Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 979
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Някаква информация за Русе да имате?  Blush

# 376
  • На брега на реката
Има изнесени списъци на третия етаж. Стигнали са към 550 някъде в четвъртък като ходих. Но така като чета, са доста активни, в сравнение с другите градове  Mr. Green

# 377
Извинявайте, някой знае ли, дали наистина в Британика обучават само срещу ваучер? През лятото бях питал, но беше с доплащане. Вчера колега ми каза, че се записва там без доплащане?! Нищо не намирам в сайта им.  

Аз говорих със служителка в Британика преди два дни и ми обясниха,че е без доплащане. Курсовете започват през ноември и свършват юни и мисля там да се запиша.
И аз говорих с тях вчера, за пари не е ставало въпрос, но 40 % от курса е он-лайн, а останалите 60 % са с присъствие, може би затова не се доплаща!

# 378
totimira Изглежда че на Чернишевски са най- бавни! Twisted Evil Днес ходих и познай ... до номер 100 ми казаха че са стигнали Rolling Eyes Аз съм над 600 - няма да е скоро ми казаха  ! И им викам - срока е 06.12 , ат казаха че е такъв за сега, ако не удължат срока! Това което ме изуми е че в стаята където обраб. документи , имаше само 2 души и те работят и по други програми, защото чух жена отвън да коментира че кандидатсва за детегледачка по програма за безработни  ooooh!
А ти за какво си кандидатствала , ако не е тайна?

polki Не е вярно че курса за език започва от нулево ниво / по точно А1 по евр. рамка/ . Ако си за по високо ниво може да започнеш от него, но разбира се трябва да си намериш доставчик който го предлага, в което се убедих след няколко тел. разговора че не е лесно  за Пловдив!
Ужааааас!!! Благодаря за информацията! Смятах да си изгубя времето и да проверя на място...Ама ти направо ме шокира - това не е бавно, това направо е саботаж! Кога ще ги вземем тези ваучери, кога ще си намерим доставчик и дали ще си струва до почнем въобще, защото то просто няма време.... Иначе, аз съм с мераците за английски, ама дано да не си остана само с тях.

# 379
Някой знае ли/има ли, инфо за Варна, как вървят с номерата? Аз съм от тези с номер 700 и иии и се чудя, тая година  #Crazy изобщо ще ми се обадят ли  newsm78

# 380
Има ли одобрени,които са подали за два ваучера  и са одобрени и за двата?Да споделят какво са им казали по този повод .Интересно ,че няма време за единия ,та камо ли за другия!
Да, аз съм такъв случай. Какво да ми кажат - казаха ми, че крайният срок е 30/06/2012 и за двата  Crossing Arms
Първо изкарвам единия курс, след като го завърша ще мога да си взема другия ваучер. Езикът ще го карам дистанционно, пък ако остане време ще взема и ПК с другия ваучер - друг вариант за този срок нямам.  Peace

Има ли накой информация в Люлин до кой номер са стигнали?
По информация на сестра ми - първите стотита души са одобрени. Тя е подала на 17/08, ако това може да е някакъв ориентир за теб. Нямам представа кой номер е.

# 381
Има ли одобрени,които са подали за два ваучера  и са одобрени и за двата?Да споделят какво са им казали по този повод .Интересно ,че няма време за единия ,та камо ли за другия!
Да, аз съм такъв случай. Какво да ми кажат - казаха ми, че крайният срок е 30/06/2012 и за двата  Crossing Arms
Първо изкарвам единия курс, след като го завърша ще мога да си взема другия ваучер. Езикът ще го карам дистанционно, пък ако остане време ще взема и ПК с другия ваучер - друг вариант за този срок нямам.  Peace

Има ли накой информация в Люлин до кой номер са стигнали?
По информация на сестра ми - първите стотита души са одобрени. Тя е подала на 17/08, ако това може да е някакъв ориентир за теб. Нямам представа кой номер е.

Добре де , ако и двата се карат дистанционно, няма ли да стане ? За колко време можеш да изкараш език дистанционно ? Неее..., че съм одобрена още , ама се чудя? newsm78 В крайна сметка ,за какво подавахме документи два пъти? Thinking

# 382
akksy, може и двата да се карат дистанционно, просто първо трябва да завършиш успешно единия курс и едва след това можеш да си вземеш втория ваучер (успоредно не могат да се карат), но дистанционно език - 3 нива за по-малко от 6 месеца, няма как да се изкарат. Макар че това за мен си е отбиване на номер, за 6 месеца до ниво В1.... newsm78
А след като все още не си одобрена, за съжаление най-вероятно ще ти се наложи да жертваш едното. Успех!

# 383
  • Варна
Извинявайте, някой знае ли, дали наистина в Британика обучават само срещу ваучер? През лятото бях питал, но беше с доплащане. Вчера колега ми каза, че се записва там без доплащане?! Нищо не намирам в сайта им. 

Вече е без доплащане. Не те е излъгал колегата! Успех!

# 384
  • Пловдив
Подала съм документи по програмата, но още не ми е излезнал ваучъра. Към момента на подаване съм работила. От 13.09.2011 съм съкратена от работа.

Ще имам ли право на курс или не?  newsm78

# 385
Подала съм документи по програмата, но още не ми е излезнал ваучъра. Към момента на подаване съм работила. От 13.09.2011 съм съкратена от работа.

Ще имам ли право на курс или не?  newsm78

До колкото знам трябва да ти е издаден ваучера, иначе губиш правото си на обучение  Confused

# 386
  • Разпиляна във въображението
Какво се разбира под успешно завършен курс - като часове или се прави някакъв изпит. Въпросът ми е за езиковото обучение.

# 387
Какво се разбира под успешно завършен курс - като часове или се прави някакъв изпит. Въпросът ми е за езиковото обучение.

За успешно завършен се счита курс, завършен с не повече от 20 % отсъствия за цялото обучение от три нива и изпит, покрит с минимум 75 %.

# 388
  • Разпиляна във въображението
Ами ако не си отсъствал, но не успееш да се справиш с изпита? Ще се плаща целият курс ли?

# 389
Ами ако не си отсъствал, но не успееш да се справиш с изпита? Ще се плаща целият курс ли?

Еееее, хайде стига де! Ще учиш език три нива и няма да се справиш с изпита??? Няма такава вероятност, просто я изключваш! В крайна сметка, ще се намери начин, ако си чак толкова зле... Но не е трудно, уверявам те - аз покрих първото ниво с 97%, а не съм от тези, дето са много примерни...

Общи условия

Активация на акаунт