Коледна томбола - Гоблени

• 37 664
  • 875
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Напротив, ще разнищваме!  Naughty
Не може някои да се притесняват, че поръчката им закъснява или да сменят подаръка в последната секунда, защото са дали поръчка, но нещо се е объркало по пътя и да треперят, дали ще се вместят в сроковете и ще зарадват другарчето навреме, а пък други да чакат (по неизвестна причина) да минат всички срокове и чак тогава да се сетят да пратят  Naughty

Нищо лично към никого, но просто не е коректно  Peace

# 841
  • Враца
А най-гадното е,че другарчетата ни  си нямат все още подаръче...много мъчно ми става.гледат  другите, че вече шият.... а те чакат ли ... чакат..Е не е честно така...  Naughty

# 842
  • Атлантис, Галактика Пегас
Смятам че не е коректно, след като спомената дата на изпращане окончателна, демек срока е ДО, да се праща след 15.12.11. Освен много уважителна причина не бива да се бавят пращания.
Да изчакаме да разберем защо са забавени пращания. Може и да е имало причини.

# 843
http://www.econt.com/2011/12/holidays11/

http://www.speedy.bg/begin.php?pID=32&nID=57

Поне куриерите са с ясно работно време, номера за проследяване, телефони за връзка. Би могло всичко да се провери навреме.

Весели празници, момичета!   Hug

# 844
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
подаръкът, който е пратила мишлето си седи в офиса на еконт, според куриера
22.12.2011 16:31  Приета в офис София Дружба 1
....

явно е проверено, поне това  Hug

# 845
  • София
Здравейте, Весела Коледа на всички. Пожелавам Ви много здраве и късмет.  bouquet
Аз моя подарък го пратих на 20.12( като идеята беше да го получи точно преди Коледа и то при положение, че сме от един и същи град), а на 21.12 другарчето каза, че го е получила, а също ми потвърдиха и от куриерската фирма, че са го доставили, защото шефовете ги виждам всеки ден. Започвам обаче да се притеснявам, защото другарчето не качи снимки и явно съм я разочаровала, а съм го приготвила и изпратила с голям трепет и желание, даже по-голямото дете има участие в подаръка, но няма значение с нетърпение ще чакам следващата томбола.Всички подаръци са страхотни. Аз моя подарък от Kordelia си го харесвам страшно много и само да си завърша сегашния гоблен започвам подарения от нея.
Весела Коледа и хубава вечер

# 846

ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА!!!

# 847
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!  Hug
и да се похваля с подаръците от Гуди и Надето   bouquet

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 10:18 от Дж-то

# 848
  • София
Весела Коледа на всички:)
Аз може да не участвам в томболата,а ма да се похваля с 2 подаръка Simple Smile)
от Дж-то
и от Сис
Mного ви благодаря момичета - прекрасни сте  Hug

# 849
  • БЪЛГАРИЯ
     Честито Рождество Христово! Да сте щастливи, здрави и успешни във всичко! Мирни да са домовете ви и богати душите ви!

Чудни подаръци! Мога да кажа, че всеки един от тях изживявах като лична емоция! Очаквам и резултатите (готовите!) с нетърпение!

# 850
Днес се рових пак в сайта на нашите пощи и установих случайно, че при проследяване на пратка там, където се появява надпис, че е вече в чувал  Simple Smile , има възможност да се избере държавата, за която е изпратен пакета и там излиза информация кога е пристигнал.
Ииии, lille kanin, разбрах, че на 23.12. в 05:37 PM, твоето подаръче е пристигнало в държавата, в която си. Предполагам, че ще ти го доставят съвсем скоро, в зависимост от почивните дни при вас. Поне знам, че не се е загубило Simple Smile
Ето тук http://www.track-trace.com/ въведох номерчето в полето срещу Post/EMS(with USPS). Това може да е полезно за следващата томбола, за който изпраща в чужбина.

# 851
 ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички! Пожелавам  мн здраве и хубави мигове, сбъднати желания и пожелания и за всеки поне по едно коледно чудо  Hug!
 Дойде и моят ред да се похваля с получен подарък. Благодаря на ЛИЛИ 2024   bouquet Успях до го взема Вчера и имах намерение да го отворя вечерта с другите подаръци, но не издържах Simple Smile Толкова много се зарадвах,че дойде,усилията траяха 10мин...

Ето снимки : http://1tony1.snimka.bg/other/tombola.642953.25923323

Всичко мн ми харесва! Бях си решила като приключа със започнатите неща да ушия коне.Нали всяка къща трябвало да си има по един,носело  щастие на дома. Така че, ми дойде тъкмо Simple Smile  Благодаря и пак !!!

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 21:17 от *TONY*

# 852
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Дойде и моят ред да се похваля с получен подарък. ...

Party Party Party

остава и последния да си го вземе  Hug

# 853
Еминав, подаръка е просто прекрасен   bouquet Heart Eyes . Извинявам се че не качих снимки по рано, но нямах достъп до компютъра. А ето ги и тях:
Прекрасно опакования подарък

картичката

кокалчета за конците

една много хубава свещичка с дядо Коледа,която едвам успях да измъкна от пръстчетата на детето, преди да стане на сол Simple Smile

сладки, които се изядоха буквално за минута- две Simple Smile

и наkрая, но не на последно място страхотен гоблен, който нямам търпение да ушия

И да ви попитам момичета, днес шиете ли?

# 854
Шием: и днес и вчера и оня ден, както и утре, вдругиден и по-вдруги ден.
Както писах в другата тема, суеверията са тръгнали от чисто практични причини, които много често днес вече не са актуални. Почивай си както си искаш, не мисля, че някой ще ти се разсърди затова! Или че по кравата ще се появят бели петна... Joy

Общи условия

Активация на акаунт