Мъж Телец - 6

• 64 448
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички, и аз като вас се опитвам да се интегрирам нормално в средата на мъжът Телец. В момента се намирам в отчаяно  положение. Чувствам се много  самотна. Надявам се на съвет как да постъпя. И аз, като повечето от вас се захванах с едно теле, от осем месеца сме заедно. За тези осем месеца връзката беше на приливи и отливи емоционално, имахме доста разговори, до които се стигаше  с мъка, всеки път виждах, че нещо го тормози и всеки път трябваше да чакам с дни докато не ми каже каква е причината и какво точно не му харесва, аз разбирах проблема и веднага оправях нещата. Пример, той си мислеше, че не съм искрена като се правя на добра през цялото време и никога за нищо не се сърдя, казваше, че това не нормално но аз наистина съм си такава мразя разправиите ,обичам да изяснявам положението на ситуацията нормално и разумно, костваше ми много на мен и на него, докато той не се обеди, че наистина е така , след този наш разговор стана доста по лесно за мен, казвахме си всичко и се опознавахме, забавлявахме се, но в същото време той никога не ме остави напълно спокойна спрямо нашите отношения. Имаше дни в, които не искаше да си тръгвам от тях, свикваше с мен и аз усещах, че се чувства добре, но  и периоди в ,които не искаше да се виждаме по дълго време, през тези периоди се чувахме по телефона всеки ден, по няколко пъти,той ми казваше, че му липсвам и, че съм неговата сродна душа, така аз се успокоявах, защото за мен беше много трудно да разбера, как може да имаш чувства към някого и да не искаш да видиш, този, човек дълго време. Както и да е , след тези периоди винаги имахме невероятни седмици заедно. До тук,всичко е ок, свикнах с всички странности, опитах се да го опозная и разбрах , че колкото и да се държи привидно студено и на разстояние в същото време и е много топъл и мил човек. Наистина имаше моменти , в които усещах, че държи на мен. Но, вече не съм много сигурна в това. Той просто спря да се обажда. В момента, в който проявих слабост, имах голям проблем за разрешаване и чувствах, че имам нужда някои, който да бъде до мен, просто да бъде с мен да не съм сама, някой който да ме гушне и да ми вдъхни кураж, не исках от него да ми помага и да ми разреши проблема, ни най малко, мисля, че му показах достатъчно добре, че съм самостоятелна и сама се оправям в живота, исках от него само да бъде до мен. Понеже аз живея в Англия и нямам много познати тук. В този момент той се отдръпна. Не мисля, че съм го притискала много, просто му казвах ,че имам нужда от някои до мен. Но той беше категоричен, че има много неща, за които да мисли и няма много време да мисли и за мен. А аз знам, че не е така защото ,работата му не се увеличила от преди ,нищо не се променило , освен факта, че в момента той просто не иска да бъде с мен. От 10 дена вече не ми се е обаждал , това никога не се е случвало, винаги сме се чували по няколко пъти на ден, споделяхме си всичко , давахме си съвети, помагахме си за работата. Не знам какво да правя. Не съм го виждала вече 17 дена. Много ми е тежко и самотно ,и нямам никого с когото мога да разсея мислите си, в момента уча , подготвям си порт-фолиото за кандидатстване за много сериозна и тежка специалност, не си правете грешни заключения. Аз съм на 30, както и той, просто реших да се преквалифицирам, Но и това не мога да правя нормално, мисля само за него и за това, че може би ще го изгубя, ако вече не съм. Надявам се да ми помогнете, да ми дадете някои съвет, виждам, че повечето от вас имат голям опит с тази зодия. Не знам какво да правя, не искам да му се обаждам да го пристискам, но вече мина доста време и ми се иска да знам как стоят нещата между нас. Иска ми се да ми се обади , и всичко пак да бъде същото,да се смеем, да споделяме мечтите си, да мислим за бъдещото, да сме си ние. Тежко ми е, самотно ми е.

Добре де, защо не му се обадиш?
Между другото да спомена нещо, което мен лично ме вбесява. Използването на бонбоно-лигави нарицателни от сорта на мило. зайче, тигърче, бла бла ме кара да отскубна нечия глава от петите. Я, малко по-сериозно и стига сте пренасищали разговорите със захар. В това динамично ежедневие, само ми трябва някой да ми се лигави по телефона.
-Кажи ма за кво ми се обаждаш?
-Само да те чуя.
-А да ти отскъсна ръцете искаш ли?!

Като искате да си изразявате любовта си, правете го в леглото. Намажете го с шоколад и го оближете. Вместо да ми сипете от захарницата в слушалката.

"Ще те скъсам!" ми говори 10 000 пъти по-точно и по-ясно какво ще ми се случи от колкото "Здравей, захарче, ако не си умрял от гушкане, довечера ще ти сипя захар в манджата."

# 76
Между другото да спомена нещо, което мен лично ме вбесява. Използването на бонбоно-лигави нарицателни от сорта на мило. зайче, тигърче, бла бла ме кара да отскубна нечия глава от петите. Я, малко по-сериозно и стига сте пренасищали разговорите със захар. В това динамично ежедневие, само ми трябва някой да ми се лигави по телефона.
-Кажи ма за кво ми се обаждаш?
-Само да те чуя.
-А да ти отскъсна ръцете искаш ли?!

Като искате да си изразявате любовта си, правете го в леглото. Намажете го с шоколад и го оближете. Вместо да ми сипете от захарницата в слушалката.

"Ще те скъсам!" ми говори 10 000 пъти по-точно и по-ясно какво ще ми се случи от колкото "Здравей, захарче, ако не си умрял от гушкане, довечера ще ти сипя захар в манджата."

А може ли вместо с шоколад,  с мед   hahaha  По здравословно е... Laughing

За лигавите бонбонени обръщения...хм, не мисля, че "мили" спада към бонбонено лигавите  Crazy  
 Ред Булл-е нали искате жената да е всичко , което си описал в графата+ да е безумно влюбена във вас?  Mr. Green
 На жените/ на повечето/ им харесва, да чуват от време на време " мила" или "любима". Laughing Здравословно е за връзката, бе човек.  Crazy Не може да си представиш какви чудеса се творят  с тези думи!   Жената  се чувства обичана, което пък води към огледалния ефект, да обича мъжа  с цялото си сърце....тоест да е безумно влюбена Grinning  Мдаааа.... сега сигурно ще кажеш" егати и тъпата романтика"... Crazy Ама не е... Mr. Green

# 77
Извинявам се, че постнах на латиница в началото, поправих го.Имах проблеми с кирилицата на клавиатурата. Извинявам се отново.
А виж как хубаво се чете сега  Laughing

Относно твоята дилема, не знам какво да ти кажа... освен същото което Ред Бул ти е казал.  Wink Обади му се или  му прати смс-че с краткото" Липсваш ми!"   Heart Eyes
Освен това, тези състояния , които описваш на приливи и отливи , са си нормални състояния за телето. Може би, след като сте имали прекрасна седмица, след това е имал нужда от малко усамотение...да бъде малко сам със себе си и със своите мисли. Все пак през това време сте се чували по телефона, което значи, че не се е затворил напълно.
 Все още не си го загубила, ако питаш мен.  Peace Ако е края, той недвусмислено ще ти го каже. Wink  Мълчанието и не обаждането, все още не е края/ според мен/ Така че, вдигни телефона и направи първата крачка....зарадвай го, изненадай го!  Hug Опитай, не се страхувай...

Успех и ще чакаме продължението!  Peace

# 78
Molq vi ,pomognete mi ,daite mi suvet ,kakvo da pravq.Kak da si go vurna .

Аз нямам чак толкова опит с "телетата",но също бих те посъветвала да го потърсиш.

# 79
Любимото ми - Не можеш да живееш в страх! Simple Smile

# 80
Понякога спокойствието на Телеца се бърка с отдръпване.
Понякога желанието му да реши проблемите си или ангажиментите си, без да ни натоварва или да ни ги натрапва се бърква с решение да се раздели с нас.
Телецът не иска да се показва слаб, не иска да прави впечатление на неспособен да се справя с проблемите и трудностите, затова и понякога се усамотява, дистанцира - а след това, се връща с нова енергия и отново силни чувства.

Не е нужно в такива моменти (когато се е дистанцирал временно, без да е дал каквото и да е обяснение) да се рови, да се търсят отговори, просто му покажете, че държите на него, че може да разчита на вашето разбиране и той няма да има причина да приключи връзката. Освен всичко, което изброихме досега - Телецът иска и разбираща го жена...

# 81
Понякога спокойствието на Телеца се бърка с отдръпване.
Понякога желанието му да реши проблемите си или ангажиментите си, без да ни натоварва или да ни ги натрапва се бърква с решение да се раздели с нас.
Телецът не иска да се показва слаб, не иска да прави впечатление на неспособен да се справя с проблемите и трудностите, затова и понякога се усамотява, дистанцира - а след това, се връща с нова енергия и отново силни чувства.
Така го каза все едно е на приливи и отливи. Ами ако има семейство, тогава пак ли се отдръпва и дистанцира?

# 82
В такъв случай (когато е семеен) става мълчалив, не споделя, възможно е дори да стане раздразнителен... Ако жената до него проявява разбиране и достатъчно самоувереност, че причината за това не е в нея - проблеми не би имало... Време му е нужно, но и нежност от страна на партньорката...

# 83
Благодаря за съветите ви. Изглежда, че повечето от вас са на мнение да му се обадя, първите дни се пробвах няколко пъти да му звънна ,но той не ми вдигаше ,пращах и смс-и ,много се притесних за него защото той беше казал ,че не се чувства добре в последно време ,беше ходил и на лекар ,доктора му каза че просто е много е преуморен и има нужда от почивка ,(той наистина работи много ,работи от тях си и е постоянно на компютъра) .Писа ми след два дена ,че е добре и че има нужда от пространство ,не знам за какво пространство говореше ,след като единственото нещо ,което го питах  в смс-ите беше дали е добре ,и как се чувства.Както и да ,понеже си го знам ,че от време на време изпада в такива състояния ,реших да му дам пространството което иска. през тези 10 дена без да се чуваме ,му пратих един кратък емайл само да се уверя ,че е добре и да го поздравя за първата продажба на софтуера ,който той пише последните две години.Знам ,че това за него е много важно ,защото той винаги се обиждаше ,когато спря да проявявам интерес към работата му ,дори и за ден.Но нищо ,никакъв отговор , писах му вчера  смс пак само, че ми липсва и пак да го поздравя за продажбата,но уви ,отново нищо.Мисля си че, ще издържа още няколко дена ,и ще му звънна,дано да ми вдигне защото мисля ,че заслужавам да знам какво се случва,поне това.Уфффф знам ,че малко повече драма от необходимото ,но наистина го приемам тежко ,защото и по принцип ми е самотно ,а без него направо загивам ,а аз съм зодия Дева ,не обичам да стоя сама ,обичам да има хора около мен.

# 84
Благодаря за съветите ви. Изглежда, че повечето от вас са на мнение да му се обадя, първите дни се пробвах няколко пъти да му звънна ,но той не ми вдигаше ,пращах и смс-и ,много се притесних за него защото той беше казал ,че не се чувства добре в последно време ,беше ходил и на лекар ,доктора му каза че просто е много е преуморен и има нужда от почивка ,(той наистина работи много ,работи от тях си и е постоянно на компютъра) .Писа ми след два дена ,че е добре и че има нужда от пространство ,не знам за какво пространство говореше ,след като единственото нещо ,което го питах  в смс-ите беше дали е добре ,и как се чувства.Както и да ,понеже си го знам ,че от време на време изпада в такива състояния ,реших да му дам пространството което иска. през тези 10 дена без да се чуваме ,му пратих един кратък емайл само да се уверя ,че е добре и да го поздравя за първата продажба на софтуера ,който той пише последните две години.Знам ,че това за него е много важно ,защото той винаги се обиждаше ,когато спря да проявявам интерес към работата му ,дори и за ден.Но нищо ,никакъв отговор , писах му вчера  смс пак само, че ми липсва и пак да го поздравя за продажбата,но уви ,отново нищо.Мисля си че, ще издържа още няколко дена ,и ще му звънна,дано да ми вдигне защото мисля ,че заслужавам да знам какво се случва,поне това.Уфффф знам ,че малко повече драма от необходимото ,но наистина го приемам тежко ,защото и по принцип ми е самотно ,а без него направо загивам ,а аз съм зодия Дева ,не обичам да стоя сама ,обичам да има хора около мен.

Бягането ще ти вкара малко ендорфини в мозъка и ще се почувстваш в отлично настроение, пълна с оптимизъм и заразяващо добро настроение. Като в същото време ще прогони чувството на самота и убие напрежението Simple Smile

# 85
Има ли желаещи за Skype групата? Пратете ми ЛС с потребителското си име за да ви добавя Wink

# 86

Не е нужно в такива моменти (когато се е дистанцирал временно, без да е дал каквото и да е обяснение) да се рови, да се търсят отговори, просто му покажете, че държите на него, че може да разчита на вашето разбиране и той няма да има причина да приключи връзката.

И според мен това е много правилен подход.Когато се отдръпне за момент да не се ровичкат насила нещата и да не се търсят отговори.Просто в този момент,според мен трябва да се продължи напред и да се оставят нещата да се случват от само себе си.Казвам го от личен опит,защото аз направих грешката да търся точните причини за отдръпването на "телето",да търся отговори на много въпроси от него и по този начин мисля че го подтикнах още повече да се отдалечи от мен и затворих всички "вратички",които той се опитваше да остави между нас двамата(за което много съжалявам,разбира се).

# 87
mim 3, ако връзката ви е имала достатъчно хубави моменти и преживявания, твоят Телец едва ли ще ги забрави. Рано или късно сладкият вкус, останал от тях, ще го накара да се върне при теб...

# 88
mim 3, ако връзката ви е имала достатъчно хубави моменти и преживявания, твоят Телец едва ли ще ги забрави. Рано или късно сладкият вкус, останал от тях, ще го накара да се върне при теб...

Дано и при него спомените да са толкова хубави както и при мен,макар че една връзка на два месеца е прекалено крехка,според мен, и когато веднъж се прекъсне на толкова ранен етап.....не знам,нямам големи надежди,но имам търпение.                                                                                                                                           Имам и една дилема,за чието разрешаване ще потърся и вашето мнение.Имам билети за театър ,на който уж щяхме да ходим заедно с теленцето,после дойде разговора с многото въпроси от моя страна,признаването на чувства пак от моя страна и последвалото негово решение,че нещата между нас няма да се получат.8 дена нито сме се виждали,нито пък сме се чували по телефона.Дали да му се обадя да го попитам  има ли желание да дойде на представлението преди да дам билета на някой друг?Все пак ние сме приятели,често се засичаме в една компания.
Опасявам се да не реши че го притискам по някакъв начин(все пак това е само една седмица),че не се съобразявам с неговото решение.Страхувам се с упорството си да не го отдалеча още повече от мен.От опит знам, че когато отчаяно форсираш нещата ,по-скоро отблъскваш отсрещния човек отколкото да го привличаш.Един път вече си пропилях шанса ,който той ми даде,страх ме е да не сбъркам отново.Аз имам още много търпение и мога да чакам да видя дали той ще ме потърси сам(както направи след като неочаквано се отдръпна от мен)без да прибързвам,но все пак ние обсъждахме заедно да отидем на театър(билетите бяха купени още тогава) и аз не знам как да постъпя.Сърцето ми казва едно.........разума ми шепне друго........

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 23:07 от mim 3

# 89
От една страна, това може да се окаже поводът, който да бъде решаващ за възстановяването на вашите отношения. От друга страна обаче, дали пък не е малко неподходяща поканата за театър, след като в момента все още има напрежение във връзката ви? Не мога да дам категоричен съвет. Надявам се да намериш верния отговор, използвай и интуицията си.

Общи условия

Активация на акаунт