Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 670
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
някой с номер 700 и нещо ако не се бъркам за Варна беше писал че чака обаждане..дали получи?

# 526
Чувам, че хора отивали и си взимали ваучерите без дори да са им се обадили или да са обявили номера им в списък. На някои даже им казали, че са изтървали срока да си вземат ваучера, а никой не им бил звънял. Нещо подобно да ви се е случвало?  newsm78

# 527
Момичета, ако може някоя от вас да ми отговори ще съм много благодарна. Невъзможно ми е да изчета всичко по въпросната тема, та изкам да попитам. В момента съм в предизвестие, дали ще може да се запиша по тази програма?

# 528
10 нюанса сиво, със сигурност за Младост ваучерът се взима до 7 дни преди започването на курса, като едновременно с това можеш да им върнеш уведомлението и да ти издадат веднага ваучер. След това обаче трябва да предоставиш ваучера на ДО поне 1 ден преди старта на курса, защото и те си имат някакви административни задължения. Аз направих точно така. ДО искат също 3 снимки, медицинско и копие на дипломата.

# 529
някой с номер 700 и нещо ако не се бъркам за Варна беше писал че чака обаждане..дали получи?

Аз съм малко на 700 ... никой не ми звънял досега  Tired

# 530
vesira, приключи срока за подаване на документите и не се очаква да има следващ такъв.

# 531
Благодаря Лаленце   bouquet

# 532
Днес ходих да проверя в БТ -Стара Загора, до към номера 900 имаше изнесени списъци на одобрените.
Аз съм одобрена за Графичен дизайн, но ми показаха заповедта, со която се забраняват тези курсове, също счетоводните и козметичните бяха включени, ако не се лъжа.
Много тъпо, сега мога да си сменя специалността с друга,но не виждам какво, което ще ми е полезно и  да ми харесва Thinking.Толкова много исках ГД Confused.

# 533
Момичета, ако може някоя от вас да ми отговори ще съм много благодарна. Невъзможно ми е да изчета всичко по въпросната тема, та изкам да попитам. В момента съм в предизвестие, дали ще може да се запиша по тази програма?
Срокът за записване по тази програма беше до 30.09.2011, така че ,без значение от другите обстоятелства - не можеш.

# 534

Аз съм одобрена за Графичен дизайн, но ми показаха заповедта, со която се забраняват тези курсове, също счетоводните и козметичните бяха включени, ако не се лъжа.

ужас Shocked сериозно ли са спрени ваучерите?

# 535
  • София
От БТ Младост - нищо ново. Одобрените списъци са до 836, а има един изнесен с неодобрени, като последният номер е 1360, което значи че до този номер са стигнали като цяло Simple Smile

# 536
Te@, Преди 2 дни си взех ваучера за Графичен дизайн от БТ Младост, казаха, че няма нищо официално за спиране на курсовете и не са чували нищо подобно. Дали не може да се запише само част от професия, все пак часовете са доста по-малко? Аз започвам пълния курс следващата седмица.

# 537
От БТ Младост - нищо ново. Одобрените списъци са до 836, а има един изнесен с неодобрени, като последният номер е 1360, което значи че до този номер са стигнали като цяло Simple Smile
Това добре, ама във Фейсбук страницата пишат хора, че именно в Младост са давали ваучери и за по-горни номера. Просто отиваш и си ги взимаш, без да са ти се обаждали! Паднах като го прочетох и затова попитах дали сте чували за подобна практика или някой нещо си измисля...

# 538
  • в града на вечния купон
какво му е толкова чудното!

Аз отидох да си взема ваучер и заявление без да ми се обадят.
Ходиш питаш, одобрена ли си и си действаш.......
ще чакам някой да се натутка да ми се обади  и то срока минал

# 539
  • София
Това добре, ама във Фейсбук страницата пишат хора, че именно в Младост са давали ваучери и за по-горни номера. Просто отиваш и си ги взимаш, без да са ти се обаждали! Паднах като го прочетох и затова попитах дали сте чували за подобна практика или някой нещо си измисля...

Ами ....  Blush аз гледах само дали има изнесени списъци не съм питала нищо. В понеделник пак ще отскоча и ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт