Бира не знаех, че не трябва да пия, някой тук писа, аз и не обичам, пия наистина насила, защото забелязах, че и от нея се увеличава кърмата.
далеч съм от мисълта, че е искала съзнателно да те обиди, разбира се, но това не я пък оправдава 3-4 месечно успешно кърмене да смята, че не сработва. Ама си права, че наистина читав лекар трудно се улучва...и нашата е един голям компромис...
)) 

ми такава е женската ни орис, какво да се прави
Белата и сега е русичка, но бебешката и косица беше като старо злато - едва към втората годинка се усмелих да отрежа първите и къдрици, но не ми даваше сърце да ги хвърля на боклука - направо го усещах като светотатство...
...знаеш колко трудно е понякога - как подскачаш при всяко звънене на телефона и поглеждаш часовника през минута...и тогава си толкова благодарен някой да ти каже добра дума...
Добре, че вече си знам та нося резервни дрешки. Налагаше се да чакаме 10 минути та си викам, ааа не " шъ съ сменяме"
сложих го на кенгурото върху седалка и набърза ръка я свършихме таз работа - бяхме голяма атракция 

За голяма радост обаче, почти безболезнено си дойдоха гостите...ако отново започнат да идват със същите болки, както преди, веднага ще забременея...Честно, по-малко ме болеше като раждах, отколкото когато ми идваше преди... 

. Използвахме един от последните топли дни да кръстосваме улиците 

, представих си как сменяте памперса и всички ви гледат 

Не съм сигурна още дали Марти това се опитва да прави,но от няколко дена краката са му все в ръцете...но определено не може да го закара до устата..май се упражнява още,а си и отваря устата като крачето се приближи.
Баща му искаше да го хвърлим на стадиона на Локо Пд,ама се замисля вече (обработих го
Айде то ако ревне гушкат и той се разсейва за момента,ама после мен кво ме чака в нас аз си знам....ненаспало се зверче,което иска,но въпреки усилията си не може да заспи..ужас! Подозирам,че баба му само го чака да си отвори едното око и почва да му говори,а той понякога се събужда ненаспал се и му трябва малко люшкане,за да си доспи,ама НЕ....почват да го мъчат да се усмихва и да говори.И най-мразя като почнат да ми се оправдават после как едва ли не ВСИЧКО възможно са направили,ама той не искал да спи още.А като повтарям всеки път като го взимат как трябва да спи,колко трябва минимум да спи,как като се събуди да го приспят пак....се сърдят,че само указания давам,ама накрая пак същото!По едно време дори имаше коментар,че едва ли не те само заспал го виждали и щял да им забрави физиономиите(разхождат го само вечер към 6ч до към 7:30ч,точно когато си зима дрямката,през деня работят). 
Но тениската ми, там, където се опира в бебето, беше вир вода.

и на мен ми се струваше гадно, но пък сърце не ми даде да ги изхвърля. 3 си имам, все такива опикани 
Препоръчани теми