Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 851
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Аз за Колева питам, при Сигридов не ходя вече ...

# 691
О, не съм разбрала, в 9,30 ми е часа,исках по-рано с надеждата,че няма да има много чакане:)
Специално за  БъгаМЪга ще изровя на куч смешни снимки и ще кача,той е голям циркаджия,само покажи парче  пиле и си изрежда целия репертоар:))

# 692
  • Варна
момичета - много бързо се изписва темата, утре сутрин пускам новата, който има да дава инфо -нека го направи днес  

# 693
Е сигурно няма да се видим този път, моя час е от 11,40, друг път...добре си се сетила, за чакането, че аз ще си отвися...
Иначе снимките са страхотни, и наистина Мини, русото много ти отива, каква ли секси мама ще си с беб и куч Laughing Hug Heart Eyes
Мила   Hug Heart Eyes

# 694
Има вероятност да се засечем,ако се провлачи с час графика;)

За съжителството на толкова голямо куче и бебе най-сериозното препятствие е желанието за игра на звяра  и риска да стовари 60-те си кила по бебето. Учим се още... Преди като влизах се мяташе отгоре ми със засилка, ходех си със синки.

Нимфичка, много сладурско изглеждаш и .. много ти е чисто диванчето Flutter.
Коремчета разгледах,всички да са късметлийски:))

Може ли да се прави инхалация? Аз,лакомията, изядох  една студена Активия и ме стегна гърлото.

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 15:48 от minie mouse

# 695
  • Sofia
Мила, не се притеснявай, всякаква тема ще изпишем, каквато и да я пуснеш. Hug Аз сутринта почти я бях направила и аха да я пусна и Софи изгаси компа долу от копчето... #Cussing out Направо така й се ядосах, ама какво да я правя..., тя често ми го прави този номер. Имах огромното желание, но е речено че този път Мила е на ход... Grinning  Hug
Сега ще ти пусна на лични инфото, което съм събрала.

# 696
Привет мили момичета Hug
Мен днес много ме ядосват колегите ми и съм ужасно крива Sad Само да кажа, че чакаме малък Мишо и моля Мила да ми сложи син щъркел.
Целувки на всички от мен и ще ви чета, че ми оправяте настроението.
Мими, добре дошла и от мен и много Hug Hug Hug

# 697
Mimi, най-стене, добре 'прилегнала' на домашното диванче! Браво и благодарим на твоите лекари и семейство за грижите! Хайде, лека-полека, още малко, и малката Айлийн да те гушка и да е по-внимателна към теб и малкото братче! Сега и от Мото хубава вест да дойде Praynig!
Кокетка, как е порастнал Андрейката, сладък, силен мъж! И аз съм взела подобно боди за изписване на кифличка, страшна съм фенка на сивото, мъжо е притеснен, че все на черно, сиво и бяло ще налитам, но няма страшно, то за бебките всичко е розово #Cussing out! Аз харесвам, но и вчера обикаляхме и по нашите невероятни магазини просто не смеят да докарат нещо не-розово или не-синьо! Исках одеялце в екрю, много красивичко да взема, ма не, то било с поръчка #2gunfire. Ще ходя аз през 1-2 дена, сакън, да не им застои и да се развали, та, пак розАвко Grinning. В този ред на мисли, вече съвсем не се заседявам у дома, хваща ме параноя, че не съм готова и ръшна - от Икеа взехме страхотни текстили -чаршавчета, перденца, разни кърпенца. Записано е легълцето, шкафчето за повиване и матраче, мъжо само ще ги взема, че багажника бе пълен с буркани Mr. Green. Какво матраче купувате -има с полиуретанова пяна и с пружини, имате ли препоръки newsm78? От приятелки събирам аксесоари - от една ще взема куини-то, от друга макси-козито, евентуално ще си купя кош за новородено, че няма и разни аксесоарчета ще обновя,..., и остават козметики, ванички и за мен каквото трябва. Вчера огледахме с майстор стаята, той обеща, че за 2 уикенда ще ремонтира, поръчахме големите мебели (там трябват 3-4 седмици) и другата седмица май ще потвърждаваме дали е секцио и коя ще е датата Shocked. Мила, да знаеш, треска ме тресе, завиждам ти на спокойствието!
Мини, Нимфичка, Аси, Бебс, Киарка страхотно настроение заформяте тук, да, ние имаме нужда да се подкрепяме, но и психически, не само със медицински съвети. Знам го усещането за неразбиране, ние дори на майките ни спестихме, че всичко при мен е било по спошност и за спасяване, казахме, че е превантивно, и не че мама не ме е жалила, ама и тя на моменти ми говореше, че много се шашкам. Приятелите ми завиждаха, че си лежа, а те видиш ли, трябвало да работят, да ходят по командировки, вечери, морета и екскурзии,.... И близка моя дружка, наблизо живее, у дома е по майчинство и колко пъти съм я чакала да мине за час, че стана да подредя, поръчам на мъжо сладкишче да купи, ииии, тя не могла, били на разходка и се уморили Sad,..., е, не че се сърдя, ама толкоз ми е било криво,.... Оооо, я стига пък и аз, да взема да поровя в гардероба, че мъжо ще кара новия ми задник да гласува, а после сме на гости, да заберем поредните подарени бейби неща!

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 16:35 от carry bradshow

# 698
Нимфичка, диванчето ти изглежда много прилично, завидях ти за което, че като видя колко неща има по моя  Joy hahaha
Марти  Hug Heart Eyes
Хари, на мен Гоши ми изключва нета на лаптопа доста често, целувки от нас Hug  Heart Eyes
И аз най накрая качих 2 снимки, на които съм сама, че имам чувството, че имам кудук, зашит е за мен, няма отърване  Joy hahaha

# 699
  • Бургас
Здравейте всички!

Марти,тегли им една на колегите и да не ти пука!

Нямам време да гледам снимки,но не можах да се въздържа да се включа по повод коментарите ви за вашите бременности.
Мили момичета,ние се чувствахме по същия начин.Що упреци отнесох от околните за това,че ходя често на лекар и изследвания.Това са хора ,за които бременността е даденост,те не са губили рожба,не са имали трудности и мерят всичко с техния аршин.Да са живи и здрави такива майки,но мразя да ми размахват пръст.Питали са ме защо си облъчвам детето,защото според някои ехото е като рентген.Даже без злоба като ме поднасят,ме хваща яд,защото ме заболя езика да обяснявам,че не го правя от параноя,а имам проблеми.Накрая чувах дежурното "Ти много се притесняваш,голяма си паника."Както и да е,всичко свърши,но ме боли като ви чета.

Силвърче,как без Гошката в избирателната секция?
Моля те да го закараш,то повечето кандидати си заслужават да им надраскаш физиономията.Ти заведи моя приятел,а аз довечера ще си пусна новините да слушам как малък терминатор Гоши съботира изборния ден,правейки мустаци и бради на чичковците,че никой да не ги познае.

Аз съм направо "дроб-сърма " днес.Цяла нощ моята мома си спретна купон и сега едва гледам.Ако мога ще вляза да погледам снимки.
Чао и целувки!

# 700
Наистина искам от сърце да благодаря за силната и страхотна подкрепа, която ни давате всички манли по нашия път! Дано тази темичка наистина се окаже вълшебна и да бъде сбъдната мечта за нас след някой и друг месец да имаме в ръцете си нашите дечица! Simple Smile  Praynig Hug
Гледах снимките и всички сте големи сладурани! Чудех се дали и аз да не кача някоя снимка да ме видите и мен да не съм инкогнито както се казва, но аз нямам снимка с корем а и моя е твърде малък на фона на Вашите  Joy Joy Joy Сега лежа по цял ден с един анцунг и направо ми е неудобно, така че ако кажете мога да кача и аз, но от лятото не от тези по анцунг в леглото! Simple Smile

# 701
  • Варна
Момичета, прекрасни сте  Hug
Кокетка, много пораснал Андрейката   Heart Eyes
Мама - Вики е страхотна  бонбонка  Heart Eyes
Кари - то и при тебе не останало  Hug Всичко ще завърши добре  Heart Eyes

На всички  Hug и  Heart Eyes

# 702
  • София
Момичета, ако чуете вълк да вие - не е вълк. Аз съм. Киселини.

# 703
БъгаМъга , пробвай срещу киселините с една ябълка, газирана вода или лъжица захар! На мен тези 3 неща много добре ми действаха, а понякога и сух хляб! Simple Smile

# 704
  • София
Пробвах с талцид, другото е слаба ракия  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт