Във Варна положението е критично, но аз се крия в София...
Ботушки не съм взела още, но се оглеждам и харесах едни, но трябва да го водя да пробва, а с тази хрема хич не ми се иска...
ANGYA с 5,5 точки е по-вероятно да се доредите до безплатна екскурзия в космоса отколкото до ясла/градина. Сори за хумора, но тепърва ще видите какви нерви се ръсят по кандидатстването
Като "класирах" каката ми отне 1 месец да правя екселски таблици, да засичам имена на деца, които кандидатстват в няколко градини и къде са на 1во място сигурни. Математическия ми подход даде резултат и ни приеха на първо класиране. Наистина се чувствах като лунен пътешественик 
/ пишете много градини, дори такива, които не са ви привлекателни. Така ще участвате в жребий като дойде ред за граничните групи. Сложно е, не ми се обяснява, просто пишете де що ОДЗ се сетите, включително и такива с нулев прием. Имат гадния навик в последния момент да пуснат места и тогава вие ще сте с по-голям шанс.
за Постоянен или настоящ адрес на територията на Столична община - 3 т., за Работещ родител /или в отпуск по майчинство/, който е социално осигурен - по 1 т. за родител , дотук са ти 5т. +3т за първо желание стават общо 8т. Има Допълнителни критерии, от където имате още 0.2т. за работни родители и ДК3 ако си избрала ДГ в района на живеене още 0.1т . Общо 8.3т най-малко и вече ако хващаш и някой друг критерии си номер 1.
Ето линк http://kg.sofia.bg/?page=manual2010#41
))
Но пък работодателя ми е коректен и се надявам да се навият на работно време 8:00 до 17:00, вместо от 10:00 до 19:00 

Неото вчера гледа всичко и каза,че си е добре.Но може още някой ден да й се гади.Спирам млякото тия дни,че от него й се сгажда всеки път.Дано мине!Тя каза,че това било дори леко изкаран вирус
Имало деца по 10 пъти акане на ден и тн и тн..не ми се мисли...В деня дето аз съм се обадила за Александрина още 5 нейни пациентчета били с такъв проблем.Та явно си върлува яко.
И я взех...ще я постна във ФБ като мога...Така добре й стои!:) Обожавам такива запазени сладурски неща от едно време.
Честити ботушки и столче на Валето:)
Един вид отдавна не съм пазарувала ма дето казваш нещо нямам и желание.Като знам какви месеци вътре ни чакат...
Май на пролет ще е пазара...
Душицата тя!

от къде го взе и на каква цена ?
)) 
Като си помисля и аз, че от тук нататък ни чакат само такива неща и лошо ми става
Господ да ги пази сладурите ни

Баси разликата в цените, направо ме изумиха тези 
Препоръчани теми