Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 856
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,

Някой знае ли до кой номер са одобрени в БТ в Младост

Благодаря!

# 466
Днес си взех вече и ваучера  bowuu
...............

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 10:02 от elly76

# 467
  • в града на вечния купон
Днес си взех вече и ваучера  bowuu
За тези, които се притесняват, че няма да успеят да си изкарат целия курс, записвам, че е валиден   до 31.10.2112 г.
10 пъти писах, че до 31.10.2112 школите трябва да отчетат ваучера, а обучението на курсистите приключва до 30.06.2012-поне за сега е така.

Моля да не се дава подвеждаща информация.

# 468
Sorry, Радост Николова, май съм пропуснала това, извинявай  Embarassed премахнах го

# 469
  • На брега на реката
Това не означава, че обучението трябва да приключи до 31.10.2012 г. Програмния срок е до тогава, т.е. - доставчиците трябва да се отчитат до 31.10, а самата програма ще приключи в края на 2012 г. Поредното недообмислено безумие на АЗ  Rolling Eyes
Аз съм одобрена, ще уча Интериорен дизайн. За Русе да кажа - списъците до 700 номер ще бъдат изложени на 3-ти етаж.  Mr. Green

# 470
При мен се оформя проблем...
Получих си ваучера, свързах се с доставчик, разбрахме се, условията ме устройваха идеално, само се чакаха още няколко човека за сформиране на група. До тук добре, ама тези няколко човека още не са се появили. Ами ако не се появят? Нали имаше и срок по ваучера (ако не се лъжа едномесечен от връчването), в който трябва да си уредя нещата?! От фирмата ме успокояват, че си имали добрата практика с БТ и щели да ми удължат ваучера в очакване на необходимата бройка... Да, ама аз пак се питам - ами ако не се достигне тяхната желана бройка за обучаващи се? Какво правим тогава? Горим ли? И затова сега се питам дали мога ли да си изтегля ваучера от тази фирма и да отида при друг доставчик?

# 471
Инфо от ВАРНА. Днес моя приятелка е ходила да си вземе ваучера и е видяла в одобрените папки до номер 430. Честито на одобрените. Аз съм 457 и ще почакам още малко Wink

# 472
  • София
И аз се включавам да попитам дали някой вече е получил ваучер от БТ Младост и ако да, кой номер е? благодаря за информацията

# 473
  • София
А, и аз чакам някаква информация от БТ Сердика.
Ако са се обадили с одобрение наскоро на някого, моля да каже кога е станало и кой пореден номер е...

# 474
И аз се включавам да попитам дали някой вече е получил ваучер от БТ Младост и ако да, кой номер е? благодаря за информацията
има списъци в самото бюро с одобрените кандидати до номер 850.

# 475
Аз съм над номер 5000.С тази скорост....ще ми проверят документите ама за някоя друга програма

# 476
Инфо от ВАРНА. Днес моя приятелка е ходила да си вземе ваучера и е видяла в одобрените папки до номер 430. Честито на одобрените. Аз съм 457 и ще почакам още малко Wink

Честито, и да се похвалиш като вземеш ваучера, май имаше и някой с номер 700 Rolling Eyes

# 477
Получих смс, одобрена съм Simple Smile

# 478
не те е срам Mr. Green Hug

# 479
Днес се обадих в БТ-Люлин и ми казаха, че вече са стигнали до номер 1010 и се обаждат на всички, и на одобрените и на неодобрените кандидати по програмата.

Общи условия

Активация на акаунт