Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията на форума за Радостин Стоичев и как хората реагираха на интервюто с него?
Как реагира форумът на състоянието на женския отбор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на българския волейбол, включително резултатите на отборните мачове, коментари за играчи и треньори и въпроси, свързани с управлението на спорта. Във форума се обсъждат различни теми, свързани с волейбола като интервюта с играчи и треньори, резултати от мачове, новини от федерацията и коментари за представянето на отбора. Форумът предимно обсъжда волейболни мачове, свързани с отбора на Трентo, включително предстоящи срещи. В дискусиите се споделя мнението за играчите, треньорите и бъдещето на отбора след края на сезона. Форумът обсъжда различни теми като спортни новини, свързани с волейболни мачове и трансфери на играчи, както и лични преживявания и забавни ситуации, свързани с волейбола.
-
Какви са мненията на форума за Радостин Стоичев и как хората реагираха на интервюто с него?
-
Как реагира форумът на състоянието на женския отбор?
-
Какви са мненията на форума за смяната на Радостин Стоичев?
-
Какви са някои дискутирани теми, свързани с треньорите на отбори?
и аз да се запиша в новата тема.Не ми се коментират негативи, тях всички ги знаем
оставам с надежда за бъдещите победи и хубави моменти, макар да не съм се занимавала с волейбол, винаги ми е бил слабост, подкрепяла съм отбора/дори и да съм се съмнявала понякога/ и пак ще го правя.Хубав ден на всички

Матей е крайно време да порастне. Извинете, имам тежка алергия към вечно непорастнали "момчета". Особено от 30 години нататък, но и на 27 ... Просто ми докарват акне. 
фен клуба е готов
Симпли има фамозен ток дори
Пък матей както каза теди салпаров май има нужда от жена
Дедо си знае.
Радо и Матей и на мен не ми е ясно защо живеят заедно. Много ми е чудна тая работа. Та Радостин нали за семейството си говореше, за сина си, как му липсвали