Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 058
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
При неодобрение длъжни ли са от Бюрото да изтъкнат причините?

# 211
"6. ДБТ изпраща УВЕДОМИТЕЛНИ ПИСМА С ОБРАТНА РАЗПИСКА до всички одобрени и неодобрени кандидати."

това намерих само

# 212
"6. ДБТ изпраща УВЕДОМИТЕЛНИ ПИСМА С ОБРАТНА РАЗПИСКА до всички одобрени и неодобрени кандидати."

това намерих само

Абе така е уж, ама аз като отидох и проверих на място, просто ме накараха да разпиша обратната разписка. Не ми се мисли, ако трябваше да разчитам и на пощите, кога щях да се класирам. После, в тези заявления искаха да се посочи и предпочитан начин на уведомление, така че, като съм избрала това да стане по телефона, обратната разписка категорично отпада като вариант.

И в крайна сметка - ако държите и настоявате за това обучение, не знам как ще чакате спокойно да ви се обадят... Ако ви е все едно, тогава - все едно...

# 213
При неодобрение длъжни ли са от Бюрото да изтъкнат причините?

Аз бих ги изискала - длъжни, не длъжни - не ме интересува.
Ако не бях одобрена, щях да искам писмено уведомление за причините, по които не съм одобрена. Това е мое право!

# 214
  • Пловдив
Днес си взех уведомлението, но се оказа, че няма фирма в Пловдив, която да се ангажира с обучение за Оперативно счетоводство - 960ч. Май единственият вариант е дистанционното обучение.
Пак недомислици от нашата администрация  #2gunfire

# 215
Днес си взех уведомлението, но се оказа, че няма фирма в Пловдив, която да се ангажира с обучение за Оперативно счетоводство - 960ч. Май единственият вариант е дистанционното обучение.

Трудно ще намериш  фирма по което и да е обучение по ПК, ккоято да се навие с присъствено обучение за тези срокове. Дистанционно ще се впишеш в размките до 30.06.2012, но присъствено няма как да стане...

# 216
До кой номер са стигнали в Пловдив и има ли някакви изкарани списъци?

# 217
  • Пловдив
Аз също бях подала документи за Оперативно счетоводство за пълния курс, но от БТ ме посъветваха да пиша част от професия, за да не се получи точно твоята ситуация... А би ли споделила кой номер си ти и дали от Чернишевски си взела уведомлението?

# 218
  • Пловдив
От Чернишевски, но няма списъци. Аз съм номер 41.
Аз също бях подала документи за Оперативно счетоводство за пълния курс, но от БТ ме посъветваха да пиша част от професия, за да не се получи точно твоята ситуация... А би ли споделила кой номер си ти и дали от Чернишевски си взела уведомлението?

# 219
Здравейте!
Кога ще може отново да се кандидатства по програма "Аз мога повече"? Доколкото разбрах, срокът е изтекъл на 30.09. Бих искала да уча английски дистанционно.

# 220
  • Пловдив
Благодаря за информацията!  bouquet

Здравейте!
Кога ще може отново да се кандидатства по програма "Аз мога повече"? Доколкото разбрах, срокът е изтекъл на 30.09. Бих искала да уча английски дистанционно.

Съжалявам, но повече няма да има прием по този проект. Crazy

# 221
Аз си взех уведомлението още миналата седмица (номер 45 съм).
Междудругото защо не говориш с някой от доставчиците, които предлагат част от професията и не ги попиташ дали няма да сформират група за цялата професия, като може част от часовете да са дистанционни. Предполагам ще има и други желаещи за цялата професия. Аз съм по същия начин, но с графичен дизайн. Сега чакам да се събере група при единия доставчик, който се съгласи да организира курс 960 часа.

# 222
Здравейте!

Вече не се очертава нов прием - до 30.06.2012 трябва да приключи цялата програма, а в последната вълна за нови желаещи срокът беше месец и половина.

# 223
Понеже исках да уча английски, но просто не ме устройва да ходя след работа на курс - ангажирана съм и със семейството вкъщи. Едва онзи ден като се рових из нета разбрах, че можело и дистанционно, ма то късно вече. Жалко.

# 224
Може би.... Wink , ще   има друг вид програми  !
Понеже исках да уча английски, но просто не ме устройва да ходя след работа на курс - ангажирана съм и със семейството вкъщи. Едва онзи ден като се рових из нета разбрах, че можело и дистанционно, ма то късно вече. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт