Мъж Телец - 6

• 63 940
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
manikol, и на мен ми звучиш като  нещастен човек Rolling Eyes А това, че сега си щастлива , на гърба на друг, е временно Rolling Eyes Рано или късно, Живота ще ти поднесе подобна ситуация, тогава ще се сетиш за това  Peace Що си опропастявате живота, бе хора...

Приятен и спорен ден на всички!   bouquet

# 361
Цитат
Ох, трябва да изживявате всичко, за да не съжалявате после. Това консерватизмът го забревете. Живейте в модерния свят, където всяка порядъчна жена има само един съпруг и само един любовник. Иначе всичко изглежда сиво и еднообразно, трябва да има адреналин в живота ви, какво е това вярност???

Извинявай, може ли да те питам един личен въпрос?
Родителите ти да са се развели като си била дете или да не са се обичали?
или пък някой от тях е липсвал въобще, примерно баща ти?

# 362
Та чудесна тема заформихме... Какво мислят вашите телци за изневярата? (това мисля, че е ясно Wink)
Как приемате вие изневярата?
Моя е тоооолкова ревнив, че си нямате и на идея. Той иначе отрича до последно. Има много лошо мнение за леките жени и тези които изневеряват. Според неговите думи, на него му трябва една "сгодна женица" както той се изразява, тоест да му е вярна.
Само  дето ще се хванете за главата ако ви кажа какви неща ми говори и какво прави. Все ме проверява, няма ми никакво доверие (и като цяло на жените) ама просто прекалява.   Crossing Arms

# 363
  • Варна
Хм.. като се замисля, моя хич не е ревнив; предния беше много, че даже не го и криеше; Но моето си момче ми има голямо доверие, по-често от двама ни аз излизам и то в мъжки компании - никога не е давал вид, че намира нещо нередно в това; да не би пък да не съм го разконспирирала Grinning

# 364
:lol:az sam super schastliva ,samo moje da mi zavijdate...

Аз лично бих ти завидяла ако мъжът ти и любовникът ти бяха едно и също лице  Wink.Нищо лично  Simple Smile,просто за себе си знам ,че НЕ искам да имам и  мъж и любовник,а просто тези две неща да са събрани в едно ..........само тогава бих ти завидяла  Grinning .Не мисля,че бих се чувствала щастлива ако съм на твое място,но всичко хора сме различни......... Grinning

# 365
Какво мислят .... телци за изневярата?

Ревнив съм. Ужасно ревнив. И не го крия.
Моята любима трябва да е наистина само моя. Няма да я деля с никого, няма и да допусна да я изгубя. Но само, защото ужасно я обичам.
Ако не я обичах, нямаше и да я ревнувам.

Изневяра не прощавам.
След изневяра просто ще си тръгна, въпреки че ще съм ужасно наранен - но именно, защото силно съм обичал.
Ще страдам, но за мен тя /любимата/ вече ще е само минало.
Верността е най-ценна за мен.

# 366
И "моето теле" не би простило изневяра.А дали той би изневерил  newsm78?!Не знам.Казва,че не би,а и аз мисля че ако обича човека до себе си не би го направил.
За ревността,в началото ме ревнуваше и то много.Не го и криеше.Сега като че не ме ревнува  Rolling Eyes,въпреки че според мен се прикрива,а и аз не го провокирам по никакъв начин,все пак.Но по принцип задава въпросчета,едни такива безобидни на пръв поглед,но в действителност доста провокативни,та ако се изпусна нещо.........да има за какво да се хване  Grinning.А и ми прави впечатление ,че някой въпросчета ги задава по няколко пъти през известен период от време  newsm78.Или има проблеми с паметта или проверява дали отговорите ми съвпадат  Rolling Eyes

# 367
@sunny5 - Мило момиче, мисля си, че въображението ти работи излишно и просто "твоето" теле не ама никак "твое". Всички тези сложни маневри за които говориш са не само детински, ами и признак на това, че в случая търсиш скрит смисъл в нищо незначещи думи или действия. Мисля си, че на твоите години всеки човек би трябвало да има елементарния житейски опит да "разчита" хората и ситуациите горе-долу правилно. Твоето ми прилича на историята на една моя позната,когато бях на 20 год., която 2 месеце ми надуваше главата как един младеж я "свалял", ама какво казал, пък как я погледнал, пък как 2 месеца всъщност нищо кой знае какво не се случва. Накрая на втория месец случайно тримата се засичаме в едно заведение и аз най-накрая виждам младежа... и ми трябваха точно 3 мин преди да и задам въпроса; "А ти сигурна ли си, че той не е гей?". На следващия ден тя му задала ребром въпроса, при което той и казал, че от самото начало деликатно се опитва да и намекне, че нейния интерес към него е излишен. Тя обаче е виждала това което е искала да види, само не и истината.

А по отношение на изневярата... Не съм "за" или да я "оправдавам", но не мисля, че трябва да си затварям очите и точно затова ще кажа, че масата от мъжете изневеряват рано или късно и не опира до зодии или до "проблеми" в къщи. Според мен това е някаква форма на себедоказване на мъжете, която се дължи на много фактори, сред които стрес, така и на факта, че това поведение се толерира и даже поощрява от "приятели". Не намирам телците за изключение, още повече че тяхното его е големичко и за да е във форма ( егото) те често практикуват спортовете флирт и свалка. А от там до изневярата е една крачка. В крайна сметка ако жената изневерява емоционално, при мъжете наистина често няма намесени чувства за да се случи това.

# 368
...
.А и ми прави впечатление ,че някой въпросчета ги задава по няколко пъти през известен период от време  newsm78.Или има проблеми с паметта или проверява дали отговорите ми съвпадат  Rolling Eyes

#Crazy и при мен така...помни всякакви детайли, които съм казала и като вземе пак да "рови" в минали ситуации, и питам" ама нали вече тази ситуация я обсъдихме неколкократно ? newsm78  Колко пъти ще я обсъждаме..." Rolling Eyes Абсурд да  им е къса паметта...  hahaha  убедена съм, че на 100% проверяват, дали отговорите съвпадат  Crazy

Иначе, много ревнив, но категорично отрича че е такъв..." Naughty  Просто  бил любопитен, защото нали все още се опознаваме ..."  Laughing

Иначе за изневярата, не знам какво той мисли, но той знае  на 100%  ,  какво аз мисля и това е, че когато разбера ще направя две неща:  първото е - или ще си тръгна, без много обяснения и никакви скандали... просто ме загубва завинаги.  Второто- или ще направя същото, така, че той да  да преживее болката, която ми е причинил...

Но доколкото се познавам, ще направя първото-просто ще си тръгна...

JC...ти къде беше през цялото това време, а!  Радваме се, че вече  имаме две телета в темата  Grinning

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 02:15 от waterlady17

# 369
...
Не намирам телците за изключение, още повече че тяхното его е големичко и за да е във форма ( егото) те често практикуват спортовете флирт и свалка. А от там до изневярата е една крачка. В крайна сметка ако жената изневерява емоционално, при мъжете наистина често няма намесени чувства за да се случи това.
Пипче, това кога го правят, със свалките?  newsm78  Питам, понеже аз не забелязвам такива свалки от негова страна, обаче забелязвам голям интерес  към телето ми, от женската аудитория. Rolling Eyes  Иначе моя тельо  е много общителен , любезен, много социален...и направо като говори,  виждам, как на мацките им капят лигите по него #2gunfire  Един път си позволих да го изревнувам, ама много явно,  Embarassed като му казах" Еееех, ама много ти е кеф, да гледаш как ги шашкаш женичките около теб. Толкова си разговорлив, мил и добричък, че току виж някоя си е помислила, че я харесваш..." Crossing Arms  И той  : " ми като и е толкова  акъла, да си мисли каквото ще"  Rolling Eyes
 Не знам...ама това, че е такъв мил и приятен събеседник/ да спомена, че е такъв и с двата пола! /  брои ли се за  флирт или свалка ? newsm78  Аз все си мисля, че не го прави нарочно, за да се хареса, а че просто си е такъв... Rolling Eyes

# 370
Цитат на: waterlady17
  И той  : " ми като и е толкова  акъла, да си мисли каквото ще"  

Това е отговора на въпроса ти... Прави го за да задоволи собственото си его. За него е важно това, че вниманието и обожанието е насочено към него, а кой какво си мисли - не е важно.

A тръгне ли един мъж да изневерява - повярвай , че някои ( телци) стават толкова креативни, че направо си е интересно да се наблюдава. Зависи обаче от коя страна на "барикадата" си. Говоря от личен опит и той е от двете страни...

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 14:23 от Pip88

# 371
Цитат на: waterlady17
  И той  : " ми като и е толкова  акъла, да си мисли каквото ще"  

Това е отговора на въпроса ти... Прави го за да задоволи собственото си его. За него е важно това, че вниманието и обожанието е насочено към него, а кой какво си мисли - не е важно.

A тръгне ли един мъж да изневерява - повярвай , че някои ( телци) стават толкова креативни, че направо си е интересно да се наблюдава. Зависи обаче от коя страна на "барикадата" си. Говоря от личен опит и той е от двете страни...

За его при телеца не можем да говорим Grinning Искаш да кажеш че когато говоря с всички, отнасям се еднакво добре и приятелски към всички около мен, не викам не създавам напрежение, давам им оптимистична гледна точка и ги окуражавам да се усмихват. Всъщност моята користна цел е да си угодя на егото? Grinning
Това означава ли че като говоря с всички жени около мен и техните мъже означава че искам да подтисна мъжете им докато гледат как жените им с удоволствие ми се усмихват и разговарят спокойно с мен?

Има нещо нередно в това изявление за егото Grinning Що се отнася до това да ли ме харесват т.е. да си мислят че ги харесвам - ами това си е техен проблем, аз просто се държа приятелски.

# 372
В тази посока на размисли ми се иска да ви напомня нещо. А именно физическата връзка между хората. Не забравяйте че всички се борим единствено за физическата връзка помежду си. Не угаждайте на мързела си и си вдигнете задниците от столовете и излезте да пиете по една бира, срещнете се с хора, разговаряйте на теми далечни от религии, политика и бла бла психически товарещи, обременяващи и развалящи настроението. Играйте билярд, боулинг, карайте картинг, скочете с бънджи, карайте джет, отидете на кино една огромна тумба и хвърляйте пуканки по тези на предните редове. Зарежете компютъра, разменете си телефонните номера и се забавлявайте - ФИЗИЧЕСКИ!

# 373
Къса памет при телците няма!
Ако ревността в някои моменти е намаляла или пък е по-прикрита, то е защото сте спечелили доверието му. Но пък тя никога няма да изчезне. Трудно понякога се издържа на напрежението от нея, но ако им даваме вярност, сериозни проблеми не би трябвало да има и все някак се издържа.
waterlady17,
едва ли твоят Телец флиртува, убедена съм, че начина му на общуване няма такава цел. Просто те са си с по-широки сърца, нямат лоши мисли, доброто в тях е повече и затова и отношението им към всички около тях е добронамерено и сърдечно. Не са виновни телците за това, че са толкова чаровни и неустоими, а жените, които сами си внушават нереални неща и имат нечисти мисли и намерения - а именно - да пожелаят чужд мъж.

И за още нещо съм на 100 % съгласна с теб - нашата (на Риби) реакция при изневяра. Постъпвам по същия начин - тръгвам си без скандали, циркове и драматични театри - тихо, с достойнство, пък ако ще и сърцето ми да изгаря от болка.

# 374
[quote author=RedBull За его при телеца не можем да говорим Grinning Искаш да кажеш че когато говоря с всички, отнасям се еднакво добре и приятелски към всички около мен, не викам не създавам напрежение, давам им оптимистична гледна точка и ги окуражавам да се усмихват. Всъщност моята користна цел е да си угодя на егото? Grinning
Това означава ли че като говоря с всички жени около мен и техните мъже означава че искам да подтисна мъжете им докато гледат как жените им с удоволствие ми се усмихват и разговарят спокойно с мен?
[/quote]

Да - считам, че зад това поведение на телеца се крие не алтруизъм, а именно желанието на телеца да му е добре. Но и това обобщение както всяко друго е крайно и естествено има своите многобройни изключения. Телците общуват добре, умеят да запазят добрия тон и добрата атмосфера, но в основата на това е именно стремежа да "не се клати лодката", защото телците се чувстрат крайно некомфортно в условията на конфликт и враждебност ( както и всеки нормален човек, независимо от зодията си). При телците може би е особено силно изразено. Това е навярно подсъзнателна реакция, но аз съм убедена, че телеца поставя душевния си комфорт и себе си на първо място, като външно това се проявява именно в това телеца да е душата и сърцето на компанията, човека, който може "да говори с цар и с гробар". Последното е цитат от един добре осъзнат телец. Другото култово изречение на въпросния телец само потвърждава горенаписаното и то е: "Когато аз съм добре, на всички около мен ще е добре."

Общи условия

Активация на акаунт