Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 644
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
605 или 604 май, не помня, загубила съм номера...
не са звъняли, от вас разбрах, че ги дават и друг човек, беше ходил за неговия ваучър, та ми каза че ме има в списъка.

# 76
  • София
ronic_st, аз подадох документи на 15 август в БТ Сердика, но за момента никой нито ми е звънял, нито ми е пращал мейл.

# 77
  • София
Днес бях в БТ в Младост. Служителката обясни, че са изнесени списъците за одобрените по първата квота - за 850 ваучера. Чакат да им спуснат следващата и тогава ще има нови списъци, кога ще стане - неизвестно.
Аз не се класирам все още - номерът ми е малко преди хилядния, та ще чакам...  Sad

# 78
Почвам да мисля, че няма да ме огрее. Подадох последния ден и съм над 3000 номер.
На миналата кампания как беше? Какво става с тези, които останат извън класирането?

# 79
  • в града на вечния купон
а кога ще почнат да се обаждат на тези номера до 850

# 80
Почвам да мисля, че няма да ме огрее. Подадох последния ден и съм над 3000 номер.
На миналата кампания как беше? Какво става с тези, които останат извън класирането?
Странно....аз подадох края на август и съм с номер към 2700...  newsm78

# 81
ronic_st, аз подадох документи на 15 август в БТ Сердика, но за момента никой нито ми е звънял, нито ми е пращал мейл.
Мерси за отговора   bouquet

# 82
Странно....аз подадох края на август и съм с номер към 2700...  newsm78
Нали всяко бюро има отделна номерация на кандидатите? Аз подадох в ДБТ - Бургас сутринта на 30.09. и съм 3022 номер. Колежката ми подаде същия ден, но към 17,30 часа и е 200 номера след мен някъде. Странно ми се вижда да са минали 200 човека за 8 часа, но... всичко е възможно.

Но все пак някой знае ли как стои въпросът с номерацията?

# 83
  • На брега на реката
Записвам се да ви следя.
Аз чакам да ми звъннат, подадох документи в края на август, дано съм сред одобрените Praynig

# 84
За БТ Стара Загора - подадох на 15.08, номерът ми е 333.
Ходих преди седмица, да проверя одобрени има ли вече и един супер отегчен чичко ми каза "Стига сте ни тормозили вече, чак след Нова година ще се обаждаме", обяснявам му, че в др. БТ вече раздават уведомления, а той ми се развика как не зависело от тях, а от София (каквото и да значи това).
Но поне ми каза, че квотата за Ст.Загора е 400 ваучера.

# 85

Но поне ми каза, че квотата за Ст.Загора е 400 ваучера.
Как така квота от 400 ваучера???? В цяла Стара Загора ще раздадат само 400 ваучера! Ами то ако всеки е подавал и за ПК и за КК, то ще вземат ваучери само около 200 човека
А някои знае ли за Пловдив каква е квотата??????

# 86

А някой от Стара Загора да има вече одобрен?
Здравей Jade, на мен днес ми се обадиха от БТ и ме поканиха да си получа уведомлението. Да уточня обаче, че съм от кандидатствалите през септември 2010 по "Аз мога" и подадох наново по "Аз мога повече" през август тази година. Ми то една година го чакам това обаждане и сега не мога да му се зарадвам като хората. Сега, ако може някой да ми препоръча добър ДО в Стара Загора, приемам оферти. Успех и търпение на всички!

# 87
взех си заявлението без да ми се обаждат.....

# 88
а искаха ли ти листчето с входящия номер или по име само може

# 89
а искаха ли ти листчето с входящия номер или по име само може
не ми искаха листа с номера, но каза да си го пазя
питаме само кой номер съм и името

Общи условия

Активация на акаунт