Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 867
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Зсдравейте мили момичета,
Аз пак съм болна Sad Децата също малко, мъжът много, изобщо гадост Twisted Evil
Стискайте ми палци моля, днес съм на преглед Praynig
Ще пиша след това отново!

# 181
  • Sofia
Здравейте, момоичета!

Много стиснати палчета днес за Марти и Нимфичка!  Hug  Hug

Аселина, страхотно се радвам на новините от теб! Ще видиш че ще се наредят нещата и бебенцето все ще расте занапред, както и коремчето ти.  Hug  Grinning

Мила, ние днес купихме точно този шезлонг, който ти си харесала. А аз се чудех между него и този, който е показала Силвър, т.е. същия като на бебетата на Алекс.  Laughing Май всички харесваме едно и също.  Grinning Но в крайна сметка взехме първия. Те обаче двата модела се припокриват - и двата са с вибрация, и двата стават на люлеещо се столче после и са много удобни като гледам. Сега чакам Изи да се събуди и ще го пробваме, дано го хареса.  Grinning

Мини Маус, супер че си отиваш у дома. Много да се пазиш, ей.  Praynig  Hug

Силвър, ами няма да крия, доста е трудно с две бебета, както е в нашия случай - едното голямо, другото малко. Софи постоянно е над бебето, все иска да го гушка, да го разнася, сърди се, че не й го давам, а аз й го давам да го подържи от време на време, да не би съвсем да си помисли, че я крия от нея и да обърне другата страна - ревността. Но тя иска постоянно да я държи, все й е над главата, малка е и не осъзнава, че може да я нарани, като я натисне или я удари, без да иска. Къпем я заедно и все се пазарим да не й полива главичката, а само ръчичката и така... Голямото си е още малко и не разбира от дума, а малкото реве само за папкане засега, но като се храним през 2-3 часа и по-продължително, защото е още малка и бавно суче, то си става близо час и все ми е в ръцете. А точно в този момент пък Софи като трябва да яде или да я сложа на гърне, а тя не дава на друг, все иска аз да я оправям и става ужас... Добре че ходи на ясла, ама пък оттам като се разболее става още по-зле...  #Cussing out Сега мъжа ми си е вкъщи и много ми помага, той къпе Софи, той я облича, понякога и приспива, когато аз съм заета с Изи, той готви и чисти вкъщи, абе страшен е, ама като тръгне на работа...  Wink Все се чудя как ще се оправям, като остана с двете сама, ама пък накрая си викам, ами както се оправя, така, да се разкъсам не мога. Важното е да сме живи и здраваи, иначе знаех много добре, че ще ми е трудно.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 12:53 от Hariela

# 182
Марти,късмет,бързо оздравяване!
Аз нямам търпение да се прибера,всички се разболяха в тая болница. Не знам как е зимата:(
Хариела, пак ще лежа,с едната разлика,ч е ще  е начисто и на топло. За две седмици  се нагледах на паяжини,хлебарки от всякакъв калибър и лоши миризми.

# 183
Хари,

виж на шезлонга играчките имат музика, но по добре не я пускай  Joy Joy Joy

Хиляди благодарности за разказа, въпреки че започнах още повече да се притеснявам ooooh!, аз нямам нито един Биг Брадър наоколо Mr. Green, не че ми трябват, но като е тук майка ми ми е някак не толкова тревожно... абе както го каза, ще се оправяме някак   bouquet

Целувки на вас и на принцесите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
  • Sofia
И ние сме само с мъжа ми, но все някак ще се оправим.  Peace

# 185
У нас съм си.Тук е като в мъжка квартира-хаос и много чорапи,но е чисто(горкият,мил е пода дори).
На излизане от болницата ми призля от светлината и шума. В колата лежах, у нас веднага си легнах...Кучето скимти да ме види ,но няма Sad.
Трябва да се стегна.

# 186
  • София
Еее, какво толкова му е на кучето Simple Smile Пусни го да те види. Моите и двете ми скимтят, едната имам чувството, че толкова се е вмирисала, че ще се разболее от нещо. Не са къпани от 2-3 месеца. Утре най - сетне уговорих брат ми да им стане шофьор до фризьора  Peace. Като знам какви чисти и пухкавички ще ми ги върнат и ми иде да ги изям  Grinning

Въобще лежането е голямо тегло, особено ако няма на кой да разчиташ.

# 187
Мини,
успех, мила, абстрахирай се от хаоса, кучето и мъжа -  дистанционното, компа и на диванчето  Hug Heart Eyes

# 188
Еее, какво толкова му е на кучето Simple Smile Пусни го да те види. Моите и двете ми скимтят, едната имам чувството, че толкова се е вмирисала, че ще се разболее от нещо. Не са къпани от 2-3 месеца. Утре най - сетне уговорих брат ми да им стане шофьор до фризьора  Peace. Като знам какви чисти и пухкавички ще ми ги върнат и ми иде да ги изям  Grinning

Въобще лежането е голямо тегло, особено ако няма на кой да разчиташ.
Куч е 60 кила рот и се радва като ти скача. То ме видя,милото,скимтя много,ама мъжа ми излезе и го остави в коридора,той сега лежи пред вратата.
Твоите явно са мънички. Wink
Не се оплаквам,но е тежко като изпуснеш от контрол живота си. Лежиш,молиш се и чакаш...

# 189
  • София
Не сте ли го научили на дисциплина този рот? Ох, как искам и аз истинско голямо куче, да е умно и послушно.
Моите са мънички, една йорки и една шицу, имам и едно коте, цял ден хайманосва навън, а днес специално ме накара 10 пъти да стана да му отворя вратата на двора.

# 190
О,научен е, 10 годишен е, знае куп команди,но мен не ме е виждал 2 седмици,а 10 години аз съм се грижила за него.Чу още спря колата долу и почна жално да скимти.Аз влизам със задник в апартамента да не ме бутне,а той се върти,скимти и ми ближе краката и ръцете.Тресеше се буквално от радост.

# 191
Здравейте отново,
Да се похваля след прегледа, всичко е наред и даже си имаме снимка с пишка Simple SmileМислех си, че може доктора да е бъркал до сега, ама не. Започвам да пия магнезий, желязо и белтъци Sad Ще ми изпише и нещо профилактично за гъби и буби.

Мини, вземи си едни розови очила и гледай спокойно, когато родиш ще има да чистиш до захлас  Simple Smile

Момичета, как са бебоците? Качете малко нови снимки да се порадваме Grinning

Кокетче, ти си много търпелива и тактична.Сигурно затова си адвокат? Аз сигурно бих убила някого.

Виждам, че обсъждате шезлонгите и да питам, кошницата за кола не върши ли същата работа? Може да е тъп въпрос, но никога не съм ползвала и затова питам Embarassed

# 192
  • Варна
Maрти - радвам се за добрите новини  Hug По мое мнение в кошчето за кола им е много по -тесничко.
Какво ти изписаха за бабалюгите? Аз моря кандида, има голямо подобрение, но не е изчезнала  Sad

Хари - ще кажеш дали Изи си е харесала новата придобивка  Simple Smile

Алекс - нищо ново не съм купила на беб.  Sad  но вече започнах да си избирам конкретни марки и модели, за да може да се справим по-бързо, когато имам зелена светлина, което се надявам да стане на 26.  Едвам издържам вече #Cussing out  поне съм по-спокойна, което си е голямо облекчение.  Simple Smile

# 193
  • Варна
Здравейте, мили приятелки!
Не съм писала скоро, но чета редовно. Е, половината неща, които исках да коментирам сигурно ще ги забравя, но ... бременният мозък преминава в "майчин " мозък ... Crazy Mr. Green

Първо да е честито момченцето Димо на мама Ники!  bouquet Hug Още едно успяло майче в нашата темичка - браво Ники! Да ти  е живо и здраво детенцето и да носи много радост и усмивки в дома ви!

Мото, страхотни новини за Ники! Hug Hug Hug Дано скоро сте си у дома двамата и се радвате един на друг. Ще се радвам да се включваш по-активно. Hug

Славче, дано всичко с пъпа на Криста е ок.  Praynig Иначе шапка ти свалям как се оправяш с всичките ти мъже, с бебка, с домашната работа, че и гости посрещаш. И друг път съм казвала - огън жена си! Hug

Керал, къде се изгуби? Добре ли сте с Константин? Hug

Алекс, ама то не останало - твоите мишлета скоро ще се появят и край на лежането на диванчето.  Mr. Green Ама каква сладка умора ще е  Heart Eyes Много ми стана мило като пишеш как те подритват.  Heart Eyes Heart Eyes На теб сигурно хич не ти е мило, че като се сетя и аз накрая какви киселини имах.  ooooh! Обаче пък после ми липсваше шкембака и ритничетата. Нищо, че бебка беше в ръцете ми и я гушках. Ритничетата са много специално нещо..

Мила, надявам се си излязла вече от моментната дупка.  Hug Виж и ти колко далеч стигна - не е далеч деня, в който и твоят юнак ще се появи.  Hug Вярвам, че всичко ще е наред - най-трудно е на финала, знам. Но ти си боец и ще издържиш. Прегръдки от нас.  Hug

Силвър, бате Гоши е номер !  Heart Eyes Как му идват на акъла тези бели.  Crazy Явно хич не ти е скучно с него, а пък с 2 ще е още по-интересно.  Crazy   Hug

Хари, чета и направо отсега се замислям как ще се справям и аз живот и здраве като имам второ детенце. Явно много енергия трябва. А пък ако се клонираш - най-добре. Целувки на твоите принцеси! Hug

Кокетка, четох за твоята свеки и се вбесих още повече и на твоята, и на моята. Макар че твоята свеки е самата деликатност и тактичност в сравнение с моята. Твоята поне те е питала може ли да гледа докато кърмиш - а моята не пита и кацва отгоре ми на метър и половина разстояние и гледа втренчено процеса. Направо имам чувството, че и тя аха, аха и ще засуче. Освен това без да ме пита ме снима докато кърмя Малена.  #2gunfire Абе голямо пилене на нерви беше нейното гостуване. Уж дойде да "помага" - една манджа не сготви, един път не изчисти. Все върху Малена навряна. Та аз освен всичко друго трябваше да готвя и да чистя. Вярно, че е в чужда къща и не знае кое, как, ама пък и не пита и чак особен ентусиазъм не видях. Обаче върви по петите ми и докато преобличам Малена пак е отгоре и и я пипа и и говори, и така обличането става 3 пъти по -дълго.  #Cussing out Но върхът беше една вечер тъкмо се приготвяме да къпем Малена. Аз съм по цици, защото точно като пристигна свеки бях направила мастит, после и млечница завъдих и постоянно трябваше да съм намазана с някакви кремове. Освен това адски ме болях гърдите при какъвто и да е допир. Не ми беше много комфортно да ходя тяка пред нея, но болката беше по-голяма и нямах избор. Както и да е. Така както съм гола нагоре държа Малена над мивката да се изака преди банята. При което свеки решава, че това е супер поза за снимка и се втурва за камерата си преди аз да успея да кажа каквото и да било. И с див възторг прави снимка на бебка докато тя милата си ака.  #2gunfire Освен това аз съм по цици. Казвам и " ама аз съм гола - как така правиш снимка?!?!". На което тя ми отговаря без въобще да и стане неудобно, че никой нямало да ми гледа циците, защото Малена била звездата. Аз бях така -  #Crazy. Не успях да кажа нищо в момента. Ама после полудях.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Едвам дочаках да накърмя и приспя беба и и казах, че не желая да ме снима гола и ако иска да снима Малена, ще ме пита. Тя чак се стресна и веднага ми се извини, обаче съм сигурна, че не разбра защо аз имам нещо против. Просто за моята свеки понятието "лично пространство" не съществува.  #Cussing out #2gunfire ooooh! А като се добави, че не ми беше и в никаква помощ - оплаках се на мъжа ми и добре, че той е разбран и обективен и вижда какво става. Освен това познава майка си. Казах му, че нямам против тя да идва, нооооооо, когато и той е тук. Такива да сме 2те заедно докато него го няма повече - НЕ! Naughty
Уф, оплаках ви се.
Сега майка ми е тук - друга работа Simple Smile Има сготвено ядене, къщата е чиста.  Party А ако ме нервира - мога да и кажа.
А, Малена си расте - гледам и снимките след изписването какво врабченце е. Сега е загладила косъм - отпрала е едни бутчета, едни бузки и една гушка. Heart Eyes Аз за най-голямо свое учудване съм на килограмите отпреди бремеността.  Shocked А не съм се опитвала да отслабна, пък и да си призная не ми се отдават хич диетите. Blush Направо не знам как свалих тези килограми. Ама сега майка докато е при нас, може да кача пак някое и друго кило. Crazy
Целувки от нас - шушулка се събуди и отивам да се гушкаме  Heart Eyes

ПП. Аселина, Нимфичка, Мини Маус - успех момичета! Ще успеете - вярвайте и мислете позитивно! В тази темичка всички успяваме

# 194
Ники честита рожба. Да ти е живо и здраво и много да те радва.

Славка70 – благодаря ти за подкрепата. Преди много четях и се травмирах, но сега не чета негативи. Пък и влезнах в 7-мия и ми е малко по-спокойно.
Дано всичко с пъпчето да мине благополучно-стискам палци.

Кокетка мажоретка – напълно те разбирам. Когато родих Момчил – на никой не давах да носи детето, вкл. И на мъжа ми както и аз. А щом дойдеше време за ласки или кърмене, го слагахме до нас да лежи и така си гушкахме. Никакво дундуркане. Всички ми се сърдиха и ме гледаха странно, но това беше моето решение. И какво-ще дойдат днес ще го дундуркат малко и после в моите ръце нон-стоп. Ние сами си го гледаме и помощ от никой не сме получили, и може би по-добре.
Така, че ти решаваш. Детето е твое и никой не може да ти казва как да го гледаш. Не се притеснявай, а прави каквото мислиш, че е добре са детето и за вас.

Добре дошла Юлия. На мен шийката са ми я мерили и по двата метода, но на ултра звука ми показа повече.

Мини маус, стискам палци да се възстановиш, по-скоро.

Аселина, браво на теб. Пази се и дано скоро да можеш да я караш по-спокойно.

Момичета, да ви питам- от два дни все ми е студено коремчето. Слагам мн.блузи, но пак ми е по-студено. Притеснявам се бебчо да не му е студено. Вие как мислите-трябва ли да се притеснявам?

Общи условия

Активация на акаунт