Намаления 2011/2012

• 83 359
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Коледа наближава, от къде ще купувате играчки за малките? Имам поне десетина деца, на които искам да направя хубави подаръци-играчки, но се сещам, че миналата година бяха доста надути цените. Имате ли информация за борси, намаления - за гр. Варна става въпрос. Може и добри онлайн магазини???
Попрочети леко назад Laughing

# 421
Прочетох всичко, но за Варна пишете само за Хиполенд, където е цифромания, а в Джъмбо определено детските играчки не са приоритет  на магазина и всичко е много разпиляно. Питах за някоя закътана борсичка Simple Smile

# 422
Това може за варненския Джъмбо Simple Smile, в София има цял един етаж - Подреден! с играчки.
Хиполенд не са от най-скъпите магазини за играчки според мен, мисля, че са ценови клас като Комсед.

Марсел не знам дали има във Варна, но там са по-скъпи.

Друг вариант е това : http://www.toytownbg.com/#

Но изместихме темата Simple Smile, има тема за коледни подаръци, потърси я  Peace

# 423
Кога пускат намаления в магазините на Mothercare ?

Ако питаш за магазините им в България, нямам идея. С тия цени, които праскат, не ме и интересуват тукашните особено. Досега не съм видяла някакви промоции да правят (може и да съм пропуснала). Но ще трябва да направят минумум 65% намаление, че да се изравнят цените им с тези във Великобритания. И съответно поне 85%, за да отговаря на 50%, което правят в UK често.  Naughty ПАРОДИЯ!

Иначе сега в UK (в магазини, а и на сайта) текат прмоции от 50% на избрани играчки, купи едно - получи второто на половин цена на всички ненамалени дрехи, както и някои по-дребни предложения.

# 424
То и в Комсед с 40% намаление, Легото ми излезна точно толкова колкото от майтойс   ooooh!

# 425
  • София
Записвам се с надеждата да разбера кога ще има намаление в Orsay...

# 426
  • София/Правец
Здравейте,
в Зара правят ли намаления на костюмите и кога ако някой има представа?

# 427
По принцип в Зара намаленията почват по едно и също време във всички магазини,включая и Масимо дути,Бершка,Пул и Беар,Страдивариус,Ойшо.Те чакат заповед от испанския офис,а миналата година намалението почна на 28.12, така че още малко и сигурно ще пуснат и там Simple Smile

# 428
Днес в мола на "Стамболийски", в детския Фокс имаше намалени блузи и суичъри /трикотажни и поларени/ - 12,99. За момченца /моето малкото намаза едно поларче/.

# 429
По принцип в Зара намаленията почват по едно и също време във всички магазини,включая и Масимо дути,Бершка,Пул и Беар,Страдивариус,Ойшо.Те чакат заповед от испанския офис,а миналата година намалението почна на 28.12, така че още малко и сигурно ще пуснат и там Simple Smile

28.12 или 28,11? Имам спомен, че наамленията почват преди Коледа. Може и да бъркам, затова проверявам:)

# 430
Хиполенд решиха ли кога е рождения им ден?

# 431

[/quote]

28.12 или 28,11? Имам спомен, че наамленията почват преди Коледа. Може и да бъркам, затова проверявам:)
[/quote]

dekemvri, i sigurno pri zapitvane shte otri4at do posledno,4e 6te e qnuari,no spored men pak 6te gi pusnat to4no 2 dni sled koleda Simple Smile

# 432
В комсед в младост има ли все още някакво намаление?

# 433
За Хиполенд знам, че намалението от 25% ще е на 25.11. (петък).

# 434
  • столицата
Ако някой днес ходи до Хиполенд, моля да пише има ли намаления. Някъде сренах инфо, че днес ще са 25%

Общи условия

Активация на акаунт