Есен чука на вратата, януарче рита във тумбака - тема 10

• 33 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!
Честит ви двоен празник,Ив!Да сте живи и здрави и още дълги години да се радвате на щастлив семеен живот,изпълнен с много радостни мигове и положителни емоции!
Хубав и спокоен уикенд!

# 286
Ив, честит празник  Hug

Много палчета стискам на талисманчетата да преминат през тозу труден период!

Момичета, парацетамол ли можехме да пием? Имам някакъв спомен...

# 287
Да може да се пие парацетамол,правилно си спомняш,аз живея извън БГ и тук дори само това ми дават,нямаме си нош па,...
Честит двоен празник Ив! Да си жива и здрава и дълъг семеен живот!!!!  txtloves
Добре дошла на lucylynn... Hug

# 288
iv честит рожден ден и годишнина. с пожелания за много щастливи моменти заедно!

sweet_moni   бъзро възтановяване и скорошно прибиране на малките красавици.

BlueBerry  потърси и друго мнение задължително! кураж   Praynig Hug

лек и усмихнат ден на всички мами

# 289
  Lucy Lynn Добре дошла и успешна бременност welcome
  dzhodzha Абе най-добре ще е всички да си издържим докрая newsm44.Аз за болница Лозенец разбрах много късно,имам позната която роди там и е много доволна от пакета.Ще го имам предвид при следваща бременност.
Iv mikova  nbirthday  Бъдете здрави ти,бебчето и цялото семейство,това е най-важното, другото само се нарежда:)))newsm59.
 Jane Doe  Моят АГ доктор каза че при нужда до 3 парацетамола на ден може,но не повече от 2-3 поредни дни,т.е. да не прекалявам.
  Приятен и спокоен ден мамчета,наситен с много ритници Ви желая newsm51

# 290
  • Габрово
Jane Doe  Моят АГ доктор каза че при нужда до 3 парацетамола на ден може,но не повече от 2-3 поредни дни,т.е. да не прекалявам.

С Парацетамол по принцип не трябва да се прекалява, защото натоварва доста черния дроб  Peace.

Аз съм против противогрипните ваксини изобщо. Никой в къщи не се ваксинира.

iv_mikova, честит рожден ден и годишнина   bouquet  bouquet  bouquet. Да си много здрава и щастлива с мъжа си.

# 291
Честит рожден ден на Ева! Много ви пожелават здраве! Бъдете щастливи! Днес, когато аз станах леля на малко Jaden! Alive и имам надежда!

# 292
  • гр.Пловдив
 Здравейте
 iv_...                newsm51
Честит празник. Знай, че това че си толкова отзивчива се връща. Благодаря ти от сърце още веднъш за превода и ти пожелавам животът ти да е един безкраен празник.....

иначе покрай мене нищо ново - на 11 дъм на ЖК и ще видим как сме...

# 293
Здравейте мами!

Ив, честит двоен празник  smile3525 Пожелавам ти здраве, радост и много семейно щастие  newsm67

LucyLynn , добре дошла! Не, че нещо, но от линийката разбирам, че си в 30 г.с., а пишеш, че термина ти е 10 януари  newsm78 Може би е станала някаква грешка...

Момичета, ако може да ми изпратите потребителско име и парола за албумчето  Praynig

За сега хубав ден от мен! Да се насладим на последния /според Е. Чолаков/ слънчев ден   Nature Sunny

# 294
ИВ, ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК  bouquet  bouquet  bouquet

Искам да ви питам аз бебо почти винаги го усещам ниско долу като рита това значи ли,че и то самото е ниско newsm78.А и за коластрата аз все още нямам нищо,това значи ли че нямам кърма. newsm78

# 295
Ив,Честит Рожден      newsm59  ден и годишнина. Пожелавам много здраве на теб и семейството ти,едно успешно раждане ,много радост и щастие.   bouquet      LucyLynn Добре дошла.  Hug    Аз преди години съм се ваксинирала,но сега НЕ бих. Док ми каза,че не се препоръчва при бременност.  Аз не мога да си позволя финансово да се следя само на частно. Ходила съм на 2 ФМ (тук са по 40лв) и 1 видеозон на частно (30лв.) ,това е.   

Искам да ви питам аз бебо почти винаги го усещам ниско долу като рита това значи ли,че и то самото е ниско newsm78.А и за коластрата аз все още нямам нищо,това значи ли че нямам кърма. newsm78 

Аз също усещам бебка да ритка долу,но док ми каза че е седалищно (поне преди 2 дни беше) не са ми казали ,че е ниско. А за коластрата се коментираше ,че НЕ означава ,че сега ако нямаш после няма да  имаш мляко. И на мен  нищо не ми тече от гърдите. Но не се и притеснявам.   Много слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

# 296
Ив, честит празник и от мен!  Tada

И аз да попитам за коластрата...аз също нямам. Кога се появява тя?  newsm78 Между другото не знам как е при вас, но при мен гърдите ме боляха само в началото като забременях. Сега ги усещам съвсем нормално. Така ли трябва да е?

# 297
Здравейте, момичета, аз отдавна не съм влизала и писала във форума, но сега наваксах и препрочетох докъде сте стигнали.
Първо честито на Sweet Monii за малките съкровища, тъй като и аз чакам близнаци, много се шашнах, че са решили да излязат толкова рано? Стискам палци да са здрави и всичко да е наред с дребосъчетата, да наддават бързо, и скоро да си ги гушнете!

Видях, че вече обсъждате и имена, аз моите съм ги измислила отдавна, надявам се като видя мъниците да не ми дойдат други имена в главата. Колкото до килцата, само с 8 отгоре съм, и си мисля че са малко, но има време!

Искам обаче да споделя с вас нещо важно за мен и да ви питам за съвет, или ако някой е чувал за подобен случай?

Бременна съм с близнаци, както вече споменах, инвитро, от Варна съм, оня ден бях при доктора, с бебетата всичко е ок, слава Богу, момченцето ни е 850 г, а момиченцето 760 г, но уви... имам проблем с шийката на матката, много е къса, и според него риска да се родят преждевременно е висок.  newsm78 И ни препоръча, ако имаме възможност да отидем в София, да стоим там последните месеци, за да може ако не дай се Боже някой от дребните реши да излиза, да ходим в Майчин Дом. Там специалистите и апаратурата били много по-добри и на друго ниво от тази в Аг Варна, и шанса всичко да е ок с бебетата, дори и ако са много малки, бил много по-голям.
Това за нас не са малко разходи, 2-3 месеца не е малко? Добре че любимата ми леля е там, и ще сме при нея. Но все пак... не знам какво да правим! На кръстопът сме, искам да направим всичко, което е по силите ни, за да са добре бебетата, все пак сме ги чакали цели 7 години. И сега, когато сме толкова близо до срещата ни с тях???  Sad

Исках да знам, някой знае ли за други случаи като моя. И какво мислите за д-р Дяволов, от Майчин Дом- Сф, при него ни пращат? Чакам с нетърпение съвети и мнения

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 14:03 от badalona1

# 298
  • UK
Привети момичета,
колко хубави новинки: Sweet Monii, честити ти две съкровища - да са живи, здрави и много щастливи  newsm04
Iv_Mikova, честит двоен празник - много щастие, лично и семейно, ти желая   bouquet

Мен също започна да ме поопъва коремчето оттук оттам, понякова си е направо болезнено. Първа бременност ми е, но и аз подозирам че е просто бебчето, което расте и се намества вътре и гледам да не се притеснявам за това.

Ние с моето момче отиваме след три дни на едноседмична ваканция в южна Турция - сега излязоха по-евтините оферти и се наканихме. Не се надяваме на юлски температури, но ни се иска поне за малко пълно разпускане. Полетът ще е 4 часа поне и се надявам да нямам проблеми с обездвижването.

Напоследък си правя доста упражнения с една голяма топка за фитнес - практически само на нея си седя - помагало много за укрепване и огъвкавяване на влагалищната област - в youtube има показани разни упражнения. И за гърба и кръста е полезно - мен там започна да ме наболява. Вие правите ли някакви упражнения? Ако някой има някакво описание на дихателни упражнения - ще се радвам да сподели.

С пожелание за приятен уикенд, момичета   bouquet

# 299
Александрина: Да, аз съм наред. Аз ще го оправя.
Днес посетихме магазини за бебета, за да получите някои малки количка. Дъщеря ми кашлица вчера, аз съм загрижен, че не е пневмония. Но аз винаги се притеснявам. Ние обичаме един червен и един син. Какво според вас е по-добре? В противен случай, мога да използвам по-голямата част на бебето дрехи за деца.

Общи условия

Активация на акаунт