Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 864
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • София
И аз се включавам да попитам дали някой вече е получил ваучер от БТ Младост и ако да, кой номер е? благодаря за информацията
има списъци в самото бюро с одобрените кандидати до номер 850.
Благодаря много. Значи още ще се чака. Аз съм 1260. Дано другия месец ме огрее и мен.

# 481
  • София
Днес се обадих в БТ-Люлин и ми казаха, че вече са стигнали до номер 1010 и се обаждат на всички, и на одобрените и на неодобрените кандидати по програмата.
хъм, аз съм 500 и номер - нямам никакво обаждане - утре ще се разходя отново до там.

# 482
И аз се включавам да попитам дали някой вече е получил ваучер от БТ Младост и ако да, кой номер е? благодаря за информацията
има списъци в самото бюро с одобрените кандидати до номер 850.
Благодаря много. Значи още ще се чака. Аз съм 1260. Дано другия месец ме огрее и мен.
Не чакай да се обадят, обади се ти или пък прати някой да проверява, защото не знам как ще тръгнат да звънят на всички.

# 483
  • София
Здравейте,
Днес си взех уведомлението. И сега почва мъката с доставчиците, нямам си и на идея как ще ни стигне времето да минем три нива английски. Вие къде се ориентирахте, кой  доставчик избрахте за обучение по английски език за София?

# 484
Здравейте!Да знаете до кой номер са стигнали в БТ Възраждане?

# 485
Днес се обадих в БТ-Люлин и ми казаха, че вече са стигнали до номер 1010 и се обаждат на всички, и на одобрените и на неодобрените кандидати по програмата.

Аз съм 1186 и дано до петък успеят да ми разгледат документите и да си взема уведомлението, че съм в болнични до петък, а от другата седмица незнам как ще успея да изляза от работа. Ще отида в петък до там.
Има ли някой, който ще записва френски?

# 486
  • София
Здравейте!Да знаете до кой номер са стигнали в БТ Възраждане?

Здравейте, по добре отидете на място с дипломите за средно и висше,тъй като аз си взех уведомлението без да ми се обадят.

# 487

Аз съм 1186 и дано до петък успеят да ми разгледат документите и да си взема уведомлението, че съм в болнични до петък, а от другата седмица незнам как ще успея да изляза от работа. Ще отида в петък до там.
Има ли някой, който ще записва френски?
Аз чакам за френски, но ще почакам доста, ако изобщо ме огрее. Подадох последния ден. От Бургас съм.

# 488
Ако съм ододбрена в какъв срок трябва да отида до бюрото да си взема документа?

# 489
Днес получих СМС да отида в 5-дневен срок да си взема уведомлението. Работата е там,че вече не работя. Моля някой да ми каже-има ли смисъл изобщо да ходя до БТ?

# 490
  • Пловдив
Да, има. И отиди възможно по- бързо... Wink

# 491
Много ли...ще ми се карат??

# 492
.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 22:56 от клюкарка :)

# 493
  • Варна
Днес получих СМС да отида в 5-дневен срок да си взема уведомлението. Работата е там,че вече не работя. Моля някой да ми каже-има ли смисъл изобщо да ходя до БТ?

Като не работиш, нямаш право да получиш ваучер.  Rolling Eyes

Аз днес си получих програмата по испански, започвам другия петък. Доста е натоварена - 2 пъти седмично по 3 и половина астрономически часа - от 17.30 до 21.00 ч., ще приключа чак на 9 юни. Peace

# 494
Успех, chockolina! Hug

Общи условия

Активация на акаунт