Мъж Телец - 6

• 63 852
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
А защо не потърси любовта, без да залъгва жената с която е.. (и явно не е (вече) любовта)

Мила не съди по думите ми че са неверни Телците. В моя случай например става въпрос на зависимост на жената от мъжа . Чувства ако е имало някога вече са изчезнали най-вероятно безвъзвратно. Иначе на мен ми е доста гузно на моменти - била съм и от другата страна. Той пое инициативата за връзката ни аз почти до последно се опъвах и не исках да имаме никакви интимни отношения. Но как да устоиш на тоя син поглед и това страхотно отношение Wink

# 421

ДжесиДжей, добре дошла   bouquet ...а що не му казваш, че ти липсва не разбрах?!

Laughing ами от инат предполагам (това го мога добре ) или защото и аз съм телец и не искам да си покажа чувствата толкова недвусмислено преди да съм сигурна той какво изпитва - предпочитам той да бяга по дире ми не аз подир него Laughing

# 422
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:20 от Seslava

# 423
Като цяло Телците се виждат в чудо с нас, конкуренцията също. Laughing Единственото нещо, което ме притеснява е неговия навик, който вече му е създаден с въпросните дами. Ще ми трябва време и търпение, може и година...
........
застой има при тях в началото, аз съм активната и ги предизвикам, но не директно. После на мен ми писва и се оттеглям, след което изведнъж те се активизират.
Joy същата история  Joy
Близнака има един голям недостатък, който теленцето може да изкорени - нетърпението!  Laughing

# 424

ДжесиДжей, добре дошла   bouquet ...а що не му казваш, че ти липсва не разбрах?!

Laughing ами от инат предполагам (това го мога добре ) или защото и аз съм телец и не искам да си покажа чувствата толкова недвусмислено преди да съм сигурна той какво изпитва - предпочитам той да бяга по дире ми не аз подир него Laughing

Странно, аз не ги приемам така нещата Simple Smile ...а и много не държа да е споделено - достатъчно ми е, че обичам ...и че мога да направя някого щастлив  Blush Heart Eyes

# 425
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:19 от Seslava

# 426

Странно, аз не ги приемам така нещата Simple Smile ...а и много не държа да е споделено - достатъчно ми е, че обичам ...и че мога да направя някого щастлив  Blush Heart Eyes

това се казва всеотдайност което е много хубаво bouquet , но и лесно можеш да бъдеш манипулирана по този начин за съжаление !И аз бях така преди просто много силно ме нараниха и сега се пазя още и премислям  Rolling Eyes

# 427
  • Варна
Добре де, ама аз ако съм т.нар. любовница и мъжа ме направи негова жена, със сигурност ще очаквам да има нова на моето старо място... то както казахме е до човека, а не само до зодията. Очаквате ли, че в един момент ще сте единствената и то завинаги?

# 428
Честита Нова Година и от мен  Hug !!!
Много здраве и любов през 2012-та. Аз пък без въобще да се замислям,дали бъркам,дали е рано,дали е редно,му казах на "телето" че го обичам  Blush.Това чувствам и не мисля ,че трябва да го прикривам  Blush.Аз по принцип съм открит човек,не се страхувам от чувствата си и за себе си съм убедена ,че  човек не трябва да тай това,което изпитва(нещо за което много хора казват,че е абсолютно погрешно  Thinking).И така аз се ракрих първа........без да се замисля даже.Може би е малко рано,ама какво да направя........за тези неща няма срок  Simple Smile.Не че тельо ми отвърна с "и аз те обичам",но аз въобще не съм и очаквала,а и не искам да ми казва нещо,което най-вероятно все още не изпитва към мен.Определено му стана приятно да го чуе и малко се опита да го изкара на майтап (сигурно се притесни  Blush),но пък на другата сутрин стана,направи специална закуска,кафенце,сервира всичко докато аз още се излежавах(надявам се ,че това е жест към мен,а не просто да е бил гладен и да не му се е чакало да стана  Joy Joy Joy)).Беше се разнежил много  Blush.Не знам дали беше провокирано от признанието ми,ама се надявам  Blush Blush Blush

Странно, аз не ги приемам така нещата Simple Smile ...а и много не държа да е споделено - достатъчно ми е, че обичам ...и че мога да направя някого щастлив  Blush Heart Eyes
И аз мисля като теб.Аз съм щастлива,когато обичам  Hug.................е ,иска ми се и мене да ме обичат,поне малко,ама съм по-добре ,когато аз обичам     bouquet

# 429
Добре де, ама аз ако съм т.нар. любовница и мъжа ме направи негова жена, със сигурност ще очаквам да има нова на моето старо място... то както казахме е до човека, а не само до зодията. Очаквате ли, че в един момент ще сте единствената и то завинаги?
На 100% мисля като теб.Ако аз съм любовница и после стана съпруга,винаги ше си мисля,че някоя е заела моето място.......това на любовницата.Не съм убедена,че бих могла да имам доверие на този мъж  Thinking а една връзка без доверие...........

# 430
.

# 431
може да ви прозвучи крайно , но според мен когато нещата не вървят и човек е опитал всичко трябва да се слага край ! Няма значение дали е връзка , съжителство или брак  Thinking

# 432
.

# 433
Получава се така, че всички знаят, че не са единствени, а си траят. Уникален парадокс.

ами има хора на които им стига да получават каквото искат от другия и си траят - това важи както за жени така и за мъже! Различни хора различни идеали. На мен ми звучи не като парадокс ами сбъркано направо ма повярвай ми има такива особи познавам лично няколко Laughing

# 434
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:18 от Seslava

Общи условия

Активация на акаунт