Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 117
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В работата подадохме пакетно документите, след оферта от ДО. Ако ни одобрят, мога ли да си избера друг ДО?

# 151
Да можеш, стига да не ви задължават от работата да сте към това ДО, иначе няма проблем! Можеш да си избереш ДО което ти искаш.

# 152
В работата подадохме пакетно документите, след оферта от ДО. Ако ни одобрят, мога ли да си избера друг ДО?

Избираш си ДО който искаш, никой не може да те задължи официално. Вече вътрефирмените ви отношения ти си ги знаеш, но ДО се избира след получаване на уведомлението.

# 153
# 154
Да кажа за Стара Загора, който се интересува:
Вече бях писала - подадох на 15.08, номер 333.
Току що ми се обадиха, че съм одобрена и да отида в понеделник за уведомлението, но да нося и копие на дипломата за средно.
Английски от ниво А2 мисля да търся във Фарос, Европа или частна гимназия Траяна, някой ако сподели впечатления ще съм много благодарна.

# 155
мери джо
Здравей,аз също съм от Ст.Загора.Номер 339 съм и ми се обадиха днес,дори си взех уведомлението вече.Предварително разпитах познати,които са карали английския миналата година по "Аз мога".Почти всички ми препоръчаха школата на Карагьозови.Днес ще прескоча до там и довечера пак ще пиша.Преди да разбера дали съм одобрена ги попитах дали правят тестове за определяне на нивото-и ми казаха,че е задължително ако имаш някакви бегли познания по английски...Дано съм ти била полезна.Ако те интересува още нещо и мога да помогна с друго-питай.Насреща съм.Успех на всички,които наистина искат да научат нещо.Стискам палци на тези,които все още чакат одобрение

# 156
  • Стара Загора
Аз с моя номер 1590 от Стара Загора започвам да се отчайвам вече.
Особено след като разбрах за тази мижава квота от 400 ваучера... Sad

# 157
Във Фарос Ст.Загора започват от 1 ниво и нямало да формират групи,които да започват от по-високо ниво,защото нямало смисъл #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Училища Европа също от 1 ниво предлагат,освен ако не се изсипели 50-100 човека за по-високо ниво.Можело и да ме включат на по-високо ниво,ако съм искала,но заедно с редовните им ученици #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Инфото е за Стара Загора.После като отида до Карагьозови на място да поразпитам,ще споделя.И как така някои школи казват,че нивата на английския са 5,а други,че са 4?!

# 158
  • Стара Загора
tsury23,
попитай и в Евроалианс, те също предлагат обучение по английски за програмата.
Може да имат там по-високо стартово ниво.

# 159
Jade   bouquet  bouquet  bouquet
Жива и здрава,че ми припомни за тях.Казаха,че можело и от по-високо иво да се почне след като направиш тест и да ти определят.
А Карагьозови до миналия месец можеше и по-високо ниво,ама днес не може вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Важното е че успях да си намеря.Днес отивам да правя теста и да мирясам вече...

# 160

а защо не искаш да си с редовните ученици?

# 161
Пресни клюки от БТ Сердика (Тимок 20) - днес са се обадили на една приятелка (от препотвърдилите от Аз мога) да отиде да си вземе уведомлението. Не знам кой номер е, но важното е, че са започнали  Peace

# 162
tsury23, Jade, благодаря ви за информацията.   bouquet
Аз в понеделник мисля да проверя и в частна гимназия Траяна, имаше ги в списъка с ДО, ще пиша какво са ми казали.

# 163
Пресни клюки от БТ Сердика (Тимок 20) - днес са се обадили на една приятелка (от препотвърдилите от Аз мога) да отиде да си вземе уведомлението. Не знам кой номер е, но важното е, че са започнали  Peace

Да и на мен ми се обадиха от там, след една година чакане, най-сетне.

# 164
    bouquet Здравейте , дами!
 Аз от много размотаване, та съм изтървала сроковете!! ooooh!
Понеже жената ,която ми даде документите( на 02.10)  не ми каза нищо за крайна дата, аз влезнах да почерпя инфо тука при вас....
И сега? Моля ви , кажете ми кога ще е следващата кампания?

Общи условия

Активация на акаунт