Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 091
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Няма да има следваща възможност.

Ще взема наистина да отида на място, но щом досега не са ми се обадили, мисля че не съм одобрена заради работата си.

# 166
Miriel , за какво няма да има следваща възможност? Няма да има продължение на програмата "Аз мога повече " или какво?

# 167
  • Разпиляна във въображението
Miriel , за какво няма да има следваща възможност? Няма да има продължение на програмата "Аз мога повече " или какво?

Да. Доколкото знам това е краят на тези програми.

# 168

Мдааа, те затова и толкова запрепускаха с одобряването на кандидатите - последният срок за завършване на обучението е 30.06.2012г, и толкова... Даже самия срок за обучение са го съкратили доста...

# 169

Мдааа, те затова и толкова запрепускаха с одобряването на кандидатите - последният срок за завършване на обучението е 30.06.2012г, и толкова... Даже самия срок за обучение са го съкратили доста...

Запетайка, сигурна ли си в срока 30.06 - защото на мен от БТ ми казаха, че сроковете за обученията по АЗ МОГА са 30.06.2012, а по АЗ МОГА ПОВЕЧЕ - 30.10.2012.

Сега ще се рова да търся или ще питам директно в Агенция по заетостта.

# 170

Запетайка, сигурна ли си в срока 30.06 - защото на мен от БТ ми казаха, че сроковете за обученията по АЗ МОГА са 30.06.2012, а по АЗ МОГА ПОВЕЧЕ - 30.10.2012.

Сега ще се рова да търся или ще питам директно в Агенция по заетостта.

Това, което знам със сигурност е, че на уведомлението ми по ПК от Аз мога повече пише 30.06.2012г.
На уведомлението ми по КК от Аз мога  пишеше също 30.06.2012г. ,

като се има предвид, че КК е 300 часа, а ПК е 960...

Нека кажат у други, които вече са взели уведомленията си, но съм почти напълно сигурна...

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 16:45 от Zapetaika_

# 171
  • в сърцата на трима мъже...
Записах се в Евроалианс /Ст.Загора/.Препоръча ми ги позната, която е завършила вече обучението. Най-любезни и отзивчиви са там, имат няколко варианта и може да се избира . Ще имат и групи от ниво В1, което е страхотно!!! Успех на всички в търсенето на ДО!

# 172
Здравейте,
И на моето уведомление крайният срок по "Аз мога повече" е 30.06.2012г.
Аз си избрах школа за английския от по-високо от 1 ниво-довечера ще разбера точно от кое-Алианса.Момичето тук в Стара Загора е много любезно и обяснява много добре.Дори ми обясни,че ако срещна затруднения мога и допълнителни безплатни консултации да ползвам-примерно половин час преди началото на курса,ако имам нещо за доизясняване.
Днес отивам да се записвам.А и часовете са ми удобни-понеделник,сряда и петък от 18 до 20:50.Моята колежка също ще почва там английския,но от първо ниво.Стискам палци на всички...

# 173
В Пловдив нещата вървят май доста бавно - имате ли нова информация , докъде са я докарали?

# 174
Днес записах графичен дизайн във ФТНС. Групата започва на 8 ноември, надявам се дотогава да се съберат достатъчно хора.
Около 400 часа теория на място и около 500 часа дистанционно. Теорията е от 18 до 20:50 часа вечер, първоначално ще бъде 2 пъти седмично, после ще сгъстят програмата.

# 175
  • София
Здравейте,
да разкажа какво се случи днес във бюрото по трудя Възраждане.
Отивам аз да питам дали съм одобрена и до кой номер са стигнали.От там се почна едно крещене, викане, защо идвам след като щели да се обаждат, че от такива като мене които идват на крак те не могат да си свършат работата.
Но аз не си замълчах. Казах им че след като има толкова много хора, на които не са се обадили че парите по програмата "аз мога " са свършили и трябва да се запишат на ново, едва ли може да се разчита на тях.
От там се почна пак крещене, че трябва да донеса всички видове дипломи, средно, висше.И аз пак ги попитах - вие кога щяхте да ми го кажете, защо не ми го казахте миналата година когато съм подала??? Е не получих отговор, крещене продължи.

Успех на всички с Българските институции.  Peace

# 176
Здравейте,
Отивам аз да питам дали съм одобрена и до кой номер са стигнали.От там се почна едно крещене, викане, защо идвам след като щели да се обаждат, че от такива като мене които идват на крак те не могат да си свършат работата.
Но аз не си замълчах. Казах им че след като има толкова много хора, на които не са се обадили че парите по програмата "аз мога " са свършили и трябва да се запишат на ново, едва ли може да се разчита на тях.
От там се почна пак крещене, че трябва да донеса всички видове дипломи, средно, висше.И аз пак ги попитах - вие кога щяхте да ми го кажете, защо не ми го казахте миналата година когато съм подала??? Е не получих отговор, крещене продължи.

Успех на всички с Българските институции.  Peace

Хм... че те бяха много любезни, когато ходих аз.... Не че се изненадвам...

# 177
Аз с моя номер 1590 от Стара Загора започвам да се отчайвам вече.
Особено след като разбрах за тази мижава квота от 400 ваучера... Sad
това не бях го чувала.може ли малко инфо- квотата е за град, ?? само за езици.. или .. ???

# 178
  • Стара Загора
Аз с моя номер 1590 от Стара Загора започвам да се отчайвам вече.
Особено след като разбрах за тази мижава квота от 400 ваучера... Sad
това не бях го чувала.може ли малко инфо- квотата е за град, ?? само за езици.. или .. ???
До колкото разбрах, за всичко, и за ПК, и за КК.
Най-вероятно за Варна е повече...

# 179
  • в града на вечния купон
Здравейте,

Успех на всички с Българските институции.  Peace

подай си оплакване...........
закостенели лелки  ни се качват по главата, защо ни иска да говориш с началника на БТ и да го питаш това нормално отношение ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт