Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 615
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София, България
ми аз само ще се запиша

# 61
Здравейте,и аз съм от подалите в началото документи,чакам одобрение за " посредник на трудовата борса". Оказа се,че във Варна и двете фирми доставчик са доста зле..и нямат представа дали ще организират подобно обучение. Някой знае ли какво се прави в такива случаи? Rolling Eyes

# 62
Вера, ако не си избереш доставчик няма да ти дадат ваучер, мисля такава беше практиката...ти кой входящ номер си?

# 63
Днес си взех уведомлението  Peace За Бургас става въпрос, бях 17-и номер. Жената каза, че одобрените са над 150, и на който могат звънят, надяват се, че хората сами ще ги потърсят  Whistling  Сега ще търся доставчик за английски език. Ако има някой друг, да свирка
   Аз съм от Бургас,ама с моя четирицифрен номер.........,майка ми се записа за англ.език Simple Smile

# 64
Здравейте, знаете ли дали е възможно да избера част от професия, след като вече съм подала документи за професионално обучение? Притеснява ме краткия срок. И някой знае ли каква точно е разликата в учебните планове, специално за графичен дизайн?
Аз питах при вземане на уведомлението, притеснявам се от същото - не може.

# 65
  • Бургас
Днес си взех уведомлението  Peace За Бургас става въпрос, бях 17-и номер. Жената каза, че одобрените са над 150, и на който могат звънят, надяват се, че хората сами ще ги потърсят  Whistling  Сега ще търся доставчик за английски език. Ако има някой друг, да свирка
   Аз съм от Бургас,ама с моя четирицифрен номер.........,майка ми се записа за англ.език Simple Smile

А при кой доставчик? Би ли споделила   bouquet

# 66
Запис от мен.
Някой има ли информация до къде са стигнали в БТ Люлин?

# 67
  • град Русе
Аз съм от последните подали в Русе за език и чакам одобрение Simple Smile
И аз така Simple Smile За къкъв език си подала документи?

# 68
  • София
Здравейте!

Искам да попитам в БТ Възраждане до кой номер са стигнали.Аз подадох в началото на септември.Стигнали ли са 1000? Моя номер е над 2000.По телефона не мога да свържа с тях.

# 69
Вместо запис в темата да попитам - някой подал в БТ Младост около 8-9 септември кои номера са раздавали приблизително тогава? Изгубих си входящия номер, а и нямам никакъв спомен какъв беше. Със сигурност беше четирицифрен, не започваше с 1, но дотам ми се простират спомените Blush

на 25.08 съм 2330, на 21.09 бяха около 4900

# 70
Здравейте.

Lalence, не можеш да си смениш на части от професията след като веднъж си подала... евентуално да пробваш при получаване на уведомлението? Ако могат да впишат части от професията, гледам, че на места дори самата професия са сменили, макар че във Варна много се съмнявам да се случи такова нещо (не знам къде си ти).
Графичния дизайн - вероятно има разлика в програмите на различните доставчици, но цялата професия е 960 часа, а частта - 600, можеш да изкараш например по 300 часа от 2 от софтуерните продукти, които преподават - на зависи доставчикът как си е разпределил програмата.

Само информативно за останалите - по програма "аз мога повече" дори е написано, че Д.О. може да изисква допълнителни суми за по-високо ниво. Това е практика още от "аз мога", но тогава не беше регламентирано. Виждала съм го само при ДО по езици, всъщност не е лишено от логика, понеже стойността на ваучера е такава, че изобщо не покрива стойността на обучението. По отношение на учебниците - изрично пише "оригинални учебници", а не ксерокопия. За учебни материали не дават допълнителни суми на ДО, т.е. в стойността на ваучера се очаква да влезе и цената на учебника, което е доста недомислено и не е особено реално.

# 71
и аз съм одобрена, в БТ Младост.
още не съм си взела ваучъра, за английски е, а и не съм търсила доставчик.

# 72

Пит кой номер си

# 73
Момичета, имате ли информация от БТ Сердика newsm78
Аз подадох края на август и все още чакам  Confused

Дали са започнали да се обаждат и до къде са стигнали?

# 74
  • в града на вечния купон
и аз съм одобрена, в БТ Младост.
още не съм си взела ваучъра, за английски е, а и не съм търсила доставчик.
звъняли ли са ти?

аз съм 365 номер, одобрена съм, но никой не звъни

днес или утре ще ходя

Общи условия

Активация на акаунт