Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 067
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,
чета че някъде са искали дипломи и за средно образование. Аз занесох само за висшето, понеже така ми казаха, а и не ме върнаха оттам. Но никой не ми е казал и не ми се е обадил. Това значи ли че няма да ме одобрят?

# 196
Здравейте,
чета че някъде са искали дипломи и за средно образование. Аз занесох само за висшето, понеже така ми казаха, а и не ме върнаха оттам. Но никой не ми е казал и не ми се е обадил. Това значи ли че няма да ме одобрят?

Дипломата за средно искат, след като са те одобрили и те викат за уведомлението. Не се притеснявай, пакетът с документи за кандидатстване включваше само дипломата за висше. Но приготви за всеки случай и приложението към дипломата за висше Simple Smile

# 197
  • София
благодаря много  Hug

# 198
  • Варна
Не мога да повярвам просто, в Стара Загора стигнали до 333 номер, а във Варна не са стигнали до 140, защото имам инфо, че не са се обадили на този номер. Нашите продължават с излъгациите. А за списъците изрично ми казаха на мен, че няма да има.

Нали на неодобрените не се обаждат? Thinking Защо мислиш, че не са стигнали до 140-ти номер?

# 199
В Пловдив искаха и дипломи за средно. Даже ме върнаха , защото носех само за висше,както си беше по описаните изисквания за необходими документи . Искаха и копие на страниците с изучаваните предмети.

# 200
Не мога да повярвам просто, в Стара Загора стигнали до 333 номер, а във Варна не са стигнали до 140, защото имам инфо, че не са се обадили на този номер. Нашите продължават с излъгациите. А за списъците изрично ми казаха на мен, че няма да има.

Нали на неодобрените не се обаждат? Thinking Защо мислиш, че не са стигнали до 140-ти номер?

Защото единствената причина да не се обаждат по принцип е ако не си на трудов договор. Останалото го уточняват като отидеш на място, т.е. дипломи и хорариуми. Пък имам и човек на 250ти номер, и на него не са се обадили, какс Simple Smile

# 201
Момичета, знаете ли до кой  номер са стигнали в БТ Сердика (Тимок 20)??

# 202
  • в града на вечния купон
не разчитайте някой да Ви се обади, ако сте одобрени отидете и сами си вземете уведомлението.....
то и без друго после докато си намерите доставчик и време няма.....

# 203
asheara , освен на трудов договор, кои други имат право да кандидатстват?

# 204
asheara , освен на трудов договор, кои други имат право да кандидатстват?

Вече е късно да се кандидатства.
Иначе, на трудов договор и не в сферата на държавната администрация.

# 205
не разчитайте някой да Ви се обади, ако сте одобрени отидете и сами си вземете уведомлението.....
то и без друго после докато си намерите доставчик и време няма.....

Напълно съм съгласна - отивайте направо в БТ и не си губете времето да чакате обаждане. Е, може някой служител да ви наругае, но пък какво толкова...  #2gunfire

# 206
не при всички е така, на мен ми се обадиха на мобилния, че съм одобрена, а на баща ми че не е одобрен, явно зависи от политиката на ДБТ  Peace

# 207
  • Стара Загора
A какви може да са причините да не одобрят някого?
Освен разбира се, това ако имаш същото или подобно образование, като КК или ПК, за което кандидатстваш...

# 208
A какви може да са причините да не одобрят някого?
Освен разбира се, това ако имаш същото или подобно образование, като КК или ПК, за което кандидатстваш...

Ами ако нямаш редовни осигуровки, например, или ако си в някоя от "забранените" сфери на работа, близки до държавната администрация...

# 209
  • в града на вечния купон
не при всички е така, на мен ми се обадиха на мобилния, че съм одобрена, а на баща ми че не е одобрен, явно зависи от политиката на ДБТ  Peace
ами ти си от щастливите.....
но като съвет -първото вижте в списъка дали сте одобрени, ако сте отивайте направо

и да ви наругаят голяма работа
трябва да се действа бързо, защото туко виж някой го сложили на Вашето място и после грешка #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт