Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 635
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Да,този Бен е много подозрителен наистина,има си нещо на ум 100 %  Grinning Никой не можа да се досети кой е изровил тялото,много непредсказуемо,със сигурност и следващите епизоди ще са такива   Grinning Нямам търпение за следващите серии...........
Бяло:Нядавам се да не е Бри,ще повторят историята с Мери Елис,получава писмото и се застрелва,дано с Бри да не стане същото,интересно къде ли е изчезнал Карлос????Може да е той?!

# 436
Ох, този епизод ми остави много нерви Crossing Arms
Сюзън вече сте я обсъдили,  на същото мнение съм. Прекалено е поведението й, не знам какво очаква, въобще, не знам на къде го избиват сценаристите с нейния персонаж...
Линет - домъчня ми, отново, Том пък ме вбесява с неговите очаквания, че всичко ще е цветя и рози с новото му гадже и вмъкването й в семейната картинка. Мъже ooooh!
Бен е скрита лимонка, определено, пролича си в момента, в който каза на Бри, че някой ден може да се възползва от услугите й, т.е. да му върне услугата.
Майк го съжалих. Горкият...пак го забъркаха Confused
Чък ми опротивя адски много с поведението си.

Догадки нямам, за нищо. Дори не искам да гледам промотата за следващия епизод, че няма да издържа до тогава Laughing

Иначе, като реплика на епизода бих номинирала думите на Карлос, по време на вечерята : Some meals you just need to pray before  Mr. Green

# 437
  • София
На мен пък ми се струва, че Бен харесва Бри и за да не си признае й каза това, че в бъдеще може да има нужда от нея...

# 438
Мисля, че трябва да отхвърлим такава опция. Всеки нов съсед досега, идвал в квартала, има нещо мръсно зад себе си. Но е голям чаровник Бен. С този бритиш инглиш, с тези мустачки  Heart Eyes

# 439
О,да...преди въобще не ми допадна идеята той да бъде новият съсед,но сега започва много да ме кефи...ох и с този акценттт  Mr. Green ,голям слЯдур  Mr. Green
Да,и аз мисля,че трябва да отхвърлим опцията,че Бен може да изпитва нещо към Бри... но тайната му сигурно ще бъде с някакво убийство  Rolling Eyes

Ново погледче към епизода

# 440
Сюзън прекали наистина.Не иска да се разбира,пък не картина, а снимка ще им предостави.Още като видях с какъв замах започна картината ми се изясни какво може да излее на платното.То бива,бива чувство за вина, ама и нейното никъде го няма.И какво беше това,че нейното семейство щяло да пострада?А другите нямат ли семейства,за които да се тревожат?Не ми прозвуча на място.Толкова я харесвам Сюзън,обаче ми идва в повече.
Бен боже би крие нещо подобно,щом толкова бързо се съгласи да скрият трупа и подходи с разбиране към Бри.Чък знае как да вкарва психоатаки.Ако подразбере,че Бри е замесена, както е започнал с нападките,няма да се спре,докато не я нарани.Още го боли,че го остави.Добре,че се оттърва от него.
Том не знам какво очаква от Линет,да станат добри приятелки с новата му?Типично в негов стил.
И последно, не мога за разбера защо не изгорят проклетият труп?!?!   Grinning Grinning Grinning

# 441
И последно, не мога за разбера защо не изгорят проклетият труп?!?!   Grinning Grinning Grinning

Нали!  Mr. Green С риска да прозвуча creepy, искам да кажа, че винаги съм си представяла, че ако ми се случи да убия някого, така ще подходя  Mr. Green

# 442

Нали!  Mr. Green С риска да прозвуча creepy, искам да кажа, че винаги съм си представяла, че ако ми се случи да убия някого, така ще подходя  Mr. Green
Хахаха,айде сега да прекръстим темата на "10 начина да затриеш човешки труп"  Joy
Иначе верно,това е ГОЛЯМАТА идея  Mr. Green

# 443
Мисля, че не малка част сме научили от съпругите  bowuu

# 444
Мисля, че не малка част сме научили от съпругите  bowuu
В това няма абсолютно никакво съмнение  Peace Simple Smile

# 445

Щото не гледат Свръхестествено Joy .

# 446
Мисля си,това че Сюзън нарисува картината,дали не означава,че може да не е казала на учителя какво описва тази картина?  Rolling Eyes Просто така да ни карат да си мислим,че се е разкрила в края на епизода  Rolling Eyes

# 447
Аз не съм си и помислила, че Сюзън е признала - хей, утрепахме човек и го заровихме, както го виждаш на рисунката Laughing Но е достатъчно, че се издава, че крие тайна и явно е това (Андре още в началото й каза, че усеща прикривана тайна в нея, която трябва да излезе наяве).

# 448
Тя може и да не каже, но е достатъчно Чък да я види и да я натисне. Всичко ще си каже  ooooh!

# 449
Отностно Сюзън съм съгласна с вас, и мен ме подразни,че се показа толкова "слаба",не вярвам да е разказала на учителя историята,но е достатъчно някой запознат със подозрения да я види и е ясно-като например Чък,той е бесен на Бри,заплаши я,а и май я подозира вече...
За Линет ми стана жал.Том не мога да го разбера какво е пък това желание да тика в лицето и новата си "фръцла",да си е щастлив-има право-но не е нужно така да я набутва...Незнам за мен Линет винаги е била по-силната,и да винаги е вземала тя решенията за семейството,винаги тя се е оправяла с проблемите,винаги е налагала мнение,но според мен беше така просто защото Том не вършеше тези неща,а все някой трябва да ги прави...Попринцип го харесвам като мъж,но по някой път го показват като много безотговорен,в смисъл,че не показаха да вземат решение като мъж и да заеме позиция,непрекъсното се луташе-какво да прави с живота си,какво да работи,пицария ли да отваря....Незнам,въпреки че изглеждаше,че Линет го тъпче,някак си я разбирам,до някаква степен.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт