Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 630
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Не знам,дори и да е престъпник е някак си странно да отиде и да го помоли да зарови трупа на някакъв "скитник"  Mr. Green

# 466
Тия съпруги от какво ли не са се измъквали през сезоните.

Сина на Бри прегази и уби човек и нищо не стана. Самата Бри хладнокръвно остави там оня доктор да умре , и без последствия.  Сюзън и Майк и те убиха с колата си на пътя една майка и едно дете  , Сюзън обаче явно не умря от чувство на вина тогава , макар че тя караше колата ,  и пак нищо не стана като правни последствия. За Габи имам някакъв спомен на една лодка , с оня бившия и мъж кмета , нещо го прасна и той падна през борда , помисли че го е убила и пак не се притесни много. Катрин пък , на края на сезона в който участваше , нали уби бившия си мъж с пистолет , защото я заплашваше и изнудваше и я беше заключил у тях , и я оправдаха защото е при самозащита. В 6-ти сезон , Анджи нали направи някаква бомба , имаше експлозия на колата , умря човека вътре - не видях ни разследване , ни нищо , заминаха сем.Болън по живо по здраво.
Доста редни и нередни действия на съпругите някак си се потулиха и позабравихме за тях.

И сега целият сезон се върти около едно убийство на някакъв психопат , влязъл с взлом в къщата да изнудва ,заплашвайки че е с оръжие ,  и това убийство  е извършено под натиск и с цел Карлос да защити жена си от нападение. И сега страшна работа , то разследвания , мъки , ревове , чувство за вина . Все си мисля , че някак си щяха да го оправдаят пустия Карлос. Малко недостоверно ми изглежда цялата концепция на сезона и това леко ме разочарова.
Иначе разбира се го следя с интерес , но си мисля че това е егати недомислицата на сценаристите Tired

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 19:45 от Палечка89

# 467
Уау, Палечка, така като разказваш синтезирано, направо изпадам в шок и осъзнавам, че си съвсем права Laughing Crazy

# 468
Палечка89 май,наистина си права,не се бях замисляла от тази гледна точка,но всичко което казваш е вярно и е така. Аз още лятото писах,че предполагам,че ще има писмо-като при Мери Алис.По скоро това убийство толкова се разтяга,не заради друго,ами иманно заради писмото.Има нещо което сигурно още не са ни показали,но това писмо според мен ще заиграе много важна,ако не и най-ключовата роля.Има нещо около него,но какво е според мен предстой да разберем.Не е толкова до самото убийство-Карлос го уби може да се каже при самозащита,щяха да намерят начин да го оправдаят,просто това е предпоставка,за други по-важни събития,затова го направиха на такъв голям въпрос.

# 469
И сега целият сезон се върти около едно убийство на някакъв психопат , влязъл с взлом в къщата да изнудва ,заплашвайки че е с оръжие ,  и това убийство  е извършено под натиск и с цел Карлос да защити жена си от нападение. И сега страшна работа , то разследвания , мъки , ревове , чувство за вина . Все си мисля , че някак си щяха да го оправдаят пустия Карлос. Малко недостоверно ми изглежда цялата концепция на сезона и това леко ме разочарова.
Иначе разбира се го следя с интерес , но си мисля че това е егати недомислицата на сценаристите Tired
Да, и на мен в началото ми се струваше, че го правят на твърде голям проблем убийството.  Mr. Green Обаче си мисля, че това дето си едва ли не невинен като убиеш човек в дома си и при (само)защита е малко преувеличено и заблуждаващо. Даже имам спомен, че Габи успокояваше Карлос, че ако признаят всичко ще се размине, но той й каза, че поради еди-какво-си (не помня точно  Thinking) ще го осъдят за виновен. А и още повече след като го заровиха в самата вечер (да кажем необмислено, прибързано...), после не върви да обясняват, че са невинни.
Но наистина като се има що народ изпотрепаха през годините, сега доста го изживяват.

# 470
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Даже имам спомен, че Габи успокояваше Карлос, че ако признаят всичко ще се размине, но той й каза, че поради еди-какво-си (не помня точно  Thinking) ще го осъдят за виновен.

Ако не се лъжа Карлос лежа в затвора за финансова измама. Thinking

Става рецидив.
Ако беше в България щяха да му дадат 5 години условно и 1 година подписка, примерно  Rolling Eyes

# 471
Да, така беше. Просто се зачудих дали като е било тотално различно престъпление се смята за рецидив.
А всъщност с кмета екс-съпруг на Габи какво стана? Последно с тяхна помощ ли умря?

...Хм, позабравила съм някои неща през годините. Тъкмо догодина като няма нов сезон (шмрък  Tired) ще ги почна отначало  Flutter

# 472
Естествено,че писмото на Бри играе кулминационна роля... това да се започне всичко отначало,от завръската на сериала е нещо наистина шокиращо за зрителя и го изтрелва нагоре.

Убийството си беше направено наистина много добре и с основание мисля,че може всяка една от тях да ги грезе съвестта... при Катрин не беше такова положението чак(макар,че пак го прикриха)  Rolling Eyes

# 473
Извинявам се за последователните постове,но САМО аз ли искам да видя свадба този сезон?Много ми се искаше между Чък и Бри да има свадба...

# 474
А всъщност с кмета екс-съпруг на Габи какво стана? Последно с тяхна помощ ли умря?

Карлос и Виктор се бореха пред къщата по време на торнадото.Карлос го повали на земята и тръгна към къщата.Виктор се изправи с една тръба в ръката да го удари,но в този момент един кол от оградата се заби в него и умря.А Карлос го удари някакъв предмет и си загуби зрението

Извинявам се за последователните постове,но САМО аз ли искам да видя свадба този сезон?Много ми се искаше между Чък и Бри да има свадба...

и аз исках така да стане,даже си мислех че Бри няма да послуша Габи , имайки предвид че Чък е полицай ще му сподели за да може да  помогне

# 475
  • Враца
бе и аз им се чудя, за толкова сезони не можаха ли да спретнат някаква фабула, несвързана с убийство.
всеки, който дойде на уистерия лейн, е замесен в  убийство, от което се крие, и съпругите все някой трепят Crossing Arms
можеше някой банков обир да измислят, нещо друго... в наказателния кодекс има доста престъпления  Laughing

# 476
  • София
Пък аз си мислех, че онази монахиня, с която Габи говори като беше в родния си град, вместо да я загризе съвестта, се е обадила на Алехандро, че Габи рови наоколо (а можеха да я ползват при евентиуален процес, че Габи и е казвала за гадостите на Алехандро). Защото иначе откъде е разбрал - и въобще това с новото му семейство, много неизвестни станаха. Той нали уж се води умрял, пък сега изведнъж изчезнал...много недомислици.
Но също така можеха да измислят някаква версия, в която слагат пистолета в ръката на Алехандро все едно е бил въоръжен и тогава си е съвсем законна самозащита...даже със свидетели един куп, включително и ченге. Но в такива моменти едва ли някой има време да помисли трезво (не знам де, не ми се е случвало  Joy). Но определено можеха да се измъкнат - просто трябва да има някаква драма, за да се развиват отношенията им, както казва mirsela.

Палечка89, много си права!

# 477
И аз като всички съм съгласна с Палечка  Simple Smile Мисля,че всичко се върти около това писмо,така и не се разбра през всичките сезони кой го е изпратил и сега ще разберем в последния.Мисля,че финалът ще изненада всички ни  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 478
  • София
За първото писмо, до Мери Алис се знае, не знаем самоз а второто.

# 479
Тогава нещо съм пропуснала.на 100 % ли е сигурно,че сестрата на онази с отрязаните пръсти,май Фелиша и беше името,е изпратила писмото?Защото аз останах с впечателнието,че се предположи,че е тя,но не на 100 %.

Общи условия

Активация на акаунт