisi72, точно това търсех! Simple Smile
Исках да попитам и нещо друго, Simple SmileSimple SmileSimple Smile малко ми е неудобно, но ще питам, защото се чудя...  Rolling Eyes Rolling Eyes Понеже съм много притеснена и от няколко места чувам, че в първите 3 месеца докато не се създаде плацента секса не е препоръчителен... На мен ми казаха много да се пазим и исках да видя вие как мислите? Правите ли? Simple Smile Въпросите са малко лични и се извинявам  Embarassed, но наистина исках да знам... в интернет има противоречиви мнения като цяло...

# 601
zvun4e, и аз много се чудех, даже имаше някъде пусната тема. повечето отговори бяха - не, в никакъв случай, не само 3 месеца - цялата бременност!  Crazy
особено притеснено ми беше защото съм ин витро, още съм на лекарства... питах док и тя каза - ако се чувстваш добре и нямаш проблеми (болки, кървене и т.н.) разбира се че може 
при нас заради разните изследвания, процедурата и т.н. се беше събрало месец и половина на сухо... та думи й много ме зарадваха  Mr. Green

# 602
Birenka, и аз така мисля, но да ти кажа ме е страх и т.к. в началото не знаехме сме го правили, но след като разбрах преди около малко повече от месец не сме Simple SmileSimple SmileSimple Smile таткото е отчаян Simple SmileSimple SmileSimple Smile утре като отида на преглед ще питам, макар че тея теми ме е много срам да ги зачеквам Simple SmileSimple SmileSimple Smile и цялата се изчервявам, та мога да накарам и таткото да си пита Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 603
zvun4e, ние с мъжа ми постоянно си правим секс. Четох, че може да се прави през цялата бременност, ако жената се чувства добре,няма кървене.
Аз засега нямам оплаквания, никакви. Даже това ме притесни малко, но АГ каза, че щом с бебето всичко е наред, това, че нямам никакви неразположения, може само да ме радва. Дано да продължава така и да изкарам една лека бременност! Желая го и на всички Вас! Simple Smile

# 604
zvun4e, аз си бях намислила да питам, но мъжът ми ме изпревари на прегледа за сърчице Laughing
същата лекарка ми забрани народните танци, та не е много либерална откъм заплахи за бебо.

# 605
zvun4e, за да си напълно спокойна говори с док, още повече, че утре си на преглед - една вечер е само  Wink . Всяка бременност е индивидуална  Peace Не би трябвало да се срамуваш да питаш каквото и да е. Hug Поне на мен ми е по-добре да съм глупава и невежа 2 минути, отколко да ми е постоянно състояние  Laughing

# 606
  • София
Да се запиша и аз най-после Simple Smile На 31 години - трета бременност. Другите 2 се виждат в подписа ми.
Термина ми е 16.05 , много ми се иска да изчакам до зодия близнаци , но както дойде разбира се:)

Коментирали сте болниците - аз съм раждала в правителствена и в Токуда втория път. Сега не знам - може би правителствена пак или окръжна , чувала съм добри неща и за там. Токуда не си заслужава парите които искат , мое мнение.

За изследванията - само феталната морфология около 20та седмица ще направя , останалото по касата каквото се полага.

Секс , пътуване , хранене - не се шашкайте толкова много момичета Wink Живейте си живота както и преди това , след раждането няма да е същият  Peace

# 607
Аз бях в Тина Киркова без  уговорки.Не съм плащала нищо освен 40лв на ден за двойна ВИП стая.Родилна зала не беше нищо особено но беше чисто и беше със сините плочки  Laughing Спомням си ,че ги броях  няколко пъти по време на контракциите.  hahaha Rolling Eyes ВИп стаите на 5 етаж имат телевизор и хладилник и 1 баня за 2 стаи-т.е. 4 човека.Но не сме имали проблеми с ползването.Чистят всели ден. Нямам оплакване-въпреки че не платих нищо, хората си свършиха работата отлично.Бебета стоят при теб ,но ако поискаш може да ги даваш вечер, обаче ако им го дадеш,  ги хранят задължително с адаптирано мляко за да не реват.

# 608
Още едно  Heart в темата  от мен   newsm44 Днес го видях.
По повод на мястото за раждане, първото ми беше в Тина Киркова, и аз като PoliV без никакви уговорки. В обикновена стая си бях, 3 мами в стаята бяхме и деляхме баня и тоалетна с още 4 момичета от съседната стая. Не съм плащала на никого.  Simple Smile

# 609
zvun4e Честито  Two HeartsHug
 За ЖК и ЗК незнам. Инфо има в този сайт - http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=235&lang=bg
Благода за линка! Всичко е описано подробно и достъпно   bouquet

zvun4e, честито   bouquet

# 610
  • Sofia
Да се запиша и аз най-после Simple Smile На 31 години - трета бременност. Другите 2 се виждат в подписа ми.
Термина ми е 16.05 , много ми се иска да изчакам до зодия близнаци , но както дойде разбира се:)

Коментирали сте болниците - аз съм раждала в правителствена и в Токуда втория път. Сега не знам - може би правителствена пак или окръжна , чувала съм добри неща и за там. Токуда не си заслужава парите които искат , мое мнение.

За изследванията - само феталната морфология около 20та седмица ще направя , останалото по касата каквото се полага.

Секс , пътуване , хранене - не се шашкайте толкова много момичета Wink Живейте си живота както и преди това , след раждането няма да е същият  Peace

Добре дошла и с две ръце подкрепям всичко казано от теб!  Hug

# 611
Мама Слънце Честито сърчице! Simple Smile

# 612
Влизам да се похваля, че ТСХ ми е съвсем в норма за първи триместър от бременността според ендокринолога. Много се надявам този път всичко да е наред  и да стигнем до края Praynig

За раждането, аз искам малка частна клиника, ако всичко е наред и не се очакват проблеми и вероятно МД, ако има някакви рискове. За сега се следя в Щерев и ако всичко е наред и не ме разочароват, бих ги избрала и за раждането.

# 613
zvun4e според гинеколога ми не е никакъв проблем, ако нямаш оплаквания, но задължително с презерватив и при първата ми бременност го беше подчертал  Wink

# 614
И  аз си пусках хормонои на щит.жлеза и мойте са в норма...дано така да си остане,аз също ходя в Щерев там ми следят бременноста и пускат всички изследвания и живот и здраве всичко да ми е наред мисля да раждам също там..доволна съм от лекари,сестри,анестезиолози...общо взето май съм минала там през всички ръце #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт