Намаления 2011/2012

• 83 452
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мисля и ние да отскочим днес до Комсед - който ходи днес да пише. Но и на мен ми се струва, че ще гледат да поразкарат повечето боклучета, и хубавите неща ще ги заредят после.
Аз и детето ще ходим днес следобяд.
По-рано, когато откриха Комсед в Скай сити-то доста време имаше 50 %-тово намаление и магазинът беше нормално зареден. Не вярвам да постъпят по байганьовски, но знае ли човек.  Wink
Но и на мен ми е все тая, аз вече поръчах подаръците за Коледа, днес отиваме просто защото всеки петък купувам играчка на детето. Не гарантирам обаче дали няма да се изкуша от Лего или Мегаблокс.  Blush

# 181
Миналата год. за РД на Хиполенд имаше 25% на всички стоки..тази година дали ще има? Rolling Eyes Някой да има инфо??

# 182
  • София
Миналата год. за РД на Хиполенд имаше 25% на всички стоки..тази година дали ще има? Rolling Eyes Някой да има инфо??

А кога е Р.Д. на Хипото ? Аз днес мисля да посетя КОмсед, ако наистина има 50% да взема някакво бебе от тези хубавите .

# 183
25 или 26-и ноември Rolling Eyes

# 184
Мисля и ние да отскочим днес до Комсед - който ходи днес да пише. Но и на мен ми се струва, че ще гледат да поразкарат повечето боклучета, и хубавите неща ще ги заредят после.
Аз и детето ще ходим днес следобяд.
По-рано, когато откриха Комсед в Скай сити-то доста време имаше 50 %-тово намаление и магазинът беше нормално зареден. Не вярвам да постъпят по байганьовски, но знае ли човек.  Wink
Но и на мен ми е все тая, аз вече поръчах подаръците за Коледа, днес отиваме просто защото всеки петък купувам играчка на детето. Не гарантирам обаче дали няма да се изкуша от Лего или Мегаблокс.  Blush

За намалението от 50% на Комсед:

http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 185
  • У дома !
Момичета легото самосвал в комсет струва-47,80лв а хем е на промоция.....
http://www.comsed.net/index.php?p=promo
исках да направя сравнение на цените и погледнах тук колко е-39 лв
http://shop.bohobby.com/index.php?cPath=2_42&sort=2a&page=5
По-надолу писах......това е цената без намаление,да знаете.......бях преднамерена,че пак ще е някаква измама Stop

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 15:04 от TiFoNi

# 186
  • София
ами ако в момента в магазина е 23,90, пак ще е супер Wink

# 187
  • София

Изпревари ме докато пиша. Аз след малко ще отида с една приятелка да разгледам и после ще докладвам  Peace

# 188
От Diamond-sport на ул.Слатинска купих момчешки комплект грейка без ръкави, пуловер и панталон за 24 лева Shocked, прекрасно качество, е пуловерът е акрил, но за тези пари ще го преживея.
15-мин се въртях и търсих да не би да са три етикета, на всяко по отделно, но не - това беше цената. Продавачката каза, че там и в магазина им в Младост, предполам, че е този в аутлет центъра, доколкото се ориентирах в страницата им, предлагали неща от минали колекции.
Много съм впечатлена от дизайна и качеството, гледах момчешки якета от новата колекция, прекрасни,   bouquet за тези български производители. Ще ги дебна на намаленията, за да купя за другата зима яке.

# 189
  • София
Ммм, това последното беше супер полезно  bouquet Ще ги преслушам!

# 190
Да не подведа сега много народ, на  Слатинска имаше още два комплекта, 2 и 4 години, срам ме е да ви кажа аз за колко години взех, но какво да го правя моя малък шкембо Laughing
От настоящата колекция тези двете много ми харесаха
http://www.diamond-sport.com/bg/products/details/id/1226
http://www.diamond-sport.com/bg/products/details/id/1140

# 191
  • Countryside

"28 Октомври 2011 !!!

Официално откриване на новите магазини на КОМСЕД АД в БИЛЛА Люлин- бул."Царица Йоана"72 и БИЛЛА Младост- бул."Александър Малинов"

Заповядайте и се възползвайте от нашата супер промоция -50% на всички стоки в тези два нови магазина в дните : 28, 29 и 30 Октомври, 2011г!"

Попаднах на това. Мисля, че ще е от полза.
Някой да ме упъти къде точно се намира въпросния Комсед, ходих преди малко и не можах да го намеря  Rolling Eyes

# 192
  • София, България
Някой беше писал, че е в ниското тяло на магазин Била (в Младост) - дето преди бяха Колев и Колев

# 193

Толкова е, преди 15 минути го купих  Peace

# 194
  • У дома !
Истински са намаленията в Комсет,абсолютно всичко налично в магазина им до Билата в Младост е на 50%.Жалко,че не можах да издържа на опашката и се отказах.Хората взимаха играчки все едно за да заредят магазин,а не за децата си,пълна лудница беше.От цената на етикета махаш 50% на всеки един артикул,включително и легото.Единственото,което намаза сина ми беше прасчо на дисни намалено от 13.90лв на 7лв. и то благодарение на това,че помолих едно малко момиченце да мине най-отпред на опашката и да помоли да го пуснат с точни пари в ръчичка......нямаше да го направя ,ако малкия не беше започнал да плаче с крокодилски сълзи и така го бе стиснал,че неа искаше за нищо на света да го пусне  Sob  Sob  Sob

Общи условия

Активация на акаунт