Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 607
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Gerigun4eva, какъв ти е входящия номер?

# 691
  • София
Аз съм на точно този  етап - циркулирам между ДО и БТ в Младост.
...
Благодаря ти много за инфото, т.е. моя курс започва на 21.11. значи трябва да отида за ваучера не по-рано от 15.11 нали така?

Ами не знам от коя дата ти е уведомлението, но без значение от кога ти е курса трябва да върнеш в бюрото попълнения от ДО отрязък от него в едномесечен срок, за да не изгубиш ваучера - така го пише и в уведомлението. Самият ваучер, обаче, се издава не по-рано от 7 дни преди началото на курса.
Поне аз така разбрах. Дано можеш да съчетаеш нещата и да се разминеш с едно ходене.
Да, уведомлението ми важи до 27.11, значи мога с едно ходене да свърша работа. И аз записах Кабината, досега не съм ползвала онлайн обучение. Надявам се всичко да е наред и да успея да се изуча и по този метод  Simple Smile

# 692
Gerigun4eva, какъв ти е входящия номер?

Четиристотин деведесет и нещо беше ама не е в мен картончето в момента.защо?

# 693
Да попитам получаването на ваучера в рамките на 5 работни дни ли става или 5 календарни???

# 694
Невероятно, но факт успях да се свържа по телефона с БТ Изток.не са стигнали до моя номер аз съм над 5000.....но са стигнали някъде до 4000.

# 695
  • София
Успях  Party след 2 часа висене в БТ, два пъти ходене до ДО и пак в общината, най-накрая се записах на курса по spanish  newsm44

# 696
Здравейте!

Аз съм от Враца и съм одобрена за курс  - шофьорски. Въпросът ми е към някой по-запознат - относно присъствията и отсъствията. Аз работя на 12 часа дневни и нощни, при това по 3 смени и само 2 дни почивка. Казаха ми, че курса е 2 месеца и половина - всеки ден от 18:30 до 22:00 часа. Но аз реално ще мога да ходя само 2-3 дни в седмицата.  Притеснява ме дали изобщо има смисъл да си нося документите. Да не се получи така, че да се запиша и да не успявам да ходя - има ли някакви неустойки...изобщо не знам как да постъпя. Оставяме настрани и факта, че реално няма да си виждам детето изобщо..., но за 2 месеца  и половина ще стиснем зъби, ако има смисъл. Много ще съм благодарна на всякакви отговори и коментари  Simple Smile

# 697
Имам информация за бюрото в Младост 4 - казаха ми днес, че до  6 000, вече има отговор дали са или не са одобрени.

# 698
Имам информация за бюрото в Младост 4 - казаха ми днес, че до  6 000, вече има отговор дали са или не са одобрени.
Peace Тъкмо седнах пред компютъра да напиша същата информация.Само да добавя- няма смисъл да звъните,защото обикновено не вдигат телефона,а,ако го направят,казват на човека да дойде да си вземе уведомлението, без да проверяват дали наистина е одобрен.

Още нещо- попитах ги дали,ако желаем,един език може да бъде сменен за друг,и отговора бе"по принцип не,но на практика може" Wink.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 20:29 от gebura

# 699
Здравейте!

Аз съм от Враца и съм одобрена за курс  - шофьорски. Въпросът ми е към някой по-запознат - относно присъствията и отсъствията. Аз работя на 12 часа дневни и нощни, при това по 3 смени и само 2 дни почивка. Казаха ми, че курса е 2 месеца и половина - всеки ден от 18:30 до 22:00 часа. Но аз реално ще мога да ходя само 2-3 дни в седмицата.  Притеснява ме дали изобщо има смисъл да си нося документите. Да не се получи така, че да се запиша и да не успявам да ходя - има ли някакви неустойки...изобщо не знам как да постъпя. Оставяме настрани и факта, че реално няма да си виждам детето изобщо..., но за 2 месеца  и половина ще стиснем зъби, ако има смисъл. Много ще съм благодарна на всякакви отговори и коментари  Simple Smile
Rolling Eyes Шофьорски курс  от 18:30 до 22:00   , изобщо не си го представям  newsm78
Иначе ои темата- имаш право на 20 % отсъствия , иначе плащаш ваучера на доставчика! Ако не вземеш изпита- също!

# 700
Здравейте!

Аз съм от Враца и съм одобрена за курс  - шофьорски.
за коя категория ще посещаваш курс? Simple Smile
аз още чакам одобрение  Sad 660 номер, а са стигнали едва до 300 Sad дано да не вземат да свършат парите за ваучерите преди да стигнали до моя номер  Rolling Eyes иначе съпругът ми започва езиковия курс другата седмица Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 701
  • на 90 км от морето
Здравейте! И аз получих уведомление и имам срок до 20.11 да си намеря доставчик.Аз кандидатствах за Организация на туризма и свободното време, гр.Варна.Оказва се обаче че всички фирми отхвърлиха запитването ми поради липса на други кандидати.Само един доставчик ми писа да следя и да им пиша периодично,за да ми кажат дали има други желаещи, но все пак аз имам само 3 седмици...  Sad Дори като ми връчваха уведомлението момичето,което ми го даде ми намекна че малко трудно ще си намеря доставчик,но нищо повече. Интересува ме дали някой има информация, дали може да се смени желанието с друга специалност в този случай,защото не е по моя вина, а и не искам да си изгубя възможноста за ваучер.Писах имейл в сайта на програмата със същото запитване,но все още никой не ми е отговорил.

Здравей. Аз съм от Шумен и имах подобен проблем. Бих те посъветвала да си потърсиш и ДО, който предлага дистанционно обучение по тази професия. Ако не можеш, тогава само в БТ могат да кажат дали може да се смени специалността.  Peace

мен малко ме притесняваше това дистанционно обучение.дали наистина ще е ефективно като това да посещаваш на място...все пак ако не взема изпитите плащам стойноста на ваучера  Sad

И мен ме притеснява как ще бъдат нещата   newsm78 , но поради липса на друг вариант избрах това пред изгубването на ваучера.  В нашето БТ ми казаха, че смяна на специалността не мога да направя.  #2gunfire Можело на следващото подаване на документи.  Peace

# 702
Здравейте! И аз получих уведомление и имам срок до 20.11 да си намеря доставчик.Аз кандидатствах за Организация на туризма и свободното време, гр.Варна.Оказва се обаче че всички фирми отхвърлиха запитването ми поради липса на други кандидати.Само един доставчик ми писа да следя и да им пиша периодично,за да ми кажат дали има други желаещи, но все пак аз имам само 3 седмици...  Sad Дори като ми връчваха уведомлението момичето,което ми го даде ми намекна че малко трудно ще си намеря доставчик,но нищо повече. Интересува ме дали някой има информация, дали може да се смени желанието с друга специалност в този случай,защото не е по моя вина, а и не искам да си изгубя възможноста за ваучер.Писах имейл в сайта на програмата със същото запитване,но все още никой не ми е отговорил.

Здравей. Аз съм от Шумен и имах подобен проблем. Бих те посъветвала да си потърсиш и ДО, който предлага дистанционно обучение по тази професия. Ако не можеш, тогава само в БТ могат да кажат дали може да се смени специалността.  Peace

мен малко ме притесняваше това дистанционно обучение.дали наистина ще е ефективно като това да посещаваш на място...все пак ако не взема изпитите плащам стойноста на ваучера  Sad

И мен ме притеснява как ще бъдат нещата   newsm78 , но поради липса на друг вариант избрах това пред изгубването на ваучера.  В нашето БТ ми казаха, че смяна на специалността не мога да направя.  #2gunfire Можело на следващото подаване на документи.  Peace

и аз не искам да си изгубвам ваучера и днес писах на всички възможни места и за смяна наистина не може да се говори.Но фирмата доставчик,която си избрах, ми обясни много подробно какво ще се случва на обучението и как ще се провежда и звучеше доста добре,за това ще рискувам с този вид обучение и се надявам всичко да е наред. Flutter

# 703
а тези от Пловдив, които са получили уведомление, на коя дата са подали документите?
опасявам се, че нямам входящ номер, и не мога да преценя дали са близо до мен или не..  Crossing Arms
а това че нямам входящ номер проблем ли е??
тъй като просто потвърдих участието си след Аз Мога..  мислех че продължавам да чакам със същия номер  newsm78
Малко по назад пише че има списъци до 300 номер, защо не отидеш да се потърсиш там?

ами, защото нямам идея кой номер съм... Simple Smile затова питах горе-долу от коя дата горе-долу са одобрените.. аз съм подала в началото на септември и ако сега одобряват от средата на август.. значи може и моя ред да дойде скоро ..
Аз съм от 25 август 614 номер , ще ти пиша като ми излезе  Peace
Аз съм  от 26 август номер 711, звънях до БТ в четвъртък и ми казаха да почакам, до моя номер щели да стигнат след две-три седмици. Казаха, че и на одобрени и на неодобрени пращали смс. Но....аз периодично пак ще си им звъня Simple Smile

# 704

Аз съм  от 26 август номер 711, звънях до БТ в четвъртък и ми казаха да почакам, до моя номер щели да стигнат след две-три седмици. Казаха, че и на одобрени и на неодобрени пращали смс. Но....аз периодично пак ще си им звъня Simple Smile
Praynig  ха дано се размърдат , че като чета някъде до 6000 са стгнали  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт