Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 883
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Е браво на другите градове, Варна пак сме накрая на опашката  Sick Ни телефона си вдигат, ни на таблото са окачили нещо #Crazy Какво да правиме незнам Crossing Arms

# 451
  • София
От БТ Възраждане са казали, че няма да има одобрени за графичен дизайн!

# 452
  • Стара Загора
От БТ Възраждане са казали, че няма да има одобрени за графичен дизайн!
Това пък защо?  Rolling Eyes

# 453
  • София
Получили официално писмо от *някъде и нямало да одобряват за ГД.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 14:56 от ДиДn

# 454
Момичета, нещо ново от БТ Сердика има ли???? Не мога да се измъка от работа, за да проверя и се надявах някой да има инфо....

# 455
  • Пловдив
И все пак ще има надежда  Praynig
Днес получих отговор от Министерството на труда. Предприети са мерки от тях и от Агенцията по заетостта за удължаване срока на обучение, но явно процедурите са бавни и мудни и затова официален отговор докога ще бъде променен срока за обучение се очаква към края на ноември и ще бъде оповестен официално на страницата на Агенцията.

# 456
Получили официално писмо от *някъде и нямало да одобряват за ГД.
А дали важи само за ГД или са си нарочили всички останали ПК по принцип? newsm12 Така де, курсовете са по-скъпи... може да искат да спестят от ПК и да насочат средствата към повече КК... Ако е само за ГД ще е дискриминация някаква...

Тива фемили, дано.

# 457
  • София
10 нюанса сиво, само за ГД е. Колегите, които са избрали други ПК са одобрени.

# 458
Странно. Има нещо гнило във Възраждане.

Добре, че съм към Младост. БТ Изток, браво за бързата ви работа  Simple Smile

# 459
И все пак ще има надежда  Praynig
Днес получих отговор от Министерството на труда. Предприети са мерки от тях и от Агенцията по заетостта за удължаване срока на обучение, но явно процедурите са бавни и мудни и затова официален отговор докога ще бъде променен срока за обучение се очаква към края на ноември и ще бъде оповестен официално на страницата на Агенцията.

и аз следя за Сердика щот ако трябва да отида до там ще се мръкне  Laughing
никой не се е обадил от там
Явно хората дето се интересуват за това БТ вече са ОК с ваучерите и никой не пише  Sad

# 460
Момичета, нещо ново от БТ Сердика има ли???? Не мога да се измъка от работа, за да проверя и се надявах някой да има инфо....

Пу обърках цитата  Joy

# 461
Чакайте сега , правилно ли разбрах !Никъде няма да одобряват за графичен дизайн ,а пък ще вземе да удължат срока ?Ама това на нищо не прилича ?Да се чудиш , да се смееш ли , да плачеш ли?Аман от глупости! #2gunfire

# 462
Аз нямам право да участвам, но ходя на езиков курс, на който почти всички съкурсници са по тази програма. Много ме учудва, това което чета тук, че е толкова трудно. Те ми казват, че нямали никакви проблеми, даже още не е свършил нашия курс и някои от тях ще ходят на друг, но чак пролетта.

# 463
aniese, в какво нямаш право да участваш, а ходиш на езиков курс?

# 464
Ами доколкото знам, нямам право да участвам по програмата, понеже не работя. А ходя на езиков курс, който си плащам, като почти всички останали са по програмата " Аз мога", това исках да кажа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт