Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 614
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
И аз се записвам да следя докъде стига одобрението. Нормално е в големите градове, където има повече заявления, да стават по-бавно обработването и одобрението.

Да ама като чета как са стигнали до 800 номер някъде ... преди малко се връщам от БТ ПЛОВДИВ на Чернишевски, списъци няма, казаха ми че са стигнали да 30 номер , аз съм 600 , казаха към края на месеца! ВАЖНО - ще се обадят на всеки който мине през комисията , независимо дали е одобрен или не , казаха че няма смисъл да ходим да проверяваме ! Тел за инфо няма !

# 46
veni-b, благодаря за инфото.

# 47
asheara, пиши като ти звъннат, аз съм над 1000 ама все пак Hug

# 48
veni-b, ти си номер 600, аз пък съм 1200,та да смятам кога ще ме огрее!

# 49
  • Разпиляна във въображението
Не, и в Плевен са започнали!
Вчера ми се обадиха, че съм одобрена (въпреки съмненията, тъй като английският ми се води 2ри език в средното - значи май наистина ако не ти е 1ви няма проблем - стискам палци на всички!) и утре, живот и здраве, ще отида да ми дадат Уведомлението! Аз подадох на 15.8. и съм от двуцифрените номера!
Иначе разбрах, че чакащи от септември 2010 са получили ваучери в началото на този септември и вече учат!

О, супер. Аз съм от трицифрените. 183. Може и да не ме огрее. Подадох на 17.08.

# 50
Здравейте,
и аз да се запиша в темичката.
Ако някой чуе нещо за Възраждане София - да се чувства свободен да сподели с нас  Laughing

# 51
Здравейте,
и аз да се запиша в темичката.
Ако някой чуе нещо за Възраждане София - да се чувства свободен да сподели с нас  Laughing

Какво да ти кажа за Възраждане? Днес ходих там, и вчера. Започнали са вече да звънят - лично видях списъка с имена и телефони, и отметките. Един господин има там, той ми прие документите тогава, той ме обслужи и днес. Приготви си копие от диплома за средно образование и копие от приложението към дипломата за висше. Ако си от първите номера, но не ти се чака обаждане, отиди на място и питай. Става за около половин час цялата обработка на документацията.

Не знам до кой номер са одобрили, аз бях 117. Ако имаш други въпроси, питай, може и на лични.

# 52
Аз съм от последните подали в Русе за език и чакам одобрение Simple Smile

# 53
Здравейте, знаете ли дали е възможно да избера част от професия, след като вече съм подала документи за професионално обучение? Притеснява ме краткия срок. И някой знае ли каква точно е разликата в учебните планове, специално за графичен дизайн?

# 54
  • Пловдив
Да ама като чета как са стигнали до 800 номер някъде ... преди малко се връщам от БТ ПЛОВДИВ на Чернишевски, списъци няма, казаха ми че са стигнали да 30 номер , аз съм 600 , казаха към края на месеца! ВАЖНО - ще се обадят на всеки който мине през комисията , независимо дали е одобрен или не , казаха че няма смисъл да ходим да проверяваме ! Тел за инфо няма !
Ооо, ама те много "бързи" на Чернишевски  ooooh! Whistling Crazy В някои бюра в София вече са до 800-я номер, наш'те тепърва се събуждат от зимен сън Tired С това темпо човек, подал в последните дни документи, няма шанс да изкара дори и елементарен компютърен курс, въпреки че ще получи ваучер от отпуснатите квоти Crossing Arms Хем скъсиха сроковете за приключване на курсовете, хем се мотаят и едва-едва преглеждат документите... типично по български... бюрокрация и мотаене... ooooh! ooooh! ooooh!

Иначе благодаря много на veni-b за инфото  bouquet Моят номер е към 900 и нещо си, така че има още доста да почакаме Mr. Green...

# 55
  • Бургас
Днес си взех уведомлението  Peace За Бургас става въпрос, бях 17-и номер. Жената каза, че одобрените са над 150, и на който могат звънят, надяват се, че хората сами ще ги потърсят  Whistling  Сега ще търся доставчик за английски език. Ако има някой друг, да свирка  Hug

# 56
Какво значи, че тази програма трябва да приключи до юни 2012? Тогава е краят на курсовете или краят на раздаване на ваучери?

# 57
Какво значи, че тази програма трябва да приключи до юни 2012? Тогава е краят на курсовете или краят на раздаване на ваучери?

краят на курсовете Sad аз с тоя 2хиляден номер и с това им темпо няма и до тогава да взема ваучер,ако изобщо ме одобрят.

# 58
Вместо запис в темата да попитам - някой подал в БТ Младост около 8-9 септември кои номера са раздавали приблизително тогава? Изгубих си входящия номер, а и нямам никакъв спомен какъв беше. Със сигурност беше четирицифрен, не започваше с 1, но дотам ми се простират спомените Blush

# 59
sparkling eyes,ми то и аз , като теб ! Mr. Green
И колко часа общо са езиковите курсове?

Общи условия

Активация на акаунт