Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
В понеделник , смятам лично да проверя на място (за Бургас )до къде са стигнали ! Crossing Arms
Последна информация- стигнали са до 390 номер.Всички имена на одобрени и неодобрени са изнесени на инф. табло.
Ами днес ходих на бързо , но не можах да видя списъци . newsm78 Сигурно , не съм гледала както трябва ,защото бързах да вляза в стаята .Служителките казаха , че в момента одобрявали до номер 600 и до 10 дни ще излязат резултатите ,и след това захапват следващите до 1000! newsm12
Списъците се намират вляво на инф.табло, парадоксално е че се намират на таблото по програмата "Аз мога".

# 436
# 437
Само в Пловдив ли няма изнесени списъци newsm78

# 438
  • Пловдив
Не, няма..днес ходих...още не са стигнали до 180 -ти номер... ooooh!
Дадоха ми един тел. за инфо, за да не се разкарвам пак до там...

# 439
Мен с колежката ни са ни отхвърлили. Тя е разбрала по тайни източници, че е отхвърлена, а аз работя с нея, така че... Обаче, друга нейна приятелка, която работи същата работа като нея, същия ценз, в Дом майка и дете, който е с нашия статут, т.е. на бюджетна издръжка, е одобрена. И това ако не е двоен стандарт. Можем ли някъде да протестираме решението?

Нали в условията беше изрично упоменато, кои лица могат да се възползват от тази програма! Та според тях по спомени  newsm78 държавните служители не могат да кандидатстват. Такива са и тези лица, които работят в съотв учреждения на бюджетна издръжка. Зависи тази Ваша колежка дали е в случая на служебно или трудово правоотношение?! С две думи, дали е държавен служител или не, явно там ще е разликата в това, че същата е одобрена за разлика от Вас! Аз поне така разсъждавам, ноо може и да не съм права, знам ли  Sick

И във Варна няма никакъв списък!

# 440
Не, няма..днес ходих...още не са стигнали до 180 -ти номер... ooooh!
Дадоха ми един тел. за инфо, за да не се разкарвам пак до там...
Би ли го споделила , че аз 2 пъти вече ходя , ти 180 ли си?

# 441
  • Пловдив
Не, малко над 180 -ти... Wink

Ето тел.: 032/60 10 34

# 442
desdemona, успя ли да се свържеш? аз пак не Sad

# 443
desdemona, успя ли да се свържеш? аз пак не Sad

Не, днес в потопа, явно са били заети с друго  Sick Утре пак ще моря телефона  Mr. Green

# 444
аз се опитах и да мина, обаче то в това време...къде да спреш там... утре и аз ще звъня, пък дано някой се свърже Rolling Eyes

# 445
  • Разпиляна във въображението
Ние сме на трудови договори. Не сме държавни служители. И какво е НПО?

Мен с колежката ни са ни отхвърлили. Тя е разбрала по тайни източници, че е отхвърлена, а аз работя с нея, така че... Обаче, друга нейна приятелка, която работи същата работа като нея, същия ценз, в Дом майка и дете, който е с нашия статут, т.е. на бюджетна издръжка, е одобрена. И това ако не е двоен стандарт. Можем ли някъде да протестираме решението?

Shocked Shocked нямам думи, аз ако бях на твое място щях да се обърна към ръководител на програмата в съответното ДБТ, нямаше да оставя нещата така!

Ръководителят е в отпуска.

# 446
  • София
Къде мога да намеря списък на одобрените доставчици за английски език?

# 447
Здравейте,ще се радвам да споделим мнения за доставчиците по английски език в Бургас ! Аз посетих "Европа" и "Британика",но не съм впечатлена!Явно големите ДО са се взели много на сериозно и се опитват те да диктуват условията и то в наш ущърб!
В "Европа" стартират курсове само за 1,2 и 3 ниво,няма да имат за другите нива,а щом са одобрени би трябвало да предлагат всички нива!
В "БРИТАНИКА"са махнали доплащането ,но са съкратили часовете до 60,а останалите 40 за всяко ниво били нещо от сорта на онлайн тестове /бла-бла/.Това са моите впечатления до сега .

# 448
Къде мога да намеря списък на одобрените доставчици за английски език?

http://training.az.government.bg/search/kk/

Поне 4 пъти са пускани списъците с доставчиците  ooooh!

# 449
  • Стара Загора
Днес имах път до БТ - Стара Загора. Има изнесени списъци на 699 одобрени кандидати за ПК и КК.
Стигнали са до 900 и някой си номер, така ми каза служителя, който както винаги беше особено любезен и любевеобилен  Mr. Green
Явно все пак не е само от 400 ваучера квотата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт