Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 083
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • в света на неограничените измерения
Да се запиша и аз.

В момента уча немски език в Кабината по програмата "Аз мога"
Доволна съм. Спестява ми излишно време и да се чудя всеки път къде да паркирам.
Не мисля, че език не се учи онлайн, каквото мнение имаше споделено в началото на
темата. Зависи си от човека.
Подала съм по програмата "Аз мога повече" за ПК.  Не съм от първите номера, така че съм спокойна. Вероятно ще стане по-нататък. Аз не бързам, имам да довършвам още от немския език.

# 181
Не мога да повярвам просто, в Стара Загора стигнали до 333 номер, а във Варна не са стигнали до 140, защото имам инфо, че не са се обадили на този номер. Нашите продължават с излъгациите. А за списъците изрично ми казаха на мен, че няма да има.

# 182
Не се притеснявай , Пловдив е по назад  Twisted Evil

# 183
  • Пловдив
Veni-b,до къде са в  Пловдив?
Смених си телефонния номер и  още не съм ги уведомила?

# 184
Да се запиша и аз.

В момента уча немски език в Кабината по програмата "Аз мога"
Доволна съм. Спестява ми излишно време и да се чудя всеки път къде да паркирам.
Не мисля, че език не се учи онлайн, каквото мнение имаше споделено в началото на
темата. Зависи си от човека.
Подала съм по програмата "Аз мога повече" за ПК.  Не съм от първите номера, така че съм спокойна. Вероятно ще стане по-нататък. Аз не бързам, имам да довършвам още от немския език.

Всъщност, нямаш много време, ако те одобрят по ПК - трябва да завършиш до юни 2012, така че колкото по-късно, толкова по-малко време и повече препускане. Аз сега карам КК, на средата на второто ниво съм, но в края на октомври предстои да започна и ПК, което по план продължава 6-7 месеца. Добре, че е дистанционно, че няма да се ангажирам с присъствие, иначе КК си го карам два пъти седмично след работа до 9ч...

# 185
Запетайка, как още няма да си приключила КК, а ще започваш ПК?  Thinking
Получи ли си уведомлението за ПК, че си сигурна , че започваш?

# 186
Запетайка, как още няма да си приключила КК, а ще започваш ПК?  Thinking
Получи ли си уведомлението за ПК, че си сигурна , че започваш?

Явно са попроменили правилата, притиснати от сроковете за приключване на програмата. Досега дори нямаше право да подадеш документи едновременно за ПК и КК, но се оказа, че сега можело... Да, взех си уведомлението, намерих си ДО, определиха ми дата... Предстои тази седмица да си взема ваучера и да ме запишат... Реално, с тези срокове, хората, които като мен карат сега КК и ще го приключат в първите месеци на 2012г, няма да могат да се възползват от възможността да карат и ПК. Затова малко попретупват изискванията и така...

# 187
Да те разбирам ли правилно, че ще ги караш едновременно?
Това за кой град важи?
Аз съм одобрена и за КК и за ПК...да ги мятам едновременно....Simple Smile

# 188
Да те разбирам ли правилно, че ще ги караш едновременно?
Това за кой град важи?
Аз съм одобрена и за КК и за ПК...да ги мятам едновременно....Simple Smile

Да, донякъде, така става - но едното е дистанционно, така че не ме ангажира с присъствие. Предполагам, че важи за всички градове... Аз съм в София... Мятай ги, само че, може би не е добра идея да разгласяваш в БТ, че в момента караш КК... знаеш ли ги - май всеки си е със собствени наредби...

По принцип, те са длъжни да са проверили при разглеждането на документите, дали в момента караш някакъв курс по програмата... И щом са ми дали уведомлението, значи не е било проблем...

# 189
Ясно, аз сега карам КК.
Ако ми се обадят за уверение за ПК, невинно отивам...и моите са дистанционно....
Лошото е, че сме малък град и може да се сетят...
Но ще чакам обаждане, одобрена съм за ПК, така или инъче...
Благодаря за инфото  bouquet

# 190
Ясно, аз сега карам КК.
Ако ми се обадят за уверение за ПК, невинно отивам...и моите са дистанционно....
Лошото е, че сме малък град и може да се сетят...
Но ще чакам обаждане, одобрена съм за ПК, така или инъче...
Благодаря за инфото  bouquet

Ама чакай, по принцип, щом си разбрала, че си одобрена, какво всъщност чакаш? Обадили са ти се да кажат, че си одобрена и сега чакаш второ обаждане? не разбирам точно...

# 191
Видях си името в списъка с одобрени за ПК...
Не са ми се обаждали за уведомлението още за него...
а преди 2 седмици си получих ваучера за КК...

# 192
Видях си името в списъка с одобрени за ПК...
Не са ми се обаждали за уведомлението още за него...
а преди 2 седмици си получих ваучера за КК...

Значи си ги заявила едновременно? Браво!
Ами в този случай изобщо няма да чакам - отивам и си го вземам, защото времето тече, а те и без това имат да звънят на куп хора...

Успех и с ученето, че си иска време...

# 193
Заявих ги през 2 седмици ...
Но в Шумен ги обработват бързо и КК го взех, а след 1 седмица излезе и другия списък с ПК...
Благодаря за пожеланието! Simple Smile

# 194
Има ли някой информация до кой номер са стигнали в БТ-Люлин /София/?

Общи условия

Активация на акаунт