Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 698
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
От БТ Младост - нищо ново. Одобрените списъци са до 836, а има един изнесен с неодобрени, като последният номер е 1360, което значи че до този номер са стигнали като цяло Simple Smile
Това добре, ама във Фейсбук страницата пишат хора, че именно в Младост са давали ваучери и за по-горни номера. Просто отиваш и си ги взимаш, без да са ти се обаждали! Паднах като го прочетох и затова попитах дали сте чували за подобна практика или някой нещо си измисля...

Ами ....  Blush аз гледах само дали има изнесени списъци не съм питала нищо. В понеделник пак ще отскоча и ще питам.

Ами и аз ще взема да отскоча. Ей на, хората действат, а не чакат да им се обадят.  Grinning

# 541

Аз съм одобрена за Графичен дизайн, но ми показаха заповедта, со която се забраняват тези курсове, също счетоводните и козметичните бяха включени, ако не се лъжа.

ужас Shocked сериозно ли са спрени ваучерите?
Не съм писала, че са спрени ваучерите, а че спират тези специалности. Peace

Lalence*, на мен ми показаха заповед(не обърнах внимание от кого е Embarassed), в която пише, че се спират специалностите, започващи с 21,34 и третата не помня.
Бяха много любезни, във всички случаи се опитаха да са ми полезни и ще ми сменят специалността, но аз не искам друга #Cussing out.

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 14:43 от Te@

# 542
Здравейте,
Днеска ми се обадиха ,че съм одобрена.
Търся си доставчик по английски език в Люлин.
Да ми предложите нещо?

# 543
  • Стара Загора
Добре де, никъде ли няма обяснение защо спират графичния дизайн.
Ужасна тъпотия е това и въпреки, че аз имам резервен вариант в желанията, никак не е приятно.

# 544
Здравейте,
Днеска ми се обадиха ,че съм одобрена.
Търся си доставчик по английски език в Люлин.
Да ми предложите нещо?
Може ли да споделиш кой номер си, предполагам си в БТ Люлин, за да се ориентираме до къде са стигнали с уведомяването?

# 545
  • София
И аз съм към БТ Люлин и преди малко ми се обадиха, че съм одобрена за френски език  Hug Crazy номера ми е 306

# 546
398 номер съм в Люлин

# 547
Някой знае ли дали има шанс да се удължи срока на курса след 30.06 ? От няколко места ми казаха,че са чули нещо от сорта!Според мен няма да е лесно да се изкарат 3 нива за толкова кратък срок!
Ако има желаещи да се запишат на курс по английски /в Бургас/ от 3 до 5 ниво нека ми пишат на лични.

# 548
Днес се обадих на ДО и ми казаха, че са чували за нещо такова като 3-дневен срок за връщане на отрязъка от уведомлението, но е по-скоро пожелателен, отколкото задължителен. Възможно е и различните БТ да имат различна практика относно тях, мисля си. Аз обаче направих един тур днес до БТ Младост и им го занесох, за да съм спокойна. С взимането на ваучера мисля, че всичко ще стане в срок, освен ако не настъпи Денят на Страшния съд в началото на ноември.  Wink
Мерси на всички, взели отношение по моя казус  Hug, пожелавам ви успех.

# 549
  • Varna
Здравейте,някой за немски език във Варна? Simple Smile

# 550
  • София
Здравейте,
на всички. След като  в сряда си взех уведомлението, започна мъката с търсенето на доставчик.
Остава въпрос за изучаване на английски език. Почна едно позвъняване, говорих поне с 10 фирми.

Училище Европа
- ооо не в петък в 17:30 няма как да направите тест за ниво
Фарос  - не няма да имаме повече групи за тази програма
Интелект - трябва да доплатите 210 лв.
Британика - условията са 60 часа с учител и 40 online
Дарби  - ще имаме група чак през декември
BBILCentre - трябва да изчакате понеже не се знае кога ще има група за вашето ниво.
.....
След като половината фирми ме мотаеха, времето си течеше (а както се знае нямаме никакво време). Отидох в не толкова известната (поне за мен) фирма Омега, всичко стана за един час. Направих теста, провериха ми го, казаха кое ниво съм, попълниха ми уведомлението и скоро почвам.
Успех на всички.

# 551
Здравейте,
на всички. След като  в сряда си взех уведомлението, започна мъката с търсенето на доставчик.
Остава въпрос за изучаване на английски език. Почна едно позвъняване, говорих поне с 10 фирми.

Училище Европа
- ооо не в петък в 17:30 няма как да направите тест за ниво
Фарос  - не няма да имаме повече групи за тази програма
Интелект - трябва да доплатите 210 лв.
Британика - условията са 60 часа с учител и 40 online
Дарби  - ще имаме група чак през декември
BBILCentre - трябва да изчакате понеже не се знае кога ще има група за вашето ниво.
.....
След като половината фирми ме мотаеха, времето си течеше (а както се знае нямаме никакво време). Отидох в не толкова известната (поне за мен) фирма Омега, всичко стана за един час. Направих теста, провериха ми го, казаха кое ниво съм, попълниха ми уведомлението и скоро почвам.
Успех на всички.

ОМЕГА ще ти харесат! Успех!   bouquet

# 552
  • София

След като ми спомена за тях, поразпитах и чух и други добри отзиви.

# 553
Някой знае ли дали има шанс да се удължи срока на курса след 30.06 ? От няколко места ми казаха,че са чули нещо от сорта!Според мен няма да е лесно да се изкарат 3 нива за толкова кратък срок!
Днес бях в БТ Младост - София и служителката каза, че се говорело, че срокът 30/06/2012 е възможно да се удължи. Доколкото разбрах тези дни щяло да се гласува (ама не разбрах от кой  Embarassed)
Дано да удължат срока  Praynig

# 554
  • София
Днес бях в БТ Младост - София и служителката каза, че се говорело, че срокът 30/06/2012 е възможно да се удължи. Доколкото разбрах тези дни щяло да се гласува (ама не разбрах от кой  Embarassed)
Дано да удължат срока  Praynig

И аз чух  за нещо такова, дано стане.

Общи условия

Активация на акаунт