Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 630
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Да,и аз мисля,че трябва да отхвърлим опцията,че Бен може да изпитва нещо към Бри... но тайната му сигурно ще бъде с някакво убийство  Rolling Eyes

Сякаш се стараеше да изглежда, че я харесва, че са си много близки (може би за пред Чък, а не за да заблуди самата нея), но с намигването пролича, че крои нещо и че ще са си пазят гърбовете. Но някак макар да крие нещо тъмно, ми изглежда да е добряк.  Flutter Не е някакво психо като лудия съпруг на Иди. Също така преди 1-2 епизода, когато бяха с Бри в онзи дом да помагат, Бен спомена с недомлъвки, че и при него нещо лошо е станало и това го е накарало да започне да се занимава със социална дейност. Най-вероятно и на него съвестта не му е чиста и го гложди миналото.
Друго, което ми хрумва е, че така и не се видя този труп онзи труп ли е. От опит знаем, че в този сериал "совите не са това, което са"  Mr. Green Като нищо Бен е бутнал друг труп за заравяне и... върви доказвай за кой труп иде реч. А и при положение, че "неговите хора" са изровили трупа, как така самостоятелно реши да не казва - нали те знаят, че е открит труп и не е уведомена полицията.
Въобще завръзката се завърза идеално. Има уловки и интриги - доволна съм!  Laughing.

# 451
Да,и аз мисля,че трябва да отхвърлим опцията,че Бен може да изпитва нещо към Бри... но тайната му сигурно ще бъде с някакво убийство  Rolling Eyes
А и при положение, че "неговите хора" са изровили трупа, как така самостоятелно реши да не казва - нали те знаят, че е открит труп и не е уведомена полицията.
Въобще завръзката се завърза идеално. Има уловки и интриги - доволна съм!  Laughing.

Точно и аз това си помислих като гледах епизода.Но според мен,сценаристите просто няма да обърнат внимание на това...което е жалко.  Rolling Eyes

# 452
Но според мен,сценаристите просто няма да обърнат внимание на това...което е жалко.  Rolling Eyes
Е, все си мисля, че пишейки серията са имали идея какво става в следващите 2-3. Т.е. няма да изпуснат нещо такова. По-скоро ми се струва, че излъга, че неговите хора са правили проучване за да прикрие, че всъщност той е изровил трупа или някой по негова поръчка, да не обяснява какво е вършил. Да не забравяме мъжа, с когото се подгониха през нощта Бри, Линет и Габи. Едва ли са взимали нощем проби от почвата. Не изглеждаше да е охрана на терена онзи, защото сякаш и той се стресна от тях и не искаше те да го видят.

# 453
Но според мен,сценаристите просто няма да обърнат внимание на това...което е жалко.  Rolling Eyes
Е, все си мисля, че пишейки серията са имали идея какво става в следващите 2-3. Т.е. няма да изпуснат нещо такова. По-скоро ми се струва, че излъга, че неговите хора са правили проучване за да прикрие, че всъщност той е изровил трупа или някой по негова поръчка, да не обяснява какво е вършил. Да не забравяме мъжа, с когото се подгониха през нощта Бри, Линет и Габи. Едва ли са взимали нощем проби от почвата. Не изглеждаше да е охрана на терена онзи, защото сякаш и той се стресна от тях и не искаше те да го видят.
Хм,може би имаш право  Rolling Eyes                   

# 454
Не му е чиста работата на Бен, въпросът е скоро да стане ясно кое му е мръсното точно Mr. Green
Не се бях замисляла за този елемент обаче - че той самосиндикално не може да реши да зарови такава тайна (че са открили труп), а и взиманена проби посред нощите...Макар че, сигурно ли е, че точно през нощта е открит трупът, или просто посред нощ видяхме, че гробът е празен? Thinking

# 455
Бен каза,че са правили разследването вечерта.  Rolling Eyes

# 456
на мен ми е интересно защо накара Майк да зарови трупа?мисля че Бри не му спомена за кои приятели става на въпрос,а и тя после разбра че Майк знае.няма как да е казала на Бен кой знае..и как така -намираш труп в гората и отиваш при човек който познаваш отскоро да го зарови?откъде знае че Майк ще се съгласи,защото ако каже не може да го предаде(ако не е замесен де)..защо така рискува?а и както казахте какви са тези проби посреднощ?а и точно там?терена е прекалено голям.и той започна да строи доста далече от гроба...има много загадки покрай този Бен..а Чък май наистина ще създава проблеми като види картината.на промото питаше-познати ли са ви тези жени?

# 457
От опит знаем, че в този сериал "совите не са това, което са"  Mr. Green Като нищо Бен е бутнал друг труп за заравяне и... върви доказвай за кой труп иде реч.

Той може и въобще никакъв труп да не е сложил, а просто торба с кучешки кокали.  Laughing Съвсем възможно е. В момента не можем да обсъждаме какво точно става, защото има страшно много варианти. Ако там не е Алехандро, тогава кой е? Ами ако е точно Алехандро, защо ще им помага?Защо кара точно Майк да върши тази работа... Търпение имайте, ще разберем всичко в следващата серия, ако не в следващата на края на сезона.

# 458
Според мен Майк и Бен се познават от преди.

# 459
Мисля,че Бен  го прикри трупа първо, защото за него проекта е от значение.Както казахте нещо го е подтикнало към тази благотворителност и иска да прости на себе си някакъв грях.И второ,предполагм, че много добре знае в какво положение е Бри,защото и той е изживял нещо подобно.

# 460
А може Бен да е оглеждал мястото в нощта,когато  заровиха тялото и така случайно да е видял какво става  Grinning и той да е пратил писмото също Simple Smile Аз започвам да си мисля,че Бен може да има нещо общо с убитото момиче-майката на Зак ... Grinning Grinning

# 461
Бен накара Майк да зарови трупа, защото го проучи предварително и му каза /май в първата серия беше/, че като водопроводчик не може да го наеме, но може да го използва за други неща.

# 462
С реакцията си Майк просто се издаде, че знае за трупа или е замесен. Прекалено бързо и подозрително се съгласи да свърши работата.

# 463
Той се издаде пред нас,но надали пред Бен.Но това е супер странно Бен да помоли за нещо такова Майк.  Shocked

# 464
Аз не виждам нищо особено в това, че Майк е избран да зарови трупа, поради простата причина, че Бен знае, че Майк е бивш затворник, лежал за убийство - следователно, не е биг дийл да зарови и някакъв си труп Simple Smile Разбира се, ако Бен има задни мисли и нещата да по-дълбоки, отколкото ни се представят в момента - има си причина Майк да бъде избран Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт