Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 858
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Hari - кой си хареса.  Аз също мисля техен да взема и гледах един, който после става на столче за по-голямо дете.

Ще го видя този другия железен препарат, че голям ужасТ.

# 151
  • София
Някоя от вас,която е със серклаж,правила ли си е тест за фетален фибронектин и само в  Шейново ли се прави?

Аз ще правя в четвъртък в Малинов, но на теб наистина ти е рано. След 22 г.с. се прави, доколкото прочетох на брошурата. Всъщност той покрива следващите седмица - две... така че в толкова ранна бременност просто са излишни пари.

п.п. Не се изразих съвсем точно  Embarassed Ти съвсем не си в "толкова ранна" бременност, скоро ще преполвиш.. За теста е рано   bouquet

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 17:05 от Шинжюн

# 152
Хари, Мила,

качвам една снимка на нашия шезлонг, който се оказа най ценната вещ за вкъщи и като ходим някъде, няма толкова желязно чудо като това, дори стола за хранене се предаде, ама шезлонга-не  Joy Joy Joy

# 153
Благодаря за отговорите!Да,знам,че  е след 22 г.с.,така четох в нета, ама искам да се подготвя. Simple Smile
Днес докторът ме прегледа,каза,че е наред всичко,има си достатъчно околоплодни води(явно сестрите са му докладвали,че съм им изхабила лиглина и реактива и че съм търсила инфо как и откъде да си купя такъв за вкъщи Crazy)
Та чакам само кръвните и май до 2-3 ще се пренасям да мътя вкъщи.
Минавам на магнерот 3х2,но шпа 3х1, имала съм хиперчувствителна  матка.

# 154
minie mouse , стискам ти палци и ти желая много късмет до края и да си имаш хубаво и здраво бебенце. Аз утре съм напреглед и съм доста притеснена. Надявам се с лежането и пиенето на лекарства нещата да се подобрят и да има поне малко подобрение в закрепването на плодното сакче. Simple Smile Пожелаяйте ми късмет. Утре ще пиша как е минало и как са нещата. Simple Smile

# 155
успех утре,ще чакаме да пишеш-всичко ще е наред

# 156
  • Бургас
На Аси и на Маус много палчета!

Кокетче,какъв е този ББ,мила?Сигурно е много мъчително за интелигентна жена като теб да общува с такава меко казано "недосетлива "жена.Дано не се повтаря тази случка!Моята мърша пристига утре и ще се включа подобаващо.Добре,че родих на стари години,че да не стана някоя пишман свекърва.Като ви чета си имам едно на ум.Най-глупаво е да противопоставяш майката с бабата.Всяка има свое място в живота на детето и трябва да си много ........да създаваш такива интриги и подмятания.Гледай да не си го слагаш,нали живеете отдално?Постепенно нещата ща си дойдат на мястото.Ох,тези свекита сякаш по калъп са ги ляли.

Силвърче,какво  прави моят приятел?Не е ли сложил дистанционното в пералнята?Страшно хлапе!Признавам,че съм пристрастна,защото ми напомня моя Иван точно като беше на неговата възраст.

Чао за сега!Нашият пъп още седи,не знам за другата седмица какво ще става.

# 157
  • София
Привет и от мен!

Първо ЧЕСТИТО БЕБЕ ДИМО НА МАМА НИКИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ! bouquet

Julia_21, добре дошла и дано скоро отминат притесненията ти Praynig

Аселина, стискам ти много палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Не се притеснявай, дори да не е съвсем закрепено този път,ще се закрепи постепенно.Поне при мен беше така,мисля,че минаха 2-3-4 прегледа (аз ходех долу-горе на 8-10 дни) преди док да каже,че се е закрепило вече.

Мила, Алекс, радвам се, че щастливия финал наближава Hug

Кокетче, имам чувството,че по калъп са правени някои свекърви. Не знам какво да те посъветвам.Аз на моята още съм обидена и може и да не забравя никога какви ми ги наговори.Не знам разказвала ли съм тука,ама в началото когато не се знаеше това бебе ще го бъде ли или не,тя само повтаряше колко е скъпо всичко,едни погледи,едно възмущаване на всяка дума. Нито ми е плащала нещо,нито нищо,уж беше дошла да чисти и готви когато трябваше само да лежа...Не знам как ще се справяме като се появи бебочето,обаче мисля да сме си само с мъжа ми. Може и по-трудно да ми е,ама надявам се пък по-спокойно.

Славка,много ме разчувстваха думите ти! Благодаря за куража Hug

Светле, сетих се да те питам какво се случи с хремата ти. Мина ли след като роди,че моята още си я влача и все ми е едно притеснено.  Дано видиш,че съм писала,че сега си заета Hug

Утре съм на изследвания разни,дано няма изненади,но и да има,съм си обещала вече по-спокойно да я давам. Peace

Лека вечер на всички!

# 158
Привет, майчета и коремчета  Hug

Аси, силно стиснати палчета и от нас  Hug Praynig Чакаме те утре с добри новини.
Много са стресиращи тия прегледи - като се сетя как живеех от преглед на преглед и всеки път се притеснявах и плачех от напрежение...

Мини Маус, с повечко лежане и като се натрупа магнезия, нещата ще се уталожат. Аз, освен с малко води, бях и с непрекъснати контракции. Появиха ми се горе долу в твоите седмици. Като влезнах в седмия месец обаче всичко се оправи и така до деветия  Peace
Дай боже всичко да е наред  Praynig Hug

Нимфичка, палчета и за теб  Hug Дано всичко е наред  Hug
Бебето го гледаме само аз и мъжът ми, като той в момента е доста ангажиран служебно и го няма целодневно, та в общи линии сама си гледам детето. То така или иначе като е кърмаче има нужда само и единствено от мама, така че помощници за неговото отглеждане реално не трябват. Виж, за къщна работа са идеални, но бабите не предлагат такава помощ  Mr. Green
Ще се справите повече от чудесно, сигурна съм  Hug

Славче, ей тоя пъп... Дано другата седмица вече да падне, че е голяма мъка и за теб, и за малката Криста  Hug Цунки от нас  Hug

А пък за свекървите - аз не обичам да правя обобщения и да слагам хората под общ знаменател, та се опитвам всячески да разбера хората, преди да ги категоризирам. Още повече, че един ден и аз ще ставам, живот и здраве, свекърва  Mr. Green
Иначе с моята свекърва бих имала същите търкания и да не ми беше свекърва. Просто характерите ни са доста различни и няма как да мелим заедно брашно. Не че и майка ми е свят - там драмата обаче е от друго естество, но за нея имам начини за борба и противопоставяне. Е, има малко сръдни, но й/ми Mr. Green минава

Да ви кажа и за шезлонгите и люлките - имаме и от двата артикула, като люлката е и с вибрация, обаче Андрей изобщо не иска да стои в тях. През деня единствено в ръцете ми не реве и е що годе спокоен  Crazy Добре, че поне нощно време си спи в кошарата и не протестира, пу пу  Mr. Green

# 159
Хари,виж моята сестричка какви е купила на мишлетата и са страхотни-
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6295&cat=109
-стават и на столче после
стискам палчета на nimfi4ka   за изследванията утре и на asselina за прегледа,дано всичко да е ок и бебчо да се е закрепил здраво.
minie mouse ,дано скоро те пуснат да си лижиш в къщи,че е друго.Пак лежиш,но поне си си в твой води.И аз като Дидка мразя вече дивана в къщи ,но не е като болнично легло.

# 160
Добро утро спящи коремчета!
Аз изобщо не мога да спя и от 6,30ч.пак съм на диванчето.Днес отново ще вали и ще е студено и ми е много смотано,защото неможе дори прозорци да се отворят.
Желая на всички страхотно спокоен ден!

# 161
Добро утро!
Алекс, ти и вкъщи не спиш Simple Smile.Аз съм така,ама в болница как да се наспиваш.
Продължавам да сънувам кошмари...
Кой чисти у вас ако трябва да лежите постоянно?
Усмихнат ден на всички, днес е следващото "по-близо" до целта!

Сега мина доктора, ще си ходяяяяя, няма промяна-пак ще лежа,ама у дома е друго.Тука всички заточиха сополи-от санитарки до болни, банята е мръсна. ЦРП ми е наред,до обяд ще съм си у нас, на топло.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 09:40 от minie mouse

# 162
  • Варна
Здравейте момичета  Hug

Палчета за Аселина и Нимфичка  Hug  Чакаме добри новини  Praynig

Славче - дано мине това пъпче  Hug

Алекс - Силвър качи снимка на техния шезлонг и е същия. Вижте аз за какво си мисля http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1477   Но вашият май е по-добре, пее ли ?

Мини - майка ми и съпругът ми чистят.

Кари ми се губи нещо

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 163
Добро утро, мили мои,

привет на Мини и на Алекс,

Мини, дреб разхвърля цял ден, а мъжа ми като се прибере към 18, започва да чисти, да готви и да подрежда  Joy hahaha

Алексче, някаква треска ли те тресе или просто мира не ти дават мишоците? Ей тази твоя сестричка, предай и целувки от мен и Гоши, нашия шезлонг е същия като вашите, и трябва да кажа отново, че е железен Hug Heart Eyes

Аси , имаш и нашите стиснати палчета  newsm10

Нимфичка, и аз се плаша от резултатите от изследванията, най вече да няма инфекции, но няма как трябва да си минат  Heart Eyes Hug

Мила  Heart Eyes Hug

Кокетче, радвам се че те чувам толкова свежа, вдъхваш кураж, много много целувки от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Славчееее, почвам яко да се спичам, с 2 малки деца вкъщи ще е лудница, цирк, Гошката е добре, прави все повече бели, а дистанционното още не сме го завъртяли в пералнята, но беше го скрил в торбата с боклука, приготвен за изхвърляне, добре че видях, че не е затворена добре и погледнах вътре, очите ми са все върху него, изпусна ли го за миг твори бели...Извинявай, че питам за пъпчето, знам че е болна тема, но казаха ли на какво се дължи всичко това, и стискам палци и на краката да не се наложи хирург да пипне  Praynig Hug Heart Eyes

Хари, как са децата? Разкажи ми малко как се гледате когато си сама с тях ? Много ли е трудно?  Heart Eyes Hug

Киара, дано теста покаже хубав резултат, макар че моето предчувствие е, че ще имаш 2 непослушни козички, като батко им Гоши  Hug Heart Eyes

На всички, които не съм споменала, много прегръдки и целувки и до скоро  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 164
  • София
Добро утро на всички Hug
Мини Маус, у нас идваха да чистят мама и сестра ми.Майка ми е от друг град дори,но оставаше по 2-3 дни за основно почистване. През останалото време мъжа ми. Сега пак той,а аз само някакви дребни неща-например измивам 2-3 чинии,,забърсвам прах.Останалото пак той,макар че май ми дават вече,ама страх лозе пази. Сестра ми снощи ми донесе манджа,за което съм й много благодарна Simple Smile
На теб-приятно изписване! В къщи си е по-хубаво Hug
Мила,Алекс -мерси за палците  bouquet
Алекс,и аз не спя много-тая нощ 5 часа,обаче през деня си наваксвам понякога. А за времето...според мен си е направо зима Crazy
Силвър,целувки и за теб Hug

По-късно ще пиша пак, до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт