С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 489
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Sydney
то, че платено е платено БХС-то, дори го пише на информационния лист, който ти дават там в МД  Peace ...мен ме интересуваше защо при положение, че имам снимка ми взеха 43 лв., Mamma_Tz мерси за разяснението  Hug
Брук Дейвис права си, с нас е...  Rolling Eyes

# 646
А и да попитам тези раждалите секцио. Когато раждах секцио преди 4 год. (по мед. показания) ми казаха, че и следващите ми раждания ще са така. Сега обаче има нова мода според, която ако са минали повече от 2 години си раждаш нормално, ако ги няма пак мед. показатели де. Вие какво мислите по-въпроса и наистина ли има такова нещо? Знам, че след секцио едмо нормално раждане наистина трябва да е нормално (без окситоцини други екстри), за да се намали риска от скъсване на матката, а не ми се вярва в БГ болница да те чакат за толкова естествено раждане.

И последно да поискам един съвет за кърмата: При миналата ми бременност още от 7 месец трябваше да ходя с поплънки, защото течеше т.е. имах кърма, но след секциото на следващият ден спря, а и малкият не искаше да суче та въобще не ми се получи с кърменето. Та въпроса ми е секциото до колко има общо и какво мога да направя, за да не се получи пак така? Извинявайте за дългият пост! Приятен ден на всички!!!  Grinning

# 647
  • София
Брук Дейвис Здравей Да от самото начало сам тук , но не писах много време защото чаках да мине опасня за мен период ако помниш през май месец имах тежка операция  изрязване на десен яйчник ,като разбира се изгубих и бебето и то заради лекарска грешка Sad .Бяха ми казали че трудно може да забременея отново и го преживях много тежко .В момент ,в които най-малко очакваме и хоп тест положителен Simple Smile и поради тази причина исках да изчакам първите три месеца да минат и тогава да споделям радоста си с вас както и всички вълнения и нови неща които се случват с мен и вас.Да се подкрепяме и помагаме а и заедно да посрешнем нашите сладки бебци в април Simple Smile))))) Hug Hug Hug
Много се радвам, че сега всичко е наред !  Hug

# 648
Мисля, че БХС е безплатен само за жени над 35год., но не съм много сигурна.

# 649
Спите ли дами? Как се смрачи навън, абе идва си зимата.

# 650
Mamma_Tz секциото няма общо с кърменето, аз съм кърмила 10 месеца успешно, като захраних на 5.1 месеца преди това само на кърма. Само кърмата ти слиза малко по-късно тъй като докато си в реанимация не може да кърмиш. За да кърмиш трябва да си много положително настроена че ще успееш, и не бива нищо да те обезкуражава все пак няма нищо по-важно от здравето на бебето, и не искам да чувам неща от типа не е хранителна кърмата. За мен лично няма нищо по хубаво от това да кърмиш, мога да изредя куп положителни неща.. А и тази близост на мама и бебе е несравнима.

# 651
man4eva, моето дете е вече голямо 8 години - просто той си чака братче или сестриче от 4 години, тогава така ми говореше Laughing - в опити за забременяване, генетични тестове и лекуване, 2 спонтанни аборти си минаха тези години. Това е трети и последен опит.

Оказва се, че трябва да си плащам 2 пъти за видеозон в рамките на 2 седмици  Sad един път в 16та седмица, заради скрининг теста(предишен не съм правила в 11та)  и още веднъж за 4Д за ФМ в 18та седмица при Мазнейкова.  Е, какво се оплаквам- тези пък дето са били и в 11та седмица и им предстоят следващите....нали е за добра кауза.

Дами, качила съм 4 кг досега, завиждам на тези дето още не са започнали да качват кг.

suzi_ku и аз имам проблеми със съня с тази си бременност. Обичам да спя по корем и сега ми е трудно настрани да се пригодя.
 Mamma_Tz  Ще го пробвам и аз номера с голямата възглавница.

# 652
laguna и аз имам голямо момче на 7 и той си чака братче или сестриче ,пожелавам ти  до края безпроблемна бременност  Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 15:40 от suzi_ku

# 653
Здравейте, сладурани! Как минава този мрачен ден-аз едвам изтрайвам да стане 17.00...
Вчера гледахме бебо и ме сюрпризириха-95 % момче (5 % си остави за всеки случай). Много тъпо я изгледах жената и се изцепих "ааа, не, аз имам 6-то чувство, че е момиче"-много ми се смя! Ей, тва самовнушението голяма работа било! В къщи се бъзикаме, че ще караме до женско:)))
Лека и спокойна вечер!!!

# 654
 Hug benitabeni, suzi_ku  Hug
mrankalo ще се броим след няколко седмици в темата колко мъжлета и колко девойки ще чакаме. Все си мисля, че в последните години повече момчета се раждат
На всички бременни мами хубава вечер с отзивчиви и грижовни мъже до вас! Hug

# 655
Лелее днес съм на ръба да откача от скука, няма никаква работа Sad  ама има още 1 час .. такъв канап ме хванал, че не искам да си подредя и фактурите даже.  Embarassed

# 656
Много рано ви правят тези прогнози за пол? Гледам вече две мами в 13та г.с. споделят новина. Аз като бях на преглед в 14та док каза, че прогнози за пол - следващият път.
И сега вече чакам 25ти, когато ще съм в 16та, и се надявам да разбера дали и моето чувство ме мами Laughing или не. По-скоро това ми е любопитно, отколкото какво е детето. Каквото и да е - живо и здраво да е и добре дошло Praynig

Бенитка, сега видях, че си се обърнала към мен! Чудесно съм и нямам нещо ново за казване, та... Simple Smile Утре заминавам с колегите в Батак на тийм билдинг. Майка ми вдигна страшна пара да не ходя, защото щяло да е студено, пътят дълъг...Аз пък не мисля, че е кой знае какво. Все пак не отивам на палатки, а в хубав хотел newsm78 Няма да ходя на "трудовата част" от мероприятието, защото е зазимяване на една градина и няма да е ок да стоя 2-3 часа на студа. Ще си почивам в хотела. Но иначе не виждам защо да не ходя Naughty Мисля да се настроя положително и да си направя една тридневна, заслужена почивка!

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 16:48 от samm

# 657
Много рано ви правят тези прогнози за пол? Гледам вече две мами в 13та г.с. споделят новина. Аз като бях на преглед в 14та док каза, че прогнози за пол - следващият път.
И сега вече чакам 25ти, когато ще съм в 16та, и се надявам да разбера дали и моето чувство ме мами Laughing или не. По-скоро това ми е любопитно отколкото какво е детето. Каквото и да е - живо и здраво да е и добре дошло Praynig

Samm, и аз се чудя как толкова рано казват пола и мен моя док каза най-рано следващия път, когато вече ще съм в 17-18

# 658
Добре дошли на новите мамиии Simple Smile

sammm - и аз бях последно на преглед в 12-та седмица и му викам на доки, пол сега може ли, а той ми вика рано е, докато доктора на сестра ми още в 12-та седмица и каза 95% момче, а в 14-та седмица и потвърди 99 % момче.
Моя следващ преглед е чак на 2.11- това си е след 3 седмици и аз се надявам тогава вече да ми кажат пола, че да мога да мисля поусилено имена Simple Smile
Аз след малко свършвам работа, откога чакам да стане 17 часа.

Приятна вечер мамиии и много  Hug Hug Hug

# 659
Добре дошли на новите мамиии Simple Smile

sammm - и аз бях последно на преглед в 12-та седмица и му викам на доки, пол сега може ли, а той ми вика рано е, докато доктора на сестра ми още в 12-та седмица и каза 95% момче, а в 14-та седмица и потвърди 99 % момче.
Моя следващ преглед е чак на 2.11- това си е след 3 седмици и аз се надявам тогава вече да ми кажат пола, че да мога да мисля поусилено имена Simple Smile
Аз след малко свършвам работа, откога чакам да стане 17 часа.

Приятна вечер мамиии и много  Hug Hug Hug

И моя следващ преглед е на 02.11 дано да резберем кво ще е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт