Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 624
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
а някой знае ли колко епизода ще бъде този сезон?

# 496
Предполагам,че ще бъде 23-24  Peace

# 497
Епизода от замунда -> http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=287000&hit=1

Води се като промо за следващият епизод -> http://www.youtube.com/watch?v=Odomo4F_278

# 498
СПОЙЛЕРИ: 8-9 "Практика заедно", 4 декември

Сюзън, Линет и Габриел се наричат ​​индивидуално от Чък, за да бъде разпитан за изчезването Алехандро.

Бри живот спирали в отчаяние, когато нейните приятели я изостави, тъй като те я обвинявам за техните текущи проблеми. Бри се напива в един бар, след това разливи подробности за миналото и настоящето си проблеми до 3 жени на бара.

Габриел е отчаяно да достигне Карлос, който отиде до клиниката.

Lynette пита полза на Том, но тя може да съсипе връзката му с Джейн.

Сюзън има един шанс за цял живот, за да се превърне в истински художник. Ще тя предприема оферта? Лесли Джордан се завръща като Феликс Бергман.

Тъй като епизод се обръща към своя край, пуста Бри се озовава в един мотел стая с бутилка вино и пистолет.

Декември 11 предотвратени от Чарли и шоколадовата фабрика

18 декември, предотвратени от Дядо Коледа 3

80-10 "Какво да се обсъжда стар приятел" януари 2012 г.

Габриел не може да намери Карлос, тя е шокирана от това, което тя вижда по телевизионните новини. Някой е умрял. . . и това е серия от редовни.

Една от жените се опитва да остави в кабината, но мъжът се опитва да я спре да отиде.

8-11 януари 2012 г.

Габриел отговаря на семейството, Алехандро оставили след себе си, те в крайна сметка напомня Gaby на собственото си минало с Алехандро.

Една от жените се въвежда човек в един бар, и прехвръкват искри между двамата, което ще доведе тя да направи нещо, тя никога не е направено с мъж преди. Но по-късно, тя научава нещо изненадващо за него.

Бен е среща със заем акула, когато той е прекъснат от Майк.

Февруари 5 Super Bowl неделя, а не нов епизод

Февруари 26, предотвратени от присъждането на наградите на Американската филмова академия

8 -? Май 2012 Series финал

Финалът може да скочи напред години / десетилетия, за да покаже бъдещето на Wisteria Lane.

От друг сайт: Да Заедно

Когато Чък призовава Габриел, Сюзън и Линет индивидуално за разпит за изчезването - и възможно убийство - на Алехандро, подбуждане на паника, и животът на Бри започва да излезе в отчаяние, когато нейните приятели я изостави след като те я обвиняват за укорява Бога, Чък и карайки го подтикне да вземе от отмъщението си върху тях. Междувременно Линет пита полза на Том, че може да съсипе връзката му с Джейн (гост-звезда Андреа Паркър), и Сюзън е веднъж в живота предложение да стане истински художник.

Още.......

# 499
Много глупава постъпка на Сюзън.Всъщност да си призная никога не ми е харесвала.И Чък не ми харесва,не го искам за съпруг на Бри. Mr. Green
Ако Бри ще се жени,нека да е за младия дето живееше с него миналия сезон.Него го обичашепък и той беше влюбен в нея.
Палечка,права си. PeaceТака както си го написала сякаш сме гледали някакво абсолютно крими Mr. Green

# 500
Изобщо не ми хареса епизода! Гледах го на няколко пъти. Доста ми е изкуствено вече всичко. Пак ме заболя сърцето за Линет обаче  Confused

# 501
Много ме хвана яд че всички се разсърдиха на Бри, вместо на Сюзън.

# 502
Много шашав (както казва баба) сериал!  Laughing

Бри изпрати мъжа си Орсън в затвора преди няколко сезона, защото не понасяла мисълта че е престъпник, пък сега прикрива чуждия мъж!  newsm78

Сюзън трябваше да я махнат още във втори сезон!  ooooh!

# 503
Някой дали може да помогне със субтитри на английски (за всеки случай, че съм си малко глухарче  Blush ). Обикновено http://www.tvsubtitles.net/tvshow-29-8.html ги качват дори преди да е излязла серията, но сега ги няма...

Много шашав (както казва баба) сериал!  Laughing

Бри изпрати мъжа си Орсън в затвора преди няколко сезона, защото не понасяла мисълта че е престъпник, пък сега прикрива чуждия мъж!  newsm78

Сюзън трябваше да я махнат още във втори сезон!  ooooh!

Шашав ами! Затова го харесваме  Laughing За Бри - може би е "порастнала", стъпила е на земята, а не в идеалистичния свят, в който живееше. А и нищо чудно да държи повече на приятелката си и нейното щастие и сигурност, отколкото на свободата на мъжа си (и то втори...  Mr. Green ) Сюзън във втори-трети сезон още се ядваше. Поне на мен ми допадаше налудничавостта й тогава.  

# 504
  • Ню Йорк

Сюзън трябваше да я махнат още във втори сезон!  ooooh!

Ееее недей така, как ще махат Сюзън?! Тя е култов персонаж и без нея не върви сериала.

В замундата пак детската градина хленчи за субтитри, както винаги  ooooh! Субтитри ще има от DMCA-removal-from-Google , може да проверявате там малко по-късно Wink

# 505
Да,как ще махнат Сюзън?  Mr. Green Тя е супер забавен персонаж и непохватността й ме кара да се смея до сълзи.За жалост от седми сезон вече изгасна...и едва ли ще видим старата Сюзън . . . за което страшно много ме е яд и ми е мъчно  Sad Шести сезон ми е любим,защото показват във всяко едно семейство семейният уют - Габи с децата,Анна и Карлос;Сюзън - Джули ,Мджей,Майк; Бри - Андрю,Орсън / и това че имаше тогава още бизнеса си/ ; Линет с децата си . . . Тогава и Катрин беше в каста;Анджи,която допринасяше свежест в сериала . . . всичко беше супер цветущо...

Силно се надявам Сюзън да се отдръпне от учителя и да поеме в друга посока . . .

# 506
Някой дали може да помогне със субтитри на английски (за всеки случай, че съм си малко глухарче  Blush ). Обикновено http://www.tvsubtitles.net/tvshow-29-8.html ги качват дори преди да е излязла серията, но сега ги няма...

Качиха  английски субтитри тъкмо навреме - изчакаха да се изкъпя, народът да легне и... show time!  Flutter

# 507
  • София
Някой дали може да помогне със субтитри на английски (за всеки случай, че съм си малко глухарче  Blush ). Обикновено http://www.tvsubtitles.net/tvshow-29-8.html ги качват дори преди да е излязла серията, но сега ги няма...

Качиха  английски субтитри тъкмо навреме - изчакаха да се изкъпя, народът да легне и... show time!  Flutter

Тъкмо мислех да си лягам... Naughty Wink

# 508

PePPy1993, какви са тия спойлери?! Спокойно можеше да не ги слагаш в бяло - то хич нищо не се разбира.  Laughing  Очевидно са преведени с google translate или нещо подобно, но поне да беше сложен линк към оригиналния текст, за тези, които не владеем гугълски език.  Mr. Green

# 509
Поне да беше сложен линк към оригиналния текст, за тези, които не владеем гугълски език.  Mr. Green

Joy Ха-ха-ха не се е родил този, който да разбере какво има предвид гугъл-транслейт  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт