Коледна томбола - Гоблени

• 37 733
  • 875
  •   1
Отговори
# 675
Щото срокът беше обявен до 15-и  Mr. Green
Но може да има причина, де.

# 676
Айдеееее тичам до вкъщи! Имам си подарък!!!!!  Joy smile3508 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 разбрах само, че е от Стражица, бързам подробностите следобед!

Днес е супер ден и за сега май е с най много подаръци - ухааааа и аз имам подарък!!!!  Hug

# 677
  • Поморие
Момичета, страхотни подаръци сте получили. Hug Пожелавам много приятни мигове с любимото хоби. Аз тази година пропуснах тази хубава емоция, но при следваща томбола ще се включа.

# 678
  • София
Сисак, Инатче, невероятни са! С много, много здраве да си ги избоцкате Hug lille kanin , моите адмирации за избора и за старанието, което си вложила   bouquet

Скорпион, ако е този гоблен, който си мисля - да, завиждам ти (благородно, разбира се  WinkHug

Делфинче, тичай, чакаме те със снимки!

И аз подкрепям Нелито, че тази година подаръците са повече от прекрасни  Peace

Задължително показвайте етапчета  Hug

# 679
Аз имам етапче от престилката, ама хайде като я завърша да покажа Simple Smile

# 680
Много са хубави подаръци на всички!
Сега аз пък се притеснявам моя е много по скромен...  newsm78 Embarassed
Охх, и аз така  newsm78  Rolling Eyes
 Следя си пратката постоянно и започнах да се ядосвам, за 5 дена е стигнала само до София, дано тамошните пощи са по-бързи от нашите. Ще си поизтормозя другарчето от чакане,дано само да си заслужава. Вкъщи всеки стиска всичките си палци Simple Smile
 Поздравления на получилите вече!!!

# 681
Честито и на днешнозарадваните!  Laughing   bouquet

Мислите ли, че е добра идея в началото на следващите томболи всеки да си представи ушитите изненади от предходната такава?
Просто за стимул и красота!  Heart Eyes
Сетих се тези дни, след като завърших моята и ми се иска да се похваля навсякъде с нея!  Mr. Green

# 682
Аз мисля, че всички, които сме ги завършили, сме се похвалили в другата тема Simple Smile
Аз освен да се похваля с рамкиране, че още си го държа в гардероба сезончето  Simple Smile

# 683
  • Балчик
аз си имам покана за пакет в пощата  Heart Eyes най-пос;е ще ме огрее и мен  Mr. Green

Ще чакам отзиви. Дано ти хареса.  Praynig

Много са хубави подаръци на всички!
Сега аз пък се притеснявам моя е много по скромен...  newsm78 Embarassed
Охх, и аз така  newsm78  Rolling Eyes
 Следя си пратката постоянно и започнах да се ядосвам, за 5 дена е стигнала само до София, дано тамошните пощи са по-бързи от нашите. Ще си поизтормозя другарчето от чакане,дано само да си заслужава. Вкъщи всеки стиска всичките си палци Simple Smile
 Поздравления на получилите вече!!!

Тони, не се шашкай, само до София се вижда проследяването. Тя може и да е вече в другата държава, но ти не го виждаш. Нашето велико българско проследяване не важи за чужбина. Толкова ли е сложно да сме като другите не знам? Аз например вече писах ,ч е следя пратка от Германия и виждам подробно всеки неин етап, а за пратката на Дж-то- още си я виждам в София в сайта на бг пощи Simple Smile.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 16:13 от Джемма

# 684
Аз мисля, че всички, които сме ги завършили, сме се похвалили в другата тема Simple Smile
...

Така си е!  Grinning

Пак коментирате пощите...Деси, аз все още чакам!  Rolling Eyes Ще се отчета кога е пристигнало!  Wink

# 685
  • София
Пак коментирате пощите...Деси, аз все още чакам!  Rolling Eyes Ще се отчета кога е пристигнало!  Wink

Чакам  Wink Всъщност, идея си нямам за колко време трябва да пристигне  newsm78

# 686
И аз ще ги изкоментирам пощите с една благословия  Mr. Green Току-що пуснах на едно чужбинско другарче и няма да ви казвам как зяпнах от изненада като чух колко искат за изпращането Simple Smile Ако не беше толкова силно желанието ми да зарадвам някого от все сърце, щяха да ме изгубят като клиент  Mr. Green

# 687
  • Балчик
И аз ще ги изкоментирам пощите с една благословия  Mr. Green Току-що пуснах на едно чужбинско другарче и няма да ви казвам как зяпнах от изненада като чух колко искат за изпращането Simple Smile Ако не беше толкова силно желанието ми да зарадвам някого от все сърце, щяха да ме изгубят като клиент  Mr. Green

Да, аз затова не успях да сложа още дреболийки към подаръчето си, да ме извини другарчето. Бях ограничена заради теглото. И вече и се свива сърцето, че не пише- дано не е разочарована.

# 688
Eххх голяма радост Joy Party  newsm44
Вие какво си помислихте "Къде се дяна това делфинче, да не отплува на някъде"
О да плувах в морето на насладата, топлината и радостта - цял следобед!
Много много благодаря sissak
https://plus.google.com/u/0/photos/103733889986564737250/albums/ … 86034572348760865

Имам си толкова прекрасни подаръци: гобленчето е страхотно, естествено мъжа ми веднага му светнаха очите! Вече ще му оформям рибарски кът вкъщи - няма накъде! А чорапчето ммммм прелест - с везането ще се справя ама за сглобяването и оформянето ще ми трябва помощ! Леко съм объркала моя дядо Коледа, все още нямам дечица мила, уших си 3те ангелчета, но все още чакам своята "точица". Имам си племенник Данчо и от преди 1 месец и малкия Митко. Естествено за тях ще е влакчето  newsm10
Изпълнена съм с толкова много радост и щастие, усмивки и топлина
Благодаря първо на sissak за прекрасния подарък - наистина ми хареса всичко, избран е от сърце  Hug
Благодаря на Дж-то за организацията и на всички вас, че ви има и ме радвате всеки ден с нови и нови красоти, прекрасните подаръци, които сте изпратили или получили. Тази седмица е изпълнена с много Коледно настроение и празничност. Дано всичко е наред и съвсем скоро всички да си получите подаръчетата за де се радвате и вие като мен, и ние на вашите подаръци.  Party

Вчера когато моята жертвичка получи подаръка си бях толкова щастлива, че всичко е наред, че и харесва и е така  доволна, та си мислех "няма по голямо щастие от това да подаряваш радост и усмивка"   bouquet
 Thinking newsm78 Но да си призная днес бях още по-щастлива, защото и за мен някой SISSAK  е положил старание, вложил е сърце и ми е изпратил прекрасни изненади!
Томболата си струва във всяко едно отношение! Хайде да идва по-скоро новата година и да се гласим за пролетната Великденска томбола! Целувам ви всички и отивам да си плувам .... блажено  love001!

# 689
  • край Дунав
http://skorpions.snimka.bg/tapestries/2011-godina.566068.25840836
Хоп!  Hug  Подаръка ми!!! Grinning    bouquet
Щях да забравя нещо, което все да напиша и така си остава до следващия път-дайте да си пишем и телефоните, когато даваме адреса на "разпределителката", защото в спедиторските фирми ги искат за по-сигурно .Така ще ни е по-лесно, когато получаваме и няма да се налага да чакаме куриера у дома.Какво мислите по този въпрос  newsm78

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 22:48 от skorpion

Общи условия

Активация на акаунт