Тъкмо седнах пред компютъра да напиша същата информация.Само да добавя- няма смисъл да звъните,защото обикновено не вдигат телефона,а,ако го направят,казват на човека да дойде да си вземе уведомлението, без да проверяват дали наистина е одобрен.
. 

660 номер, а са стигнали едва до 300
дано да не вземат да свършат парите за ваучерите преди да стигнали до моя номер
Дори като ми връчваха уведомлението момичето,което ми го даде ми намекна че малко трудно ще си намеря доставчик,но нищо повече. Интересува ме дали някой има информация, дали може да се смени желанието с друга специалност в този случай,защото не е по моя вина, а и не искам да си изгубя възможноста за ваучер.Писах имейл в сайта на програмата със същото запитване,но все още никой не ми е отговорил.
, но поради липса на друг вариант избрах това пред изгубването на ваучера. В нашето БТ ми казаха, че смяна на специалността не мога да направя.
Можело на следващото подаване на документи.
Дори като ми връчваха уведомлението момичето,което ми го даде ми намекна че малко трудно ще си намеря доставчик,но нищо повече. Интересува ме дали някой има информация, дали може да се смени желанието с друга специалност в този случай,защото не е по моя вина, а и не искам да си изгубя възможноста за ваучер.Писах имейл в сайта на програмата със същото запитване,но все още никой не ми е отговорил.
, но поради липса на друг вариант избрах това пред изгубването на ваучера. В нашето БТ ми казаха, че смяна на специалността не мога да направя.
Можело на следващото подаване на документи. 

затова питах горе-долу от коя дата горе-долу са одобрените.. аз съм подала в началото на септември и ако сега одобряват от средата на август.. значи може и моя ред да дойде скоро ..

ха дано се размърдат , че като чета някъде до 6000 са стгнали Препоръчани теми