Мъж Телец - 6

• 63 801
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Не са hephua, така е Simple Smile
Иначе, виждам имаш аналогични с моите истории относно телето!
ВЛИЗАМ ТИ В ПОЛОЖЕНИЕТО!
Само ми кажи откъде вадиш търпение за всичко това... понякога ми идва да го УДУША, при положение че комуникираме основно от разстояние.
И аз не искам да се кланям на никого, затова и скандали бол, и аз не ставам за нищо...,  за пари е същата работа (донякъде ми харесва, стимул ми е да се стремя да изкарвам повече ... но от друга страна изкарва 4-5 пъти повече от мен - е ще черпи когато се наложи!)
Та вече официално ме нарекоха МАГАРИЦА....... та любопитно ми е как са ти нервите, понеже моите се лашкат м/у много влюбена и много изнервена, че и комплексирана понякога.
Ами да ти кажа в някои такива моменти, просто си казвам "Край!" Само, че на другия ден всичко е наред и се обичаме, сякаш нищо не е станало. Това е странното в отношенията ни, че сме в двете крайности. Оняден тъкмо си бях казала край... и сега се държи мило и ми показва колко ме обича. Тъкмо му се радвам и той отново изцепва някоя глупост от сорта на "Ми що не си събереш багажа и не си се прибереш при вашите?!"  Или пък ми се развиква за нещо дребно и направо ми убива настроението.

hephua - ако искаш ми вярвай ,ама тоя човек на моменти супер много го дразниш,за да ти каже така ,и аз съм го казвал тва  - "аз ти казах, че няма смисъл"  и "трябва да се разделим" и други такива" и според мен нямате  бъдеще,ще се разделите ,просто не е достатъчно щастлив с теб
Твоето мнение не го отчитам за съществено. Чудя се тези цифри зад ника ти наистина ли означават набор 87?
Да, знам че го изнервям понякога, но той колко ме изнервя.. питаш ли ме?
Ти откъде знаеш, че ще се разделим и че той не е щастлив с мен. Мога да ти кажа, че независимо какво ми говори той, накрая ми казва, че въпреки това много ме обича.  Дори и да не може да си го обясни.
А ти 87 спри да даваш съвети на хората, защото нямаш опит и обективност.  Звучиш като тинейджър, който тепърва се сблъсква с отсрещният пол.
има още планети които са важни и определящи. Всеки човек си е индивидуален.
   Това е нещо, което някои пропускат и там е проблема.
  Трябва да се има предвид влиянието и на другите знаци в звездната карта.
Така е, аз затова си правя натални карти и синастрия. И се интересувам от астрология, не само от "хороскопите" по жълтите вестници..

# 541
  • където мечтите се сбъдват
  Имала ли си връзка с Везни или Водолей?
   Ако искаш опитай с тях, после още повече ще обожаваш Телеца.
В десятката!!!  Joy ...само, че не можеш никому да дадеш жизнен опит Simple Smile
Защо бе хора?Какво им е лошото на везни и водолей в сравнение с телец?

# 542
Е да де "hephua" обича те ,ама не е напълно щастлив с теб ,заблуждавай се и си мисли каквото искаш:  "накрая ми казва, че въпреки това много ме обича.  Дори и да не може да си го обясни." ,просто не може да те изостави все пак има некви чувства към теб ,аз го разбирам отлично ,но не те обича напълно на 100%

# 543
В десятката!!!  Joy ...само, че не можеш никому да дадеш жизнен опит Simple Smile

Не знам за Водолей нищо...защото никога не са ме привличали... newsm78 Сега като се замисля, нямам познати и приятели  около мен с тази зодия, хмм  Rolling Eyes А с Везни, аз лично  мисля, че никога не бих имала нищо повече , освен приятелство... Имахме колега Везничка, с чувство за хумор, внимателен, учтив... но ми идва прекалено скучно спокоен, дори някак си сух newsm78  а аз искам поне мъъъъъничко  емоцийка  да има... hahaha както например моя тельо,  ми създава емоции, тоест никога не може да ми е скучно с него.  Grinning

...
Как да съм с такъв човек, щом като му прихлопа дъската решава и си тръгва. Доста е показателно какво ме очаква с него. Grinning
А щом има нуждата някой да я спира да не си тръгва, значи пак и хлопа дъската. Не може да имаш това което искаш и да тръгнеш да търсиш нещо което не съществува. Не мога да си го обясня това поведение.

Да, разбирам те... Всъщност си прав Thinking Тя след като си е тръгнала веднъж, значи пак ще го прави...и ще му къса нервите с "иди си, дойди си", а на телето му е нужно да има доверие в партньора си и да се чувства сигурно и спокойно  с  него. Grinning

# 544
В десятката!!!  Joy ...само, че не можеш никому да дадеш жизнен опит Simple Smile
Никой не искам да обиждам, а и всеки харесва различни неща..., но тези мъже са абсолютни антиподи!!!
Водолея - говори ;  Телеца - мълчи
Водолея - говори ;  Телеца - действа
Водолея - говори ;  Телеца - обича

# 545
Е да де "hephua" обича те ,ама не е напълно щастлив с теб ,заблуждавай се и си мисли каквото искаш:  "накрая ми казва, че въпреки това много ме обича.  Дори и да не може да си го обясни." ,просто не може да те изостави все пак има некви чувства към теб ,аз го разбирам отлично ,но не те обича напълно на 100%
Аз съвсем сериозно те питам на каква възраст си?
Ти не го познаваш, нито мен познаваш, нито ситуацията. Така че не го разбираш отлично. И не само това. Ти, както и никой друг не може да каже как е на 100%. Ти за собствения си живот не си сигурен кое как е на 100%, така че ще те помоля да се възпреш да даваш категорични залкючения и съвети на останалите.
Я по-добре изчети и 6те теми и тогава ни говори.

Никой не искам да обиждам, а и всеки харесва различни неща..., но тези мъже са абсолютни антиподи!!!
Водолея - говори ;  Телеца - мълчи
Водолея - говори ;  Телеца - действа
Водолея - говори ;  Телеца - обича
Всъщност uscho, Близнаците са тези които говорят. Връзка между Водолей и Телец би била, трудна, тъй като са несъвместими като слънчеви знаци. Но това не означава задължително, че няма Телец на земята който да не си подхожда с Водолей.
И това, не значи, че докато Телеца мълчи, действа и обича, Водолея не умее тези неща. Водолей си има своите предимства.
Аз както съм Дева, съм била 8год. с Водолей, много добре си живяхме. Но разбрах, че не сме един за друг. И въпреки това връзката ми с него би била по-успешна, от колкото с някой определен  представител на знаците с които си подхождам. Така, че не може да се каже твърдо че този и онзи знак не си подхождат.
По принцип:
Земни зодии си отиват със Земни и с Водни.  Земни - Телец, Дева, Козирог.  Водни - Риби, Скорпион, Рак. Всички тези си отивам помежду си
Огнени зодии си отиват с Огън и Въздух. Огнени - Овен, Стрелец, Лъв.  Въздушни - Водолей, Везни, Близнаци. И тея си ходят всичките.
Казвам просто за инфо на някои които не знаят. И въпреки това, винаги има изключения!
Всъщност ти не беше ли Близнаци, или бъркам?

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 16:34 от hephua

# 546
Много съм далеч от това да определя, кой с кого си подхожда Simple Smile Споделях само личния си опит...
Да, близнак съм и имам чудесни приятелства с везнички и водолеи... Измъчих се и с няколко дълги връзки и определено не бих си го причинила повече! За мен тези хора са повърхностнни и лишени от емоционалност, което компенсират с преиграна, показна емоционалност... Цирк!
Телеца е дълбок и всичко се случва под повърхността
Още веднъж: това е личното ми мнение и не искам никого да обидя
П.П. "табличката" горе с водолея и телеца не е съвместимост между тях, а как аз виждам мъжа Водолей и мъжа Телец..

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 17:28 от ushco

# 547
Тельо87, ама не е хубаво така да слагаш под знаменател всички от тази зодия  Mr. Green Много тинейджърски разсъждаваш, като за Телец...колко време си бил с твоята скорпинка? Месец два , година...?
... един ден си взела куфарите и му казала, че си тръгва...ей така, уж без явна причина Rolling Eyes и той каза, че тя направила това, защото искала той да я моли да се върне,  той не го направил Rolling Eyes Защото ако го направил, ще и минели "женските хитри номерца" ...а това било манипулация от нейна страна. ... Но чуденката ми е, ако му е било хубаво с тази жена, все пак е могъл да си я вземе обратно и да и прости, тоест да поговорят, но уви не...

Май до това води Козирожка- Телец  newsm78 , гледайки и цитата по- долу:

- Ти тръгваш ли си от мен?
- Да.
- Защо?
Мълчание... (или изтъкване на абсурдна причина)
- Щом така си решила - чао.

и аз бих реагирала по този начин, нищо, че не съм теле. Ако някой не ме уважава и не ми вярва достатъчно, за да си каже нещата каквито са- значи няма място до мен. после може да ми е гадно, но няма да го покажа. но ако всичко е открито може да се търси решение. съвместно. на всичко.

Тельо87, я си пести нервите за деня в който ще имаш жена, 2 деца и куче Simple Smile). Трябва да си спокоен и уверен и разбиращ, за да си намериш едно добричко раче/теленце/девичка и т.н. да те гушка и слушка. а не да си хабиш емоциите по тази кифла дето ти е разбила сърцето. ааама ха! и да ни обиждаш съфорумничките на зодии. аз мн се разбирам със скорпитата.

# 548
Не бе  , не ми е целта да обиждам никой ,просто никога не ми е било цел  да обиждам някого в живота ми ,начи нали се сещате ,че за да кажа такива неща имах доста близки контакти и с мъжете и с жените скорпиони ,наблюдавал съм им поведението на доста хора ,чел съм доста неща от други хора ,който коментират много точно поведението им ,няма значение ,ето сега дори и това : "Скорпионки упорити, но пък все сме фаворити" Laughing е доста недвусмислено ,дори и на шега да е ,фаворити са найстина борбените зодии - лъв ,овен,стрелец - те са силни ,тея наште какво си мислят да слезнат на земята,на мен ми е жал за тея  хора - скорпионите  ,щото са много саморазрушителни ,около тех сами проблеми и ми се искаше да им помогна ,ама те место да благодарят си мислят че си им длъжен
Да иначе за телеца - май най харесвам рибите ,че най обичат силно ,раците също ги уважавам ,ама те пък много прикрити ми се виждат ,козирозите ги уважавам супер много верно са леко студени в любовта ,ама иначе са много сходни с нас

# 549
Не бе  , не ми е целта да обиждам никой ,просто никога не ми е било цел  да обиждам някого в живота ми ,начи нали се сещате ,че за да кажа такива неща имах доста близки контакти и с мъжете и с жените скорпиони ,наблюдавал съм им поведението на доста хора ,чел съм доста неща от други хора ,който коментират много точно поведението им ,няма значение ,ето сега дори и това : "Скорпионки упорити, но пък все сме фаворити" Laughing е доста недвусмислено ,дори и на шега да е ,фаворити са найстина борбените зодии - лъв ,овен,стрелец - те са силни ,тея наште какво си мислят да слезнат на земята,на мен ми е жал за тея  хора - скорпионите  ,щото са много саморазрушителни ,около тех сами проблеми и ми се искаше да им помогна ,ама те место да благодарят си мислят че си им длъжен
Да иначе за телеца - май най харесвам рибите ,че най обичат силно ,раците също ги уважавам ,ама те пък много прикрити ми се виждат ,козирозите ги уважавам супер много верно са леко студени в любовта ,ама иначе са много сходни с нас

Telio87, чета ти глупостите от няколко страници насам и да ти кажа взе да ми писва от тях. Не те знам как точно си се опитвал да помагаш на скорпиони и те "неблагодарниците" не са ти целунали задника, но като гледам какво пишеш, МОЛЯ те помогни първо на себе си. За личното ти сведение само ще ти напомня, че колкото е саморазрушителен скорпиона към себе си, толкова и сам е способен след това да се възстанови. Мога да ти го обяснявам надълго и нашироко, но останах с впечетление, че слушаш само и единствено собственият си глас, което обезсмисля думите ми.

С удоволствие те оставям да оплюеш и да се отчаеш от още една скорпионка  Wink

# 550
Освен всичко сте супер грозно вулгарни ,като сте  нервни  Laughing А и се нервите бързо ,абе не схващате истинските неща в живота  Laughing

# 551
Освен всичко сте супер грозно вулгарни ,като сте  нервни  Laughing А и се нервите бързо ,абе не схващате истинските неща в живота  Laughing

Joy Доста повече трябва да се потрудиш, за да ме изнервиш  Wink, ииии.. знаеш ли каква е разликата между вулгарност и искреност?  Thinking
И понеже тук само спамим темата - официално те каня в "скорпионската" тема, за да ми проясниш "истинските неща в живота"  Wink

# 552
Telio87, те хората са си го написали:

Телец – Скорпион. Рядко срещан съюз. Прекрасни сексуални отношения, взаимно възпламеняване на страсти и влечения, а после – пресищане. Телецът привлича верния Скорпион, но взаимният им магнетизъм прилича на смъртоносна игра на любовта – последна нощ пред гибел. Взаимно се разпалват, стигайки до крайност, а после се разделят “завинаги”, но скоро нещо отново ги тласка един към друг. И така, докато не се изморят най-накрая и не изчерпат отношенията си. По-често това са любовници, отколкото нещо повече.

Следващият път си взимаш Риби - чиста работа Laughing

# 553
Нема, спирам вече ,не ми се спори в скорпионската тема ,щото съм пробвал и преди и резултата винаги е бил "нелицеприятен" и за тва писах тук само за телетата да си зная ,щото може би наистина има някакво привличане  , а и  ние телета сме естети и нема да се забърквам с нисши махленски скорпионски спорове
Да искам рибиииииииииииии ,и е така ,аз ги привличам тея скорпиони смотани ,начи и аз съм смотан Laughing ,вижте как довтасаха в нашта тема поне 2  Laughing

# 554
Скъпо естетическо създание  Laughing, не виждам нищо по - нелицеприятно от това да коментираш хората зад гърба им  Wink, пак те приканвам ела да ни обясяваш в нашата тема, ако ти стиска, разбира се  Wink
А относно забележката как "поне 2 скорпиона дофтасали във вашата тема" ще те помоля най - възпитано да видиш тази тема кой точно я е пуснал  Laughing

Аня, според мен противоположностите между телеца и скорпиона се допълват, аз след толкова години мога да констатирам един проблем, които пречи на отношенията - желанието и на двамата да водят във връзката  Wink

Общи условия

Активация на акаунт