С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 476
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
s.kov, така както бързо се изписват темите, ще трябва доста заглавия да се измислят Simple Smile...
Ама пък колко е добре, че ги има тези форуми и винаги можеш да научиш нещо полезно и да се чувстваш сред свои...
От днес съм към групата на заставените да лежат: рано сутринта получих много силни болки в кръста, ниско при опашката, усещах придърпване и отпред на корема. Едва отидох до поликлиниката. При прегледа се видя, че матката е контрахирана, но след консултация с невролог се оказа, че силните болки са от дископатия и ми обясниха, че нервните окончания са в гъста мрежа навсякъде в малкия таз, вкл. и към матката. Ще пия нош-па, магнерот и милгама. Притеснено ми е, но се надявам с лекарства и почивка да се оправя Praynig
Спокойни почивни дни на всички!!! Hug

# 721
Gazolin,Bon4il  ,момичета,почивка,лягайте и си гледайте спокойствието.Ще се оправите,само търпение се иска.Важното,е че сте взели навреме мерки.
 Hug Hug Hug

# 722
Момичета, хубав уикенд желая на всички. Аз заминавам на тиймбилдинг малко да се откъсна и ще си пишем в понеделник.

# 723
  • Пловдив
s.kov аз давам едно предложение за заглавие на новата тема.

Момиче или пък момче? Какво ли щъркел през Април ще ни донесе?

Бончил1  Hug Hug Hug и ти се пази!

Аз излитам от офиса  Mr. Green

# 724

Супер  bouquet

# 725
и на мен ми харесва

# 726

И аз съм "ЗА" предложението на *dreamer*  Peace

# 727
И на мен .. май това ще остане, дриймър .. супер е..
все пак - имате една стр. да кажете Simple Smile и после още 50 и после още .. верно бързо ни свършват Simple Smile !!
Герито, пази се на тоя тийм билдинг - не трябва ли да лежиш!

# 728
  • София

И на мен много ми харесва Simple Smile

# 729
geryito, само така - няма да му се даваш Simple Smile .. мен не ме гледай .. моят случай е малко по-кофти, но и аз сега съм само на хормон, само, че Л-тироксин (бая много пия през ден 75 мг, през ден 100), а ти?

и аз пия Синтроид 75мг всеки ден и ще го пия цялата бременност:( последния път бях в нормата , но искат да са сигурни....но мнооого ми се спи и на мен, ама много....

# 730
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 За заглавието на новата тема - сложих и новото при  останалите 2 предложения от старата тема. После може да пуснем анкета, ама ми се щеше още някое заглавийце да имаме, че така са само 3! Иначе предложението е страхотно, браво!   bouquet

# 731
да се отчета и аз след ранната ФМ. Всичко е Ок, има си всичко, нухалната гънка е в норма. Много бързо го измериха, лекарката каза, че има случаи в които се опитват дълго време да я измерят и не става. Много си играеше с устата, пипаше ту нея, ту очите  Laughing  В понеделник съм на БХС.

Но, при мен не може всичко да е хубаво, оказа се, че имам "атипично образвание" на шийката на матката и ми взеха биопсия. Резултатите-след две седмици

# 732
Gazolin не се притеснявай, не плачи, опитай се да се успокоиш, защото е много важно да си спокойна, да не се стресираш, да не си слагаш отрицателни емоции ... Пусни си хубава музика, такава, която харесваш, зная че добре въздейства. Лежи, не се натоварвай, почивай си, все пак бебчо и ти сте най-важни в момента. Пий си и хапчетата. Аз вече втора седмица си лежа, получих същото като теб - кървене и отлепване, миналия понеделник с единствената разлика, че тук в САЩ не ти изписват никакви хапчета, даже си ти казват, че няма и проблем да работиш, малко са ми невежички в това отношение, но карай. След като изкарах една нощ в спешното, като се прибрах само пазя леглото, хич не е приятно, но нямаме избор. Аз за сега нищо не пия, само но-шпа от време навреме. То добре въздейства на матката, която ти и без да усещаш си има контракции. Горе главата и скоро да пишеш, че всичко е наред. Пожелавам всичко да е наред с всички до края на бременността и на финал да си гушнем здрави бебчета.   Hug
Не успях да прочета за Къдричка, ако е нещо подобно горе написаното се отнася и за теб. Спокойствие, почивка, лежане и всичко ще се оправи.  Hug

# 733
Bocinka, честита новина Simple Smile
Gazolin & Bon4il, стискам палци да се успокоят нещата! Почивайте си колкото трябва заради малките  човечета! Щом сте си вкъщи, значи всичко ще се оправи!
И аз като много от вас се притеснявах как ще ходя на работа през зимаат в поледицата с този корем и говорих с моя шеф да работя от вкъщи. И от тази седмица съм си в нас на лаптопа, седнала на дивана. Малко е скучно, но поне се спасяваме от грипове, падания, бутане в градски транспорт и т.н. Надявам се и на irene_kara шефът като я види с коремче вече да осъзнае какво става и да прояви разбиране!
Имам едно питане за училището в Анел – случайно да са споменавали на лекциите, че ще ги повторят за следващия „випуск“ бременни? Защото на мен ми се струваше много рано да тръгна още в първия месец, ами се иска да отида поне на един подобне курс. Тези на 9 месеца през седмицата предиобяд са много неудобни за работещите.  И разкажете после как е минало!
*dreamer* - аз съм за Simple Smile
Wood-nymph – моя приятелка също имаше такова като забременя и не се оказа нищо страшно, така че стискам палиц и не се приеснявай. Значи си имаш игриво бебе Wink

# 734
здравейте милички  Hug
не успях да изчета всичко, но на много места видях, че сте ме мислили и сте ми изпращали положителна енергия, от която имах нужда Hug
започвам с това, че бебче е добре - най-важното. приеха ме веднага в болница и още от първия преглед ми откриха полип, той предизвиква кървенето, няма опасност от аборт и за бебето не е страшно, имах и контракции, но може би от притеснението. Казаха ми, че този полип е най-добрия вариант за причинител на кървене, друго не знам ... и какво ще го правим. Аз доста поревах и май най-вече заради Алина, някак като имаш вече едно ... се фокусираш върху него Blush
Сложиха ми систреми и ме оставиха да лежа. Не смеех да питам за изписване, че там време направо не минава и болниците изобщо са ми кошмар. Казаха - понеделник Sad Сестра ми се появи по едно време с престилката и някак измолихме да ме пуснат за вечерта, утре трябва да се върна в ранни зори преди визитацията. Но поне да видя дребосъчка, да се изкъпя като хората (макар че си вървя с абокат ... чудя се дали утре ще мога сама да се закарам без да ми опъва newsm78) Надявам се и утре и в неделя да ме пускат така за през нощта, че не мога и да спя там а и така казвам на Али, че съм на работа и не се шашка, че ме няма Heart Eyes Ако ме нямаше, защото съм на тиймбилдинг или нещо такова, нямаше да я мисля толкова, но така в болницата ...само това ми е в главата Crazy
Хайде оставям ви, че нямам търпение да си легна в собственото легло  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт