Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 864
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет, дами   bouquet

мини, ного рано минала визитацията днес.  Grinning У нас чисти една жена, ама взе да ме дразни много вече... Плащам й на час, тя уж в 9 дойде, ама закъсня, после пи кафе до туку що.

Искам да ви питам.. имам си болки в шийката, и да, това определено вече е шийката. Случи ми се и вчера и тази сутрин... Сякаш е от както започнах да приемам утрогестана през устата (заради теста). Нормално ли е?

# 166
Мила,

шезлонга има вибрация и музика, но аз музиката я спирах, защото ми пилеше мозъка, имаме и гимнастика пак на Fisher Price http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6308&cat=78, с еднаква музика бяха и 2те и ми идваше в повече.

Мини,

до 4 месец и вкъщи идваше да чисти жена, защото тогава бях абсолютно лежаща, тя обаче явно си мислеше, че аз съм и душеприказчик, и имаше винаги забележки към работата и, особено в банята, та като почнах да ставам и и казахме, че може и да не идва, оттогава е мъжа ми дежурен, и майка ми когато е на гости.

# 167
Изчерпателни бяхте Hug,ясно ми е вече-сестра ми ще идва не за шопинг,а да ми изчисти Joy. Жал ми е за мъжа ми, по цял ден  на работа,после и мене,и кучето да обслужва. А ме е страх да се доверя   на чистачка случайна,ако някоя е доволна от нейната-да ми пише лс.

# 168
  • Варна
Силвър - вярвам ти за музиката Laughing   

отдавна си мисля да идва някой вкъщи да чисти, но съм много чувствителна на тема чужди хора....и не съм се решила досега...

# 169
Милла ,и аз съм такава,ама  не трябва и до хладилника да ида,което значи,че ще ме затрупа мръсотия,ако няма кой. Бих викнала  проверена  чистачка,т.е. да е била дълго време при някого и да са доволни. Иначе  мисълта,че ще ми отваря шкафовете ми бърка в душата.

# 170
  • София
Ако някой е срещал перфектната чистачка, пишете ме и мен на опашката. Такова животно не съществува. Т.е. съществува, но за много пари Simple Smile

И все пак, някой някога с болки в шийката?  Confused

# 171
  • Варна
Шинжюн  - имам някакви подобни болки тези дни, но не са постоянни.  отдавам го на тежеста на бебето...

# 172
Шинжюн, шийката била бедна на нервни окончания.И аз много се чудих като след серклажа буквално умирах от болки долу. Н е прочетох за нито една с подобни болки след манипулацията.
Но докторът каза, че може да усещам конеца ,като дърпане,тежест.
А иначе е напълно логично да се усеща тежест с напредване на седмиците,дори и без серклаж.

# 173
Добър ден, мацки! Ето ме и мен. Преди малко се върнах от преглед и мога да Ви се похваля, че нещата са доста добре. Бебчо почти се е закрепил остава още мъничко и в четвъртък ще ме регистрират в ЖК. Продължавам с лежането до др. седмица на малко по-лек режим съм, но продължавам с утрогестана 3х2 и но-шпа 3х1. Много ми поолекна и много се радвам за добрия развой на нещата. Бебчо расте и вече е 22,6мм. Simple Smile Мнооого сме големи  newsm44 newsm44 newsm44
Немога да Ви опиша колко много ми олекна на душата. Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказахте! Simple Smile  bouquet

# 174
  • Варна
Aselina - много се радвам  Hug Hug Hug  Желая ти лека бременност оттук нататък.

# 175
Miilla, благодаря за хубавите пожелния!   bouquet Виждам, че си вече почти към финалната права надявам се скоро (като му дойде времето) да си имаш сладко малко бебче! newsm32

# 176
asselina ,в твоите седмици изживявах същите вълнения и знам какво е ,като казват че нещата се оправят.Много се радвам за теб.Пази се още мъничко да се закрепи добре и после ще си отдъхнеш. Hug
minie mouse ,в нас също чисти само съпруга ми,нямам доверие на друг.През ден идваха сестра ми и майка ми да готвят и да стоят при мен защото дори се хранех в леглото.Сега вече си готвя сама,но продължава съпруга ми да чисти.Страхотно е ,че се прибираш ...
Мила,те са сходни двата шезлонга.И двата стават после на столче.Ти купи ли нещо ново за бебо?
Шинжюн ,кога ще ти е теста?
Силвърче,ще и предам поздрави,днес ще я видя.А немога да спя,защото мишлетата всяко си има мнение .Единия ме рита в ребрата ,а другия много ниско долу.Ако спре единия,започва другия .Те вече са големички и ретничетата са им доста силни,няма как да спиш докато буйстват.Но да са ми живи и здрави,толкова издържах,до края на месеца не остана.Имам страхотни кесилини от всичко.Явно не се дължи на храна,а просто си е от напредналата бременност.Не се оплаквам....,ако трябва няма да спя изобщо.Все ми е тая.Дори на силните ритничета се радвам и сигурно после много ще ми липсват.Така усещам живота в мен.

# 177
Аси,

Много се радваме за бебчо, много дълъг бре  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Киара, за болките в шииката, аз имам някакво изтръпване на моменти, много ниско долу, но не знам дали е шииката  newsm78

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички малки и големи Simple Smile

# 178
  • София
Аселина, много, много, много се радвам, момиче!

Силвър, Мила, успокоихте ме малко. Мен също не ме боли постоянно. Тази сутрин имах само едно пробождане, но вече минаха часове, а сякаш беше преди малко... една остатъчна болка пулсира, сякаш по- скоро в главата ми, отколкото наяве.

Алексче, в четвъртък. Нямам търпение. Първи час съм, ако не се лъжа, от 8:30. Дано Сигридов е на работа, че последните 2 пъти ме преглежда Михова. Съвсем не мога да се оплача от нея, напротив, обяснява много подробно, но аз съм Тома Неверни, друго си е док да те разсмее и да ти оправи настроението за следващите 2 дена Simple Smile

# 179
Ех, момичета от все сърце Ви благодаря!!!! Неможе да си представите, колко много ми помогнахте до тук а и за напред ще ми помагате с морална подкрепа подплътена от Вашия личен опит!  newsm51 Наистина означавате много за мен и незнам как да изразя благодарността си, а тя е много голяма! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт