ЮЛИ 2007!

• 29 495
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
На мен ми харесва ето това това. Скъпичко е, но това си е мебел направо (имам 10 процента намаление в МК до 20.11, ако искате давам кода). Миналата година бях купила нещо такова на Мариса - по средата се закача листа, а отстраниима вградени помещения за пастели, тебешири, моливи и т.н

# 661
Да,много е хубаво това за по-малко дете обаче.Например Надина вече си има бюро,Никола също и такава масичка вече ми е безпредметна.Дори в Икеята много ми харесва черната дъска с хартия към нея,исках да я купувам но взех да се разколебавам щото ги виждам че са си свикнали да рисуват седнали.В нас също навсякъде се търкалят фулмастри,моливи,пастели,химикалки.С една голяма кутия от джъмбо досега си вършех работа и събирах,а онзи ден в Кауфланд имаше на промоция кутии,пластмасови кутии чекмеджета и взех две,голяма и малка,събраха всичко.Периодично като изхвърлям исъхналите,много начупените и не е толкова фатално.

# 662
  • София
Дани Рапунцел в джъмбо е 39 лв имаме я Joy
Ходих на пътечката 50 мин 4,5км
Нищо няма да купувам за НГ стачка стачка за Коледа още по малко

# 663
  • USA
Марти, повечето търговци правят намаления около Деня на благодарността. Черният петък е повече за самите магазини, но има и много добри намаления онлайн. Напоследък се говори и за Cyber Monday Simple Smile, когато хората тръгнат на работа след празника.  На практика през целият уикенд се продава много и има намаления, онлайн вкючително.

Кристиан също доста се лигави и обича да се прави на палячо.

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 17:26 от Winx

# 664
  • София,
Дани Рапунцел в джъмбо е 39 лв имаме я Joy
Е Иве това е  по поносимо, тя доа Коледа ще я пуснат и с намаление. Вчера имаше 40 % намаление в магазин Комсед тук в Младост, и ще взема да проверя там какво има, от две седмици хората масово пазаруват от там - изнесоха магазина Joy. Аз и да ги взема сега къде ще ги държа - те ще ги намерят, но трябва да се замисля сериозно вече!  Peace

# 665
  • sf
Някъде мернах,че намалението в Комсед е до вчера.
Аз май ще разчитам на Джъмбо, на мойте им дай количество, не се кефят на големи играчки, та там ми е екстра.

# 666
  • Асеновград
Прекрасен бухал  Heart Eyes.

# 667
Велинче много е готин еха костюм бухъл!А мернах и едно динозавърче,леле много яко!Мойта приятелка пътува в чужбина и все носи костюми на щерка си,последно ей такъв полицейски костюм и донесе с белезници и всички екстри,голяма игра беше с тоя костюм като им бяхме на гости.
Ми и аз знам че Комсед прави намаление в тоя период което за Комсед е направо странно те по принцип рядко правят такив анеща.Само,че няма никакви пари сега за играчки при нас.Положението е до кокъл всичко по предназначение.Не ми се говори вече за нащо велико местене,ама днес ми се обади майстора за спалнята и аз мисля че ще я монтира пък той не бил разбрал какво точно искаме и нищо не пипнал две седмици.В крайна сметка промених цвета на мебелите и реших че искам другов  спалнята,ако ме помота още малко и ще ми е все тая какво ще направи само легло и гардероб да е.  Joy
По принцип мойте искат да си направят музикална група,Надина искак пияно,Никола китара.И аз съм харесала тая електрическата за него,а пиано още не съм харесала много са ми бебешки.Но сме с резерви към тоя подарък,каква ли лудница ще направят ще има да се вие с часове и да се дрънчи и без друго шума е в повече,та сега се колебаем с тоя подарък.

# 668
  • София
Велинче ти на снимката на какво си се маскирала? Joy Joy малко черен хумор Българин емигрант Laughing не ми се сърди,стопляш ми сърцето.К е супер,ама това не е ли сова?????
То при вас жега,умирам за топличко,от както родих Joy Joy Joy

# 669
  • USA
Иве, на английски думата са бухал и сова е една и съща, така че може да е каквото си решиш. Аз съм майката на бухала, моля моля. Емигрантка съм от бг гледна точка, тук съм си чиста американка  Laughing
От 2 дена хвана голям студ, валя, вчера имахме буря и градушка.

# 670
Криси е страхотен бухал- сова  Grinning Heart EyesМного е чаровен, а ти изглеждаш великолепно  Hug
В Комсед намалението беше до днес.Аз купих конструктор полицейски камион  и тухлички голяма кутия на Лего за 100 лв двете  Grinning.И за РД на Вико бабите му взеха оттам триколка  PeaceМного добре ми дойде това намаление Mr. Green
Марти тази дъска е страхотна Grinning.

# 671
# 672
  • Бургас
Бути, само толкова ли  Joy И ние те обичаме  Hug

Бухал/совата и майката на бухала са прекрасни. Как само греят лицата им  Heart Eyes

# 673
  • София
ДУ
Заведох ги.
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ отивам на лекар,моля Praynig

# 674
Стискаме, Иве, пиши после  Hug

Много красиво бухалче, Уинксче, чудесно изглеждаш  Hug

Снощи му дадох половин чаена чашка чай от ружа и кашлицата драстично намаля, ама от това ли е или просто стечение на обстоятелствата не знам

Аз съм купила вече всичко на всички за Никулден и Коледа. Може би ще направя още няколко дребни пакетчета - фулмастри, книжки и т.н Много съм щастлива, че през декември няма да ходя по магазини за играчки

Днес ми е последен ден от отпуската, утре Никола си идва. Преди малко говорихме по телефона и като му споменах, че утре ще си идва ми отговори, че искал още малко да остане

Общи условия

Активация на акаунт