Намаления 2011/2012

• 83 409
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В  КОМСЕД има ли от онези акулулаторни коли  и дали са мн скъпи?

Тва с гумените ботушки за деца ме заинтригува,дано отидем и да си харесам за малката. Някакви прогнози как расте детското краче  Embarassed  сега носи 20-21 или УК 4 номер... Ако взема 2 номера по=големи....
общо взето различно расте...моят му расте с 2 номера..т.е. пролет-лято  с 1 номер, есен-зима - следващият и т.н. така си е от малък.

# 271
Гумените са също намалени около 15 лв. излизаха. Много са хубави - не са на КиК, някакви немски бяха.
Сори пропуснах това уточнение - аз понеже гледах за кожени Simple Smile 

Много им се чудя и аз на тези гумени ботушки, не за друго, ами не ме ми трябват за сега, а за пролетта.
Сега си има обувки и ботуши. В момента носи 23 номер и се чудя за март, април 24 или 25 да и взема?  Thinking

Прясно инфо от Комсед Младост има ли някой, дали вече е намаляла навалицата и е по-зареден магазина?
Иска ми се да накупя коледни подаръци за познати дечица и още някои неща за малката.

# 272
  • София
ами ти си познаваш детето... те принципно са и уголемени тези.
моят знам, че за на пролет, трябва 1 номер повече от сега да му взема, но пък някои по-бързо им растат краката....а и за тези ботуши и стелка имай предвид се купува, че си нямат

# 273
  • София, България
гледах ги аз гумените ботуши, но не посмях да взема, че досега не сме носили. Кажете как се ползват  newsm78 Стават ли за дебелия сняг, вътре с какви чорапи се носят, държат ли толпо  newsm78 Някой беше писал, че ще ги взема за напролет. Защо напролет, за зимата не стават ли  newsm78

# 274
  • София
не, тези нямат нищо в вътре, на есен и пролет предимно се носят, защото тогава вали дъжд... та дъжд, локви и т.н. - детето е сухо...моят гази в локви, дори такива над глезена му и скача трупешката вътре... когато намеря купувам и гумиран екип - гащеризон и яке... и щастието е пълно.
Има отделно зимни гумени ботуши с вълнен чорап вътре, но за зимата гума...не знам... не съм ползвала. но сега и такива имаме под ръка.

стават и за планина и т.н. ако е кално, за риболов и т.н.

# 275
Гумените ботуши са подходящи когато навън е мокро и кално.

# 276
гледах ги аз гумените ботуши, но не посмях да взема, че досега не сме носили. Кажете как се ползват  newsm78 Стават ли за дебелия сняг, вътре с какви чорапи се носят, държат ли толпо  newsm78 Някой беше писал, че ще ги взема за напролет. Защо напролет, за зимата не стават ли  newsm78

Е как зимата с гумени ботуши, нали ще му се вкочанят краката на детето. Те нямат никаква подплата, само за дъжд и локви са  Peace

# 277
  • София
Понеже виждам дискусия относно гумените ботуши, та да се изкажа.  Grinning
Миналата зима водихме детето при ортопед, който се води доста известен в София - д-р Драганов. Той каза, че най-подходящата зимна обувка за едно дете е... гуменият ботуш! Признавам, че съм забравила аргументите му, но факт е, че изтъкна гумените ботуши като полезни. Думите му бяха нещо от рода на: "По-добре е за детското краче да е в гумен ботуш, та ако ще и да обуете два термо чорапа, отколкото в кожени ботуши с вълна отвътре." Да, ама аз все пак заложих на кожени ботуши.  Crazy

# 278
  • София
В Кенвело зимните якетат бяха намалени с грандиозните 10 лв и не влизаха в промоцията вземи 200 плати 100. Или поне така ми се стори. Поправете ме ако греша.
Не, не грешиш ooooh! Ами, закупих за 107лв на половинката и това е! Crossing Arms
Но пък, 2 чифта дънки, пуловер и панталон взех за 100 Peace
Да опровергая информацията за якетата - влизат си в промоцията. Да не са всички, но почти всички модели. Днес си купих яке, два чифта дънки и два пуловера за 100 лв. Дънки имаше избор и на модели, и на номера. Излязоха по 25 лв чифта, което си е за без пари направо. Това за мола на Стамболийски.

# 279
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте,
Малко рязко нахлувам в темата ви, но знам, че сте сигурен източник на информация.
Уважих и аз сериозно промоцията в Комсед на 50%, но докато се чудех в събота кои кутии на Лего да взема, пропуснах стандартните комбинации на:
- прозорци+врати;
- покриви;
- подложки/основи (последните въобще не ги видях).
В неделя пак щурмувах, но нямаше нищо от изброените артикули в нито един от двата магазина. Въпросът ми е ако някой е ходил вчера/днес, без значение дали в Младост или Люлин, дали са заредили с въпросните артикули.
Благодаря ви предварително!

# 280
ами ти си познаваш детето... те принципно са и уголемени тези.
моят знам, че за на пролет, трябва 1 номер повече от сега да му взема, но пък някои по-бързо им растат краката....а и за тези ботуши и стелка имай предвид се купува, че си нямат

Ако са уголемени ще й взема 24. Ето за тези иде реч:

Не може без гумени ботуши, такава радост са локвите, че трябва сме заредени Simple Smile.

За зимата и донесоха от Финаландия такива ботуши, че и в преспи да гази няма мърдане, но са си зимни.
В момента е с такива, много съм доволна:

# 281
  • София
26 номер е със стелка 17. ако това ти помага...ние имаме от момчешкият вариант, но мисля иначе са еднакви.
24 би трябвало да е за 15 крак...

# 282
26 номер е със стелка 17. ако това ти помага...ние имаме от момчешкият вариант, но мисля иначе са еднакви.
24 би трябвало да е за 15 крак...

Да. За ботушите стелка 16 мисля, че ще е ок.
Момчешкия вариант на гумените или на другите имате:)?

# 283
  • София
на гумените Simple Smile значи стелка 16 трябва 25...виж на място, те там продават и стелки, та мерейки стелката, която стане, може да видиш кой номер  би ти свършил работа.

# 284
  • зад парка
Много съм доволна! Купих интерактивен домашен дългокосмест любимец (куче-неизвестна порода за мен Laughing) за 33 кинта Money от намалението в Хиполенд.

И един часовник-будилник; харесах и разни други, но ще изчакам следващите играчки в промоция..

Това е териер  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт